Номинации за най-голяма муня

• 3 554 316
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 040
  • Шотландия
Имам куче бордър коли, което е голям глезан и като го изведа навън, на полянката пред нас (тя е доста голяма), той често тича или се закача да си играем или гони лисици и забравя да пишка. В резултат на това, след един час пак идва да ме бута да го изведа навън. На мен, естествено ми писва скоро и се опитвам да го разкарам,  smile3513 и той омърлушено отива на две крачки и се кльопва на пода, но като зачести с досаждането, става ясно, че работата е сериозна и не може да трае вече. Оставям с неохота това, с което се занимавам, ставам от дивана и се чувам да изричам следното с много чувство:
- Ох, ми то пък да се беше изпикал миналият път, бе Шаро!!!
 newsm62

# 8 041
Имам куче бордър коли, което е голям глезан и като го изведа навън, на полянката пред нас (тя е доста голяма), той често тича или се закача да си играем или гони лисици и забравя да пишка. В резултат на това, след един час пак идва да ме бута да го изведа навън. На мен, естествено ми писва скоро и се опитвам да го разкарам,  smile3513 и той омърлушено отива на две крачки и се кльопва на пода, но като зачести с досаждането, става ясно, че работата е сериозна и не може да трае вече. Оставям с неохота това, с което се занимавам, ставам от дивана и се чувам да изричам следното с много чувство:
 newsm62

Offtopic
Аз това изобщо не го схванах!   newsm78 Тази случка бива да я споделяш в темата за кучетата, но тук според мен, хич не й е мястото  Peace
Защо оставяш кучето да се мъчи? Просто го дръж на повод докато си свърши работите и после го пускай да играе. Така и двамата ще се доволни!

# 8 042
  • София
Имам куче бордър коли, което е голям глезан и като го изведа навън, на полянката пред нас (тя е доста голяма), той често тича или се закача да си играем или гони лисици и забравя да пишка. В резултат на това, след един час пак идва да ме бута да го изведа навън. На мен, естествено ми писва скоро и се опитвам да го разкарам,  smile3513 и той омърлушено отива на две крачки и се кльопва на пода, но като зачести с досаждането, става ясно, че работата е сериозна и не може да трае вече. Оставям с неохота това, с което се занимавам, ставам от дивана и се чувам да изричам следното с много чувство:
 newsm62

Offtopic
Аз това изобщо не го схванах!   newsm78 Тази случка бива да я споделяш в темата за кучетата, но тук според мен, хич не й е мястото  Peace
Защо оставяш кучето да се мъчи? Просто го дръж на повод докато си свърши работите и после го пускай да играе. Така и двамата ще се доволни!
Абсолютно! Като човек, който има куче - подкрепям!
Но пък явно момата живее някъде близо до горичка, щом има лисички, има и свободно време, така че....И явно е женско кучето, мъжко куче да "забрави да пикае" - никъв шанс, ама никъв шанс!

# 8 043
Не схванахте майтапа струва ми се.
И аз съм се обяснявала с кучето, но то и моето си е по принцип муня и то, а е и старо и с лека форма на дименция.
Преди да кажете, че го мъча, има си двор, заграден, достатъчно голям да тича, 'лови' катерици, пилета и да прави каквото му душа иска, но не, не може да излиза сам  Crazy.

# 8 044
Убийте ме, ама аз продължавам да не разбирам  ooooh! Кое е мунското, че говори на кучето ли?  newsm78 Че аз и на уличните кучета говоря, на котките тоже. Слава Богу, не са започнали да ми отговарят още.....  Whistling

# 8 045
Убийте ме, ама аз продължавам да не разбирам  ooooh! Кое е мунското, че говори на кучето ли?  newsm78 Че аз и на уличните кучета говоря, на котките тоже. Слава Богу, не са започнали да ми отговарят още.....  Whistling

Според мен мунското е в това, че е казала на кучето си "- Ох, ми то пък да се беше изпикал миналият път, бе Шаро!!! ". Това е все едно да попиташ детето си: "Пак ли си гладен, нали вече яде вчера!"

# 8 046
За мен не е никак мунско. Говоря си най-редовно с животните, които отглеждам. Не само с кучето и котката, но и с хамстера. Редовно го питам гладен ли е? Едва ли има собственик на куче/котка, който да не си говори с него/нея. Даже онази вечер, докато слагах храна на хамстера и му говорех, детето каза, че съм била като д-р Дулитъл. Mr. Green

# 8 047
За мен не е никак мунско. Говоря си най-редовно с животните, които отглеждам. Не само с кучето и котката, но и с хамстера. Редовно го питам гладен ли е? Едва ли има собственик на куче/котка, който да не си говори с него/нея. Даже онази вечер, докато слагах храна на хамстера и му говорех, детето каза, че съм била като д-р Дулитъл. Mr. Green

Така е, всички си говорим с домашните любимци. Аз също им говоря и с уличните, и им обяснявам , че не може да си играят сега, защото бързам за работа и т.н. Така де, според мен си е нормално.

# 8 048
Това си е нормално,но не е да викнеш на кучето с името на детето или обратно като мене.... Laughing

# 8 049
  • Шотландия
Според мен мунското е в това, че е казала на кучето си "- Ох, ми то пък да се беше изпикал миналият път, бе Шаро!!! ". Това е все едно да попиташ детето си: "Пак ли си гладен, нали вече яде вчера!"

Точно това и на мен ми се видя смешно, да
 smile3521
Иначе го извеждаме доста начесто, изобщо не мисля, че става въпрос за мъчене (то и двор има, в който той си се разхожда, но въпреки това го извеждаме често и навън), повод много отдавна не ползваме, когато не ходим далече или сред непознати хора и кучета, защото тука сме малко сред природата - морето е на 2 минути, има голфови игрища, полянка отпред, лисици, зайци - пък и той слуша: идва, като го извикаш или ако се е заплеснал, като пляскам с ръце, ходи до теб, като се налага и му се напомня, но много обича да тичаме и да си играем и когато излезе, гледа да хукне към детската площадка, около която се гоним и да тичаме насам-натам, станали сме прословути с това негово тичане и обикаляне и дебнене, голям майтап е.  И забравя, че трябва да се пишка  Grinning Мислех, че ще му уври главата с времето, вече е на 7 г. и половина, ама не би.

Аз го споделих, щото ми се видя много мунско, че му казах, "да се беше изпикал предишния път"  - сякаш, като се изпикае веднъж, ще му държи за цял ден  Joy

kerina, и аз съм се обръщала към мъжа ми с името на кучето - след като съм се занимавала цял ден с Шаро и той ми е правил неговите си номера, които са много смешни, по принцип, се връща мъж ми и ми врътва и той някой номер (голям е веселяк и обича да ме поднася) и се е случвало да кажа - Шароооо!!! на мъжа ми.  Ама и той се смее и понякога, като се развихря, ми вика с отсечен глас, като на Шаро - "Седни!"  Joy Абе жива сме менажерия.

# 8 050
  • София
Тази вечер щерката ме помоли да я сплета на тънки плитки. Речено - сторено.
После решаваме, че и на мен ще спретне плитки. Но аз съм с къса коса. Детето ме роши, плете, мрънка "уф, мамо, много ти е къса косата. Ама ще те вържа с малки ластичета". Овърза ме.
Седим с мъж ми в хола. Мъж ми е до мен и се лигави с котарака.
Усещам аз някакво движение по главата ми и се чуват странни шумове. Започвам да пищя "нещо ме лети" (странно как ще ме лети, ама на очите страха са големи). Сменям кресчендото на "нещо ме кацнаааа". Реших че е някаква пеперуда. Толкоз ми е бендисала тиквата, че е решила да ми каца отгоре. Ни смеа да мръдна. Само соча леко "ето тууук".
В миг ми просветна "а може би се късат ластици?". Не посмях да пипна скъсания ластик докато мъж ми не ме увери, че наистина е скъсан ластик Simple Smile
После реши да се помайтапи с щерката "бързо идвай, че се късат", но тя не му се върза.

# 8 051
  • София
Аз себе си не съм насинявала, но преди няколко месеца не само насиних окото на дъщеря ми, но за малко и по-тежка травма да ѝ причиня. Минавах коридора с мопа, а малката гадинка тихичко се промъкнала зад мен. Изобщо не я видях, само чух писъка ѝ, след като дръжката на мопа уцелила окото ѝ. Вече като действам с мопа се оглеждам като обран евреин.

Това ме подсети за една моя муньовщина.. Разхождам си една вечер двете чиуауи, минаваме през градинката пред Народния театър, навсякъде пълно с народ.. Водя ги на поводи, ето такива, разтегателни.. В един момент едното ми чихи се хвърля на един голям пес, да го лае и предизвиква, в повечето случаи големите не им обръщат внимание, но в този песа отвръща и скача да го яде... Аз енергично дръпвам повода с мощно и рязко движение, гледайки към кучетата разбира се, и усещам че той се удря в нещо... Обръщам се, и какво да видя, зад мен един господин се държи за главата, струйчица кръв се стича по челото му, а придружаващата го дама гледа с ужас... Направо ми идеше да потъна в дън земята от срам, промълвих извинете, и беж да ме няма... Представям си как е изглеждало отстрани, върви си човека мирно и кротко и изведнъж някаква ненормална го цапардосва с все сила по главата, ни в клин, ни в ръкав Embarassed Laughing

Последна редакция: сб, 05 дек 2015, 02:27 от I walk alone

# 8 052
  • sf
Мунското е,че си избягала, можеше да останеш да видиш как е, да предложиш кърпичка...

# 8 053
Абсолютно.  Tired ooooh!

# 8 054
Влизам наскоро в магазин за дрехи. Една туника ми грабва окото. Продавачката, свръх любезна, ме тика към пробната, да не взема да размисля. По пътя срещам жена, поздравявам я и завивам към пробната. Продавачката казва "Хубава е жената, която поздравихте". Викам си сигурно е била шефката, че така да й се мазни  newsm78  Докато на излизане не видях, че цялата стена е огледало и съм поздравила себе си  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт