Номинации за най-голяма муня

• 3 558 280
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 1 080
  • В събота
Това не е истина, нали??  Mr. Green Joy

Самата истина, бях много ошашкана вече, почти не спях, малката по цяла нощ още сучеше, ходех като зомби. Даже същия ден случайно открих че нейни чорапки внасяки ги от простира вместо в шкафа съм ги наредила в кофата за боклук  Blush

# 1 081
Ох, много ме забавявате! Благодаря за което!

И да се пиша и аз МУНЯ:

С бащата на малката бяхме гаджета и ще ходим официално у нас на гости! Майка ни чака, а ние закъсняваме, аз се изнервям... Изведнъж колата newsm01, която той шофираше, спира без причина, поглеждам и виждам, че някакви работници са решили да запълват една дупка smile3556... ей така, без знак, без сигнализация, без да е затворена улицата, а тя се намира в центъра на София, еднопосочна и навсякъде има паркирали автомобили. Побеснях заради неуредеността  af(току що се бях върнала от Германия)... и излизам аз от колата, нервна и крещяща им разяснявам newsm66, че не могат така да блокират движението, че се е образувла колона, че закъснявам, а не мога да се измъкна!!! Падна ми пердето и добре, че не ми се отдава да псувам... Фръцвам се и тръгвам към колата  car003... Сядам и извиквам КАРАЙ! Обръщам се и ха... това не е моят мъж, ха... това не е неговата кола...  smihesorry А насреща ми стои едно симпатично момче и недоумява какво се случва!  newsm78 Умрях от срам Embarassed

# 1 082
До скоро мъжът ми си мислеше, че съм най- големия заплес, но след тази тема осъзна, че далеч не съм единствената от този вид  hahaha

# 1 083
До скоро мъжът ми си мислеше, че съм най- големия заплес, но след тази тема осъзна, че далеч не съм единствената от този вид  hahaha

Моят отдавна знае, че от мен няма по-голям идиот.
Няма да разказвам, че ще се  ooooh!

# 1 084
  • Варна
Даже същия ден случайно открих че нейни чорапки внасяки ги от простира вместо в шкафа съм ги наредила в кофата за боклук  Blush
Това ми е редовен номер - прибирам прането от терасата, мятам го на дивана, отивам до коша за боклук и пускам щипките там ooooh!

# 1 085
   Номинирам себе си  hahaha Joy hahaha ! Миналият петък , след тежък работен ден  се прибираме с милото , разбира се първо ще минем да напазаруваме и вече прилично напълнили количката се запътваме към касите …. о и ето аз се сещам , забравила съм портфейлите ни в офиса … леле какво конско ми дръпна , не само моя , но и неговия с всички карти вътре , добре че имах ключове ! Пак съответно обиколка до центъра взехме ги и пак в магазина … Просто като се натоваря и изключва пилешкия мозък … ! По същия начин вчера забравих да си платя на козметичката и днес ще ходя и ще се извинявам!  Явно имам нужда от Гинко билоба да си пораздвижа мозъка  Crazy

И аз правех номера със Щипките и коша , когато живеехме при свеки!   

# 1 086
  • Кьолн
Като прочетох за памперса, да разкажа и аз какво щях да направя. Имам малки бебета и едното го хранех с банан а другото мънкаше и си искаше биберона. И Двете мрънкат а аз скапана от безсъние и умора посягам и вместо биберона давам парченцето банан на бебчо. А той беше на 3м. Добре ,че навреме се усетих какво щях да направя... Embarassed Другото ми бебе е на 1г и 6м да уточня.

# 1 087
В тази тема със сигурност ще има какво да напиша, но сега само набързо:

Влизала съм в съседите под нас /вечер  , леко подпйнала след диско, няма ток на стълбището и аз не светвам в коридора да не събудя нашите. Пъхам ключа , завъртам, нещо заяжда, натискам бравата и гледам нашите забравили отключено. Влизам тихо в 'моята стая' Хвърлям си чантата на фотьойла и в този момент някой скача от леглото....съседа #Shocked smile3511 newsm43
Сраааам Embarassed

# 1 088
Даже същия ден случайно открих че нейни чорапки внасяки ги от простира вместо в шкафа съм ги наредила в кофата за боклук  Blush
Това ми е редовен номер - прибирам прането от терасата, мятам го на дивана, отивам до коша за боклук и пускам щипките там ooooh!

Mмм, а прибирате ли наакани памперси в хладилника?

# 1 089
Аз още не съм се сетила да ги складирам, ама от днес започвам  Laughing

# 1 090
Аз съм си, твоята позната ми подобри личния рекорд: хвърлих фас през прозореца, той се върна обратно и запали задната седалка на колата. А бяхме на магистралата...

И аз го направих тоя номер преди години (когато все още си мятах фасовете през прозореца  Embarassed). Облягайки се назад установявам как приятно и топло ми става на гръбчето, при което си помислих "Брей, тая кола старичка (тогава беше на 10ина години), ама е с подгряване на седалките!" Е, да ама в един момент малко по-силно от желаното стана "подгряването"...   Crazy

# 1 091
  • о`майна лунна нощ е
Скоро вместо да завъртя копчето на газовия котлон на положение "изключен" след като бях правила кафе, съм го сложила на "минимално подаване на газ". Така близо 6 часа съм подгрявала въздуха в бокса. Добре, че не съм забравила нещо върху котлона.

# 1 092
Даже същия ден случайно открих че нейни чорапки внасяки ги от простира вместо в шкафа съм ги наредила в кофата за боклук  Blush

Mмм, а прибирате ли наакани памперси в хладилника?
не, обаче си ги слагам зад шофьорската седалка /с цел да ги изхвърля в първия изпречил ми се кош/,забравям ги и после се чудя защо колата мирише гадно  Embarassed

# 1 093
На сватба на наши приятели се виждаме с една двойка други приятели, с които преди (в ергенските години) често се виждахме по купони, но напоследък по-рядко се засичаме. Говорим си едно друго, обсъждаме младоженците и колко е хубаво да има сватби и аз като опитна омъжена от няколко години жена нареждам "Айде другия път сте вие наред..."  Те - нищо не казаха. Реших, че не са разбрали, че ги закачам на тема сватба и след малко пак подмятам "То не е толкова страшно бе - що не вземете да се ожените вече...", а момичето ме погледна очудено "Ама ние нали се оженихме миналата година. И вие бяхте на сватбата..." Е, много тъпо се почувствах. Оправдах се криво-ляво, че на сватбата им бях "малко" бременна, та нормално да съм позабравила  Blush

# 1 094
На сватба на наши приятели се виждаме с една двойка други приятели, с които преди (в ергенските години) често се виждахме по купони, но напоследък по-рядко се засичаме. Говорим си едно друго, обсъждаме младоженците и колко е хубаво да има сватби и аз като опитна омъжена от няколко години жена нареждам "Айде другия път сте вие наред..."  Те - нищо не казаха. Реших, че не са разбрали, че ги закачам на тема сватба и след малко пак подмятам "То не е толкова страшно бе - що не вземете да се ожените вече...", а момичето ме погледна очудено "Ама ние нали се оженихме миналата година. И вие бяхте на сватбата..." Е, много тъпо се почувствах. Оправдах се криво-ляво, че на сватбата им бях "малко" бременна, та нормално да съм позабравила  Blush
E, номинирам те за Муня номер едно. Joy

Общи условия

Активация на акаунт