Отговори
# 210
Е много ме успокои няма начин Sad

# 211
  • Варна
Ами ще ти дам пример.Лекар ми каза че Вентолина е безопасен за бебето. Но аз имам един сайт, в който проверявам лекарствата и риска при бременност. Като прочетох че Вентолина предизвиква над 10 малформации, ми идеше да отида и да убия лекаря. Не вярвай сляпо на лекари и винаги проверявай в този сайт.Ще ти го дам ако ти изпишат нещо, да проверяваш. Мисля че Флексотид е горе долу безопасен, но незнам подходящ ли е за тебе.За зи хапчета забрави напълно. Само инхалатор може на този етап.Частично, макар и много малко, но ще помага.

# 212
Ами ще ти дам пример.Лекар ми каза че Вентолина е безопасен за бебето. Но аз имам един сайт, в който проверявам лекарствата и риска при бременност. Като прочетох че Вентолина предизвиква над 10 малформации, ми идеше да отида и да убия лекаря. Не вярвай сляпо на лекари и винаги проверявай в този сайт.Ще ти го дам ако ти изпишат нещо, да проверяваш. Мисля че Флексотид е горе долу безопасен, но незнам подходящ ли е за тебе.За зи хапчета забрави напълно. Само инхалатор може на този етап.Частично, макар и много малко, но ще помага.

Честно казано ако трябва да вярвам на някой това ще е лекар. Те не учат случайно по десетки години. Пък ти като гледам се явяваш компетентна по всеки въпрос /интересно как ти се получава/ Гледам поучаваш и момичетата от септемврийския и ноемврийския форум, от проблемното. Явно си от типа "на всяка манджа мерудия".  Съжалявам за по резкия тон ама хич не обичам някой да ми налага некомпетентното си мнение.

# 213
  • София
Здравейте!
Аз нещо съм настинала и гърлото ме боли зверски, както и цялото тяло. Днес сме при нашите, за да мога аз да си лежа , а те да се занимават със Соня. Писна ми през 2- 3 седмици да се разболявам.

Тази ми бременност е тотално различна от първата и затова си мисля, че може този бебок да е момче, но пък доколкото знам и това не е гаранция. Главоболието ме спохожда през 2-3 дена и е ужасно. Въобще като цяло се чувствам много по-зле от първия път.

И аз много искам да започна да усещам ритничетата на бебето. Затова съм повече нетърпелива отколкото за пола. Simple Smile

Бидапет, страхотна екскурзия!

# 214
  • Варна

Честно казано ако трябва да вярвам на някой това ще е лекар. Те не учат случайно по десетки години. Пък ти като гледам се явяваш компетентна по всеки въпрос /интересно как ти се получава/ Гледам поучаваш и момичетата от септемврийския и ноемврийския форум, от проблемното. Явно си от типа "на всяка манджа мерудия".  Съжалявам за по резкия тон ама хич не обичам някой да ми налага некомпетентното си мнение.

Не ме познаваш, и не е редно така да ме обиждаш,още повече че ти давам съвет от собствен опит с цел да ти помогна или предпазя. Пиша когато трябва, а не натрапчиво като тебе, просто за да си чеша езика.

# 215
Ехо момичета здравейте!
Ама недейте така, защо е нужно да се дразните взаимно.
Мисля, че всеки с нещо иска да помогне.
Аз не съм писала много отдавна, но редовно ви чета.
Аз чакам резултат от БХС и се надявам всичко да е наред.
Мислете позитивно и не се ядосвайте, нека да запазим добрия тон.
Лек ден на всички, ще се опитам да се включвам малко по-често.

# 216
  • Варна
Цитат
Айде да не занимаваш всички с душевните си терзания. И без това и в друг форум са пропищели от теб, така че въздържай се и тук.  Аз спрях да пиша а ти си пишеш сама едно след друго. Вземи се замисли малко. А това че се месиш навсякъде ако искаш мога да ти го докажа. Е нямаше тема дето да не си се изказала и то без да те питат. Така че ако имаш поне малко мозък и достойнство ще вемеш да млъкнеш по темата.

Това е лично съобщение, което току що ми прати Мимисофия. Сами си направете изводите и ме отпишете от Октомврийките,защото не желая да стоя в една тема с такъв човек.

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 15:48 от ПуканкаZ

# 217
Аз написах едно съобщение и си замълчах. Ама някои хора явно си търсят поле за изява  newsm78

# 218
  • София
На никого не се разрешава да напуска отбора на октомврийките!

Мир! Peace

# 219
Момичета стига сте се карали.Нищо толкова сериозно не е станало.Явно Пуканка има повече опит затова споделя лично мнение.На мен също като ми е втора бременност,повечето болежки вече не ми правят впечтление.Затова и не пиша толкова често.
Лек ден   bouquet

# 220
  • София
Ехоо,ама защо се карате така сега?
То верно,че всички ни тресат хормоните,ама...
Мими,Пуканка ми е помагала и на мен,пък и на доста други момичета и в този,и в другия форум,не е честно да я обиждаш така.
Същото важи и за тебе,хубаво е да има информирани хора,няма откъде да знаем всичко.
Съжалявам че се намесвам,ама не искам никой да напуска темата обиден,нали сме за хубаво тука  Hug
Не защитавам никой,но и на мен ЛЕКАР ми изписа геритамин в началото на бременността(който е бъкан с вит. А - супер грешка) и ако не бях споменала тук съвсем случайно,сигурно още щях да го пия и незнам какво щеше да стане...

И двечките сте супер готини и много полезни за всички във форума,не се карайте,ами забравете случката и нека всичко е постарому  Hug

# 221
Здравейте момичета гледам някакви спорове се разразяват тук недейте така нека си останем в добри отношение няма смисъл да хабим нерви Peace  bouquet
Ние няма да заминаваме а аз имам чувството че съм кълбо от нерви ако мога да рева постоянно сигурно това ще правя

# 222
Момичета, извинявам се че станахте свидетели на този неприятен спор. Ако ми позволите ще ви обясня кое ме подразни. Според мен всички ме се събрали тук точно за да си споделяме притесненията и за да има на кой да се оплачем и  да има някой от който да получим подкрепа. Лично аз ако не съм наясно с проблема на някой или бих си замълчала или бих написала, че всичко ще е ок.  Ако съм наясно пак бих коментирала откъм позитивната страна.  Много ми е неприятно когат някой изведнъж пуска някакво мнение, че всичко е много зле и че няма оправия. На мен лично не ми се четат такива неща, още по-малко когато са насочени към мен. Това беше което ме подразни. Не съм дошла тук за да ме отчайва някой с крайни и некомпетенти изказвания. Също така не бих искала да съм на мястото на една от септемврийските мами, която същата Пуканка подплаши , че бебето и е ненормално голямо. Ми голям съдист трябва да си да ходиш от тема на тема въс форума с единствената цел да плашиш хората.  На мен ми е много мъчно, е има такива злобни жени.

# 223
  • Варна
Мими, същата тази мама провери и разбра че е допусната грешка в теглото. Недей драматизира и изопачава че аз съм я подплашила и спри вече с обидите.Почваш да прекаляваш с тях. Просто й бях писала че бебето за седмиците й трябва да е около триста грама , а не 900. Това й писаха и още доста мами. Самата тя каза че седмица май беше по-рано бебето й е било към 200 грама ако не се лъжа,но не помня точни цифри. Няма как за една седмица да стане 900, нали?
Освен това не разбирам с кое точно съм те наплашила? С това че ти разказвам че аз имам алергии и не мога да си пия лекарствата ли? Че са вредни ли?Не съм ти казала да не пиеш лекарства, а да проверяваш какво пиеш и какво ми се случи на мене с Вентолина. Ами ти хем споделяш и се оплакваш, хем като ти пиша как е при мене, нападаш после. Ами дано при тебе е различно, дано има лекарство и да ти помогнат. Всеки си има приоритети все пак и си решава какво да пие  и какво не, и дали бебето е по-важно или той. Разбирам че си в някакво кофти настроение, но можеше просто да ми кажеш, че ще послушаш лекаря си,  а не да обиждаш тук и на лични съобщения.

Всичко което написах, не е моя фантазия а истина и е писано от лекари.
Ето откъде и какво аз прочетох за Вентолина, който лекар ми изписа на мене и ми каза че е безвреден като витамин С http://www.safefetus.com/DrugDetail.asp?DrugId=941&TradeName … &TradeId=1296  и сама си направих сметката да го ползвам ли или не.
А ето и ориентировъчни размери на плода по седмици. Въпросното момиче беше май в 20та седмица. http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart?Ad=c … AdInfo%403a790558

Сайтовете не ги давам за тебе, а за момичетата тука, които искат да научат нещо и да са информирани. Ти явно си кон с капаци, дето не го интересува да научи и почете малко, че и се комплексираш май другите като знаят. А това че се плашиш от писанията ми , че изопачаваш писаното от мене и че постоянно се оплакваш от нещо си е доста сериозен психологичен проблем. Има си диагноза, но да беше казала че я имаш, та да не ти давам съвети.
Съжалявам момичета, че в този си пост и аз малко повиших тона, но и моите нерви си имат граници.

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 17:45 от ПуканкаZ

# 224
Здравейте Laughing
 Изгубих се малко,но правихме освежавана на апартамента,та не ми остана време да влизам тук.
  Сега вече поучистих и сядам да почета и драсна някой ред.
    Честити попълнения към мъжкият отбор stork-boy Айде и малко моми да се покажат,че ще останем без снахи Laughing
    Иначе при нас нещата са нормални. Бебока започна да ритка,и си го чакам всяка сутрин да се обади с някой ритниче.
   Сега ще ставам,че на баткото му растат кътници и е доста кисел Sick
  Лек ден Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт