Защо избрахте това име за децата си.

• 17 143
  • 275
  •   1
Отговори
# 120
  • ВАРНА
    Христос Воскресе!
Исках да има добро звучене, значението му ми харесва, да не е много често срещано и да не е кръстен на никого. Емануил

# 121
Заради съпруга ми.

# 122
Синът ми е кръстен на баща ми Димитър а дъщеря ми на свекито Яна

# 123
Носи името на баща ми

# 124
  • на странно място ......
Защото много ми харесва!

# 125
Синът ми го кръстих на свекър ми/Ищван/ в български вариант, защото името ми хареса и исках да му доставя радост. Името на дъщеря ми избрах спонтанно, просто прочетох в някакъв именник, че името й на латински означава "обичана" и реших, че това е името за нея.     

# 126
Голямата ни дъщеря я кръстихме на мъжа ми,а малката на мен,така решихме,че няма да има сърдити,а и тези имена ни харесват. Peace

# 127
защото ми харесват и нямат общо с имената на бабите и дядовците

# 128
       РАЛИЦА. Защото тя е нашето цвете, има галено име и имен ден. Не е кръстена на никой, за да няма сърдити.

# 129
 Бяхме си решили с мъжа ми , ако е момиче аз да избера името , а ако е момче той.Много рано разбрахме ,че ще е момче , та аз много не се трудих да измислям.

Мъжът ми до последно се луташе между две имена и точно час преди да родя ми прати смс с името.

# 130
  • София
Защото ни хареса и е рядко срещано в БГ! Peace

# 131
Избрах ги, защото ми харесаха много, не бяха тогава много популярни, а и носят по буквичка на дядовци и баби.....

# 132
  • пяната на дните
 На една планина и на една приказка я кръстихме.

# 133
  • Варна
Дъщерята на свекървата,а сина на майка ми. Peace

# 134
Защото много ми харесва името. А и един мой любим актьор носи това име, колкото и банално да ви звучи. Толкова е красив този актьор, че исках като че ли да "пренеса" тази красота с името на моето дете. Попитах мъжа ми - той също много харесва това име и бяхме единодушни. Обаче, без да искаме, се оказа, че така детето носи едновременно имената и на свекърва ми, и на свекър ми. Но определено не е кръстен на никой от тях.

Общи условия

Активация на акаунт