Отговори
# 225
мимичетаааааа не е редно да се държите така една с друга
всички ни мъчат хормоните

Онзи ден през целия ден си плаках и ако някой ме попита ЗАЩО нямам конкретен отговор ,всичко ме дразни и ми едно такова гадно .гадно ама много гадно поплаках си и ми мина Cry
 Вчера с мъжлето си направихме малка разходка,до Клисурския манастир ,после до  Вършец,до Леденика и даже влезнахме вътре  LaughingИмаше още една ЛУДА т.с бременна като мен с която се катерихме и свивахме по камънаците.Доста забавно беше JoyВсички ни  гледаха  #Crazy и се смяха много . hahaha
Много готино си изкарахме .Не исках да свършва деня.
Е това е от мен засега
    bouquet

# 226
Не искам да вземам страна, защото не е моя работа, но виждам постове с остър тон и не ми се ще да се правя, че ги няма. Чета тука от февруари и имам някакъв поглед върху нещата и потребителите, поне в октомврийските теми, затова ще си позволя да се изкажа.

Не вярвам да има някой потребител тука, който хич да не се е подразнил от нечие мнение. Въпросът е малко по-генерален - тук е форум, всеки може да казва каквото иска, съобразено единствено с правилата на форума. От другата страна  - всеки може да вярва или да не вярва, да отвръща или не. Всеки носи глава на раменете си и може сам да направи преценка на писаното.

Лично аз смятам, че всяко изказване е въпрос и на възпитание.

Няма да трия никого от темата засега, дори по собственото му желание. Мисля, че трябва малко време за да се преосмислят нещата от всички страни  Peace

# 227
Не искам да вземам страна, защото не е моя работа, но виждам постове с остър тон и не ми се ще да се правя, че ги няма. Чета тука от февруари и имам някакъв поглед върху нещата и потребителите, поне в октомврийските теми, затова ще си позволя да се изкажа.

Не вярвам да има някой потребител тука, който хич да не се е подразнил от нечие мнение. Въпросът е малко по-генерален - тук е форум, всеки може да казва каквото иска, съобразено единствено с правилата на форума. От другата страна  - всеки може да вярва или да не вярва, да отвръща или не. Всеки носи глава на раменете си и може сам да направи преценка на писаното.

Лично аз смятам, че всяко изказване е въпрос и на възпитание.

Няма да трия никого от темата засега, дори по собственото му желание. Мисля, че трябва малко време за да се преосмислят нещата от всички страни  Peace
smile3501 Абсолютно си права!

# 228
Сайтовете не ги давам за тебе, а за момичетата тука, които искат да научат нещо и да са информирани. Ти явно си кон с капаци, дето не го интересува да научи и почете малко, че и се комплексираш май другите като знаят. А това че се плашиш от писанията ми , че изопачаваш писаното от мене и че постоянно се оплакваш от нещо си е доста сериозен психологичен проблем. Има си диагноза, но да беше казала че я имаш, та да не ти давам съвети.
Съжалявам момичета, че в този си пост и аз малко повиших тона, но и моите нерви си имат граници.

Като гледам каква злоба бълваш явно си бая зле с нервите. И колкото повече човек не ти обръща внимание толкова повече злобееш. А вземи се спри малко. Позволяваш си повече отколкото трябва.

# 229
  • Варна
Амин. Момичетата сами могат да преценят кой какъв е като изчетат твоите мнения в профила ти, и моите. Смятам че още добре си владея нервите спрямо тебе.

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 19:16 от ПуканкаZ

# 230
  • София
Хайде момичета, простете си и стига вече кавги  Hug
И двете сте прави за едно - Пуканка - за това, че трябва да се чете и да бъдем информирани, а Мими, за това че не бива да се самолекуваме и е добре да се доверим на чичо доктор. Сигурна съм, че некадърните и нехайни лекари са малцинство   bouquet

# 231
А защо четете и пишете във форуми? Не е ли за да получите повече информация и ако можете да помогнете на някого?
Аз лично затова прекарвам доста време тук. Както навсякъде в Интернет обаче, иформацията трябва да се отсява, не можем да вярваме на всичко. Както и че има т.нар. Нетикет - неписаните правила за общуване в Интернет...
И много хора четат тук, да запазим доброто настроение.   bigdance2

# 232
  • Стара Загора
Абе момичета нямате ли си друга работа по празниците бе?
Я го давайте по-кротко. Радвайте се на бременността си.
Внимавайте и с обидите. Също така искам да вметна, че ЛС-та са за това да са лични а не достояние на целия форум....те не се публикуват в форум-пространството.
Весели и приятни почини дни.

# 233
Не мога да повярвам, че и тук се появяват такива постове. Можехте да се разберете с лични съобщения, а не да натоварвате и останалите с отрицателни емоции. Надявам се да се успокоят духовете и за в бъдеще да липсват такива изблици. Simple Smile Толкова за спорчето по-горе, че да не прозвуча като котаракът Леопол.

Аз отдавна не съм се отчитала, но просто все ви чета и отчитам, че проблемите ми са сходни с вашите и няма какво и аз да пиша. Simple Smile Искам да ви питам вие до кога смятате да ходите на работа? Че на мен малко по-малко започва да си ми тежи. Sad Мислех, че ще си издържа до края, но вече не съм много сигурна, особено като знам какъв тюлен ще съм лятото и колко трудно ще ми е да се движа изобщо в тези жеги.

Много се чудя и дали ще успея да различа движенията на бебето, когато започне да се усеща. И нямам търпение да узная дали предчувствието ми, че ще е момиче е вярно. Simple Smile И в общи линии от един месец не съм ходила на преглед и ми е малко притеснено и много нетърпеливо да ми кажат, че всичко е ок. Simple Smile

Прекрасен и много усмихнат ден, момичета! Аз, уви, заминавам на работа. Simple Smile

...а...и без кавги. Няма от малки да ги учим бебетата да се карат из форумите я. Simple Smile

# 234
Че всички ни мъчат хормоните-това е ясно. При мен лично най-много го отнася мъжа ми, но слава богу ме разбира. Всички ни мъчат много притеснения и в такива моменти най-много имаме нужда от позитивизъм и взаимна подкрепа. Проявете толерантност една към друга момичета.   bouquet  bouquet

# 235
  • София
Здравейте, момичета! Снощи късно се прибрахме, полета от Виена за София имаше час и половина закъснение и добре си повисяхме на летището, но иначе всичко друго беше супер!
Само сини щъркелчета са се раздавали тези дни май, честито на всички.....
Виждам, че тук някакво напрежение има, но не мисля, че всички трябва да се натоварват със спора,моля ви да запазим добрия тон, целта на форума е друга.....
Приятен ден!

# 236
Добро утро!
trixy добре дошла
Аз чакам още малко и ще разбера какъв щъркел ще дойде Laughing

# 237
  • София
Трикси, добре завърнала се!
Раазкажи за пътуването, пусни малко снимки...Виена ми е като втори роден град - изкарах най-хубавите си години там и ми е мъчно, че от година и половина не съм била там.
И аз не мога да дочакам сряда вечер за прегледа - не съм била от 1 месец на преглед и се чудя дали всичко е наред. Почти не ми е пораснал корема...той и без това си е голям, де и не знам дали мога добре да преценя, но ми се струва същия.
Още не чувствам  ритничета и ми е малко притеснено. Колко от вас вече почувстваха бебето? Мамите с втора бременност - помните ли миналия път в коя седмица го почувстахте?

# 238

здравейте, момичета! първата бременност съм го усетила сигурно някъде към края на 5 месец  Rolling Eyes това ще рече някъде 22-23 седмица ако не бъркам. сега съм 17 седмица, но още не го усещам, въпреки че казват,че при втора бременност го усещаш по-рано

# 239
   Здравейте милички!!!
И аз изкарах хубава почивка,но от днес съм на работа.Аз засега ако всичко е наред планувам да си работя до края на юли,а от 15 август излизам по майчинство.Не ми се иска да излизам в болнични по-рано,че се осигурявам на повече пари и това ще се отрази зле на сумата,която ще получавам после.То и аз ще стана голям слон през лятото,ама в офиса е прохладно,лошо е само че съм по цял ден седнала пред компютъра,ама дано издържа.
 Мими,Пуканка моля ви заровете вече томахавката,няма смисъл да се карате,нали знаете че всеки си има мнение и няма как да угоди на всички Praynig
 Аз в първата бременност усетих бебчо в 4-тия месец,но сега все още не усещам нищо.Исках да ви питам вие колко често ходите на консултация,че мен ме викат веднъж в месеца и досега съм ходила само веднъж.
 Лек ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт