Любители на КОТКИ тема 2

• 36 966
  • 480
  •   1
Отговори
# 225
  • DE
Сиамка, къде живееш, ако не е тайна? Америка? Приятно изкарване.
Сега се сетих, че кумците на майка и татко имаха сиамец, приселил се от някъде, мн беше ЗЪЛ. А като умря, дядото го беше одрал и имаха сиамска кожа, постелена на пода

В Германия живея, не е тайна Simple Smile Сватбата е на приятел на мъжа ми, който си доведе булка от Япония, та ми е доста интересно как ще бъде. Моят девер също живее там, но не знам кога ще успеем да стигнем да го посетим...

А за котешката кожа направо  Sick Въпреки че и аз понякога (имам си моменти на проблясък Simple Smile )съм си мислела, че бих искала да препарирам Пусана и да си я гледкам, дори и след като умре, но слава Богу, бързо ми минават тези идеи  Peace

# 226
 Hug
Djindjari , питаше за токсоплазмозата - моя доктор ми каза,че ако преди забременяването си имала котка няма проблем за6тото ако човек се е заразил в началните месеци на бремеността тя причинявала аборт.Още по лошо е когато стане в по-големите месеци. Кофти болест причинена от най-сладките същества (след бебета )
Аз имам 2 котарака - единия беше пребиваващ в къщи -сега милия вече дори не прави опити да влиза - разбра,че заради бебето е това.
Другия беше генералната репетиция за бебето - ставане по час, толкова сънен,че трябваше да го сваляме до тоалетната.От първия миг в  къщи си върши работата само в тоалетната.Необича да е сам и затова докато ходех на работа го давах на "ясла" при баба ми- живеем  в един двор. После се разболя от нещо - имаше кървави рани по тялото си и остана при нея - сега е Ок - излиза до прага и се чуди на къде да хване

# 227
Гъсето аз правих изследвания за тая токсоплазмоза - обаче това изследване дали съм болна или не. Сега ще искам да ми пуснат и изследването там с антителата, дали имам антитела към тази болест  newsm78
Уж гледам да се пазя, само гушкам котко, нито го къпя аз, нито му сменям кенефната  newsm78
Дано да няма проблем  Praynig

# 228
Здравейте и от мен, чета ви от първата страница на първата тема и най- накрая се наканих да представя и моите красавци- не са породисти, но за сметка на това са с характер, особено госпожицата Мими Mr. Green Мъжкия Пухчо е все още едно голямо сладко бебе, въпреки преклонната възраст- така като гледам, май ние сме най- дъртите след Пусана- и двамата са на по 16 години, да са ми живи и здрави и още дълго така жизнени и игриви Hug
Мими е от малка борец- взех я, когато беше едва на 10 дни, майката ги беше зарязала, беше под въпрос дали ще оживее, и двата пъти, когато беше бременна, едва оцеля след това, преболедува котешка жълтеница  Crazy доктора ни съветваше да я приспим... добре, че не изгубих надежда в силите на моето момиче и не го позволих Heart Eyes толкова си я обичам Hug
А дебелия Пухчо си е от малък такава трътка (по лекарски съвет от 8 кила успяхме да слезем на 5 Blush), ама много го мързи, най обича да хапва и да спи Mr. Green Тъй като него го взехме 2 месеца след Мими, така и си остана цял живот- тя си се чувства шефката вкъщи, а той, въпреки че е 3 пъти по- голям на кила, гледа да не я ядосва, защото винаги изяжда един солиден бой от нея Joy
Ето и малко снимки
http://flickr.com/photos/apoklistika/sets/72157603604168359/

# 229
Djindjari ,споко, имам приятелка с котка и бебето е вече на 1 година и няма никакъв проблем, дори не се е замисляла за това
apoklistika , много готини

# 230
Djindjari, просто не пипай тоалетната на котето и всичко ще е наред. Когато бях бременна, си имах  персийска котка и булонка - никакъв проблем нито за мен, нито за детето.
Апоклистика, много са сладки и двамата.

# 231
  • София
apoklistika и моя Харо не е породист, но си е нашият глезльо Simple Smile

И у нас основно чистенето на котешката тоалетна е за мъж ми. В началото бях изолирала малко Харо, и той беше шокиран. Не го гушках и галках. И си умираше от кеф като реша да го гушкам Simple Smile

# 232
МОмичета , два дена да не седна пред компа и вие сте написали 3 страници! Това е най-активната тема от всички , които посещавам.Фогата , радвам се , че Иванчо вече е добре и има апетит.  Peace  Djindjari , много са ти хубави мъжете , особено този по-косматия.  Grinning Гледам , че и на него , като на моя Рет му стърчат по-дълги косми между пръстите на лапите.  Grinning Много са ми смешни с тези дълги косми точно на това място.  Grinning

# 233
  • София
Здравейте момичета!

Много сладки котаци имате! Да са ви живи и здрави!

Реших и аз да ви покажа няколко снимчици на нашия Мързелан, всъщност се казва Магелан. http://picasaweb.google.co.uk/AnabellaCastlehill/Megy

# 234
Гъсето , Мади , благодаря за успкоителните думи ! Hug

Диди69   Hug
много са смешни тия космарлачки между пръстчетата на лапичките  нали  Joy
Ние мислехме да му ги подстрижеме, ма после решихме , че там му е чара  и му се размина на котко  Mr. Green
Хихихи и твоето Рет-че е обзаведено с такива  Joy

AnMary , сега вече мрънкам и аз за разходка до Копривщица  Crazy
Много готинки снимчици, изглежда сте се забавлявали добре   Flutter (искам и аз  Blush)

Anabella , ма много сте чаровни бе пу пу пу. Сладурче е тоя Магелан (че и хубаво име си му измислила )

apoklistika , сигурно вече разбра, че съм пристрастна към котенцата - момченца, твоят Пух е невероятен , веднага ме грабна .
Но и много харесвам чернички котачета, от край време всички покрай мен като видят черно коте ... и се сещате , че да се хвърлел камък, че не било на късмет .. дрън дрън глупости. Първата ми котешка любов беше едно чернинко маценце, та много мило ми стана като видях и красавицата Мими  Hug

# 235
 Anabella , разсмя ме твоето "пране"!  Joy Изглежда направо нещастен , но и много примерен със съдбата си!  Simple Smile За съжаление , моят пран не пран , не е толкова кротък.  Simple Smile

# 236
  • София
Магелан е сладур Simple Smile И аз се смях на "прането" Simple Smile Но пък и аз се заканвам от време на време на Харо, че ще го пера Simple Smile
Днес реши да ми се покачи на рамото, размота ми опашка под носа и заявих "Харитоне за пране си!"  hahaha И утре ще го изпера, обещавах му Simple Smile

Djindjari аз по принцип съм навита. Ама да не е с кола Simple Smile

# 237
...много са смешни тия космарлачки между пръстчетата на лапичките  нали  Joy
Диди69, Djindjari, не бях забелязала - и мойто зверче ги има Laughing
Анабелла, Магелан-Мързелан е голям чаровник
АнМари, и на мен ми предстои пране на Джони утре Grinning

# 238
 Мади , от къде е взет Джони ?Може и на лични да ми пишеш да не се възприема като реклама на развъдника. Май всички дългокосмести имат между пръстите такива горички!  Joy И моето първо персийче беше бяло като Джони. Течат ли му очичките или аз не съм видяла добре на снимката?

# 239
Djindjari, аз мойта Мими си я домъкнах вкъщи напук на всички приказки, че черните котки носели нещастие и за толкова години само радост ми е донесла- няма нищо по- приятно от това вечер като й е студено да се намърда при мен под завивките и да започне да мърка и да ме мачка с лапички Mr. Green (а дебелия ми скача на главата и така ме покрива, че въздух не мога да си поема Crazy)
Колкото до косматото на лапичките, моите не са толкова дългокосмести, но имат много космато на междупръстието Joyспоред мен се дължи на факта, че цял живот са ходили само по килими, никога не са излизали навън и затова тия косми порасват толкова дълги. Не бих им го орязала, много е сладко Mr. Green
Anabella, много хубав кот, имам чувството, че е едър и дебел като моя Пух, моментално ми се прииска да го намачкам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт