Отговори
# 195
Здравейте, момичета. Как сте днес?

Пуканка, честито ти мъжле.

mimisofia
и аз така се чувствам относно корема. Ям по малко (но достатъчно), а имам чувството, че съм преяла - така ми опъва корема. Даже и сутрин като съм гладна пак имам усещането на опъване като след преяждане. Може някои от мамите, бременни за втори път да ни кажат дали всъщност така са усещали първото бебче Hug

# 196
Аз с първата бременност  също усещах разпъване на корема,но сега вече не усещам.Според мен се разтяга сега всичко отвътре и кожата също и затова има напрежение.
Честити мъжки бебоци!
Аз също се надявам на мъжко и дано и мен ме огрее  Grinning
Соро обаче няма да разбера пола на бебчето  Confused
лек ден и дано да става следобеда за разходки   bouquet

# 197
  • Варна
Това усещане за опъване е от разтягането на матката.Тя е мускул и като расте се усеща опъване а понякога и като мускулна треска. Вчера мъжа ми каза на лекарката ми че усещам бебето от две седмици и тя вика-Не може да бъде.А аз й обясних че все пак това не ми е първа бременност, за да объркам къркорене на червата и газове, с бебето.Правя разлика,понеже вече съм го изпитвала веднъж. Само да ви кажа че се усещат по-резките му движения в тоя момент и то когато съм спокойна и легнала по гръб или настрани. Леките му движения и местене би трябвало да усетя до 4 седмици най-късно.

# 198
Аз не усещам нищо, а ми е втора... обяснявам си го, че плацентата е прикрепена за задната стена на матката... Иначе, май ще е по-тежък и голям от батко си... в тия месеци преди не ми личеше, не ми тежеше, а сега..... Ама поне съм радостна, че качвам само на корем... като с първото...

# 199
Здравейте,
Мими и аз съм така с яденето-ям малко а много се подувам сега от една салатка и не мога да дишам чак newsm78
А за усещането на бебо аз вечер най много го усещам ама то нали е съвсем мъничко и няма сила та само като гъделичкане Wink
Сега като съм почивка в къщи за обед много ми се приспива и спя по 2-3 часа-ех да можеше всеки ден Praynig

# 200
Уф днес се изморих много. Реших да пера пердета и да мия щори Simple Smile Ама си трябваше.  smile3503

# 201
Тук, в Добрич се изсипа такъв дъжд, че не прозорци, ами и колата не можахме да измием  Confused

# 202
Така, както го дават времето, и другата седмица ще е същото Sad
Аз пък днес си купих сокоизтисквачка и досега й се радвах Simple Smile Ама вечерта няма да спя с тея сокове..

# 203
Здравейте,
аз само да се разпиша, че не мога да дигна глава от писане на глупости Sad
Честито на всички нови мами със сини гащи....   bouquet
аз много се надявам на момченце.... и си мисля че е момче, но сега на 13-ти при Марков дано се разбере Simple Smile нямам търпение вече....
лека вечер момичета Simple Smile

# 204
Еличка, и аз бях така като теб с първата бременност... по същите съображения... че винаги съм искала да си имам голям батко... И много се радвах като ми казаха, че е здрав и надарен мъж... а пък таткото... не е за говорене колко горд беше Wink

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 23:34 от feel_u

# 205
  • Lovech
Здравейте, момичета! Току-що ви изчетох, защото преди няколко часа си дойдох от една едноседмична екскурзийка в Родопите. Аз си изкарах почивните дни много хубаво, посетихме много градове и исторически и природни забележитености - Кръстова гора, Широка Лъка, Триградско ждрело и пещерата Дяволското гърло, Смолян, Златоград, Перперикон, Пловдив, Перущица, и май това е. Чувствам се отпочинала и заредена с приятни емоции, сега обаче ме чака пране, почистване, и т.н., но от утре.
Честито на всички мами, които си знаят вече пола на бебенцата. И аз ще го науча другата седмица, надявам се. У нас е интересно - синът ми иска братче, мъжът - момиче, а аз, честно казано, не знам, май ми е все едно, важното е да е здраво и всичко да е наред. Все пак, може би наистина предпочитам второто да е момиченце, но и на момче ще се радвам много, първото лесно си го отгледах. Така, толкова от мен, отивам да спя, вече ще се включвам по-често.
Лека нощ.

# 206
Добре дошла!   bouquet

# 207
Май доста мами има на почивка)))
То и пи мен така, бяхме на бал в Стара Загора, после и до Пловдив се разходихме, а вчера ходихме и до Троянския манастир. Много път, много нещо, но порядъчно си пийвах водичка, верно че на всяка бензиностанция спирахме, но със спусната почти до край седалка не ме е стягала пупата и не ми е прилошавало.

Честито на мамите разбрали пола на бебчовците... аз имам чувството че ще припадна ако ми го кажа вече, такова очакване му пада...

Отивам да се поразходя малко, че на това време грехота да стоиш затворен вкъщи...

# 208
Здравейте. Аз почти не съм спала тази нощ Sad Мъчи ме алергията, събуждах се през ноща, задушавах се Sad Голям ужас. Чакам с нетърпение 7ми за да поговоря с доктора.

# 209
  • Варна
Здравейте. Аз почти не съм спала тази нощ Sad Мъчи ме алергията, събуждах се през ноща, задушавах се Sad Голям ужас. Чакам с нетърпение 7ми за да поговоря с доктора.
И да говориш нищо няма да ти дадат. Или някой ще направи глупоста да ти даде.Аз съм с дихателна алергия и астма.Постоянен задух имам.Няма как да ползвам лекарства и инхалатори сега и се мъча.

Общи условия

Активация на акаунт