Искаше ми се да покрия тортата с чаршаф от Мершмелоуз, но нямам идея дали може? Сметаната дали няма да скапе покритието? Моля за съвет, че ще се заема още привечер с изработката и да знам кои продукти още да си набавя.
Аз правих вече 2 пъти торта Татяна - очарована съм от нея. Първия път беше със домашен млечно - яйчен крем.Харесаха я моите хора.
За Великден я правих със крем който Облачето даде - 1 кофичка заквасена сметана, 1 крема сирене, крем Оле на д-р Ойткер Ванилия, 1 ч.чпудра захар - обаче аз от всичко сложих по 2 - тъкмо ми стигна да покрия тортата. Съвета ми е така направи и ти Крема става лек, абе супер се вързва според мен това кремче на Сребърен облак с торта Татяна.
Разгледай ми тортите в подписа - в украсата много не ме бива
За покритието не съм майстор, но предполагам върху сметаната и въобще върху кремести торти покритие няма да се задържи.
Може би ще стане ако върху последния блат сложиш маслен крем и отгоре покритието - и да покажеш тортата