Защо избрахте това име за децата си.

• 17 140
  • 275
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Стоян на баща ми Стоян, защото има само две дъщери и никой ,който да му продължи името. Нели на свекърва ми Надежда буквичката,а и много ми харесва това име и Весна на никой, но чичо и Веселин реши,че  на него е кръстена, защото е и родена на неговия рожден ден, аз тогава не знаех, но не отрекох, нека се радва човека.!

# 256
Името на сина ми е: Персиян-Матей
Първото име е на мен и съпруга ми, а второто на свекъра ми.

# 257
За дъщеря ни съм писала по-напред,а сина ни го кръстихме Диман на дядо си (баща ми) Димитър!  Grinning Хареса ми,че сравнително кратичко и рядко срещано! Grinning

# 258
  • sf
исках децата ми да имат имена, подобни на нашите с мъжа ми. Той не си харесва неговото и за това и двамата са на мен. Вероника и Виктор  Mr. Green

# 259
Голямата ми дъщеря се казва Славяна на свекърва ми, която е Стоянка. Малката е Олимпия на майка ми Оля.

# 260
nie krastihme deteto si angel na svekar mi

# 261
Големия кръстих на майка ми Антоанета - Антон
Малкия на бащата на мъжо ми - Гичо, на моя баща Георги и на майка му Сийка - Герасим.
Както се казва 3 в 1 Mr. Green

# 262
кръстихме я Даяна на свекър ми Димитър - защото много харесвам името

# 263
синът ми се казва андреас. роди се на 28.11, а на 30.11 е първоапостол андрей. а е андреас /не андрей/, защото баща му е германец и на фамилното му име нямаше да стои добре андрей.
ако беше момиче, щеше да е катарина

# 264
Валерия, кръстих я на баща ми.

# 265
Мойта дъщеричка се казва ЕЛЕНА на мойта майка,а синът на свекъра любимото мое мъжко име АЛЕКСАНДЪР

# 266
Кристиян- ами докато бях бременна сънувах как раждам и питам бебето как иска да се казва и то ми каза "Кристиян" Simple Smile

# 267
Защото е любимото ми име за жена Heart Eyes
Благодаря ти аз се казвам така Grinning  bouquet
а моите деца са кръстени на баба си и дядо си ,но защото ми харесват като имена а и заслужават(е поне единия Mr. Green)

# 268
Моята дъщеря е кръстена с любимото ми женско име Габриела

# 269
Кристиан, защото е интернационално. Има добро звучене, и галеното Крис много ми харесва. Оказа се обаче, че е много разпространено, което не ми хареса. Rolling Eyes

Велин, защото е оригинално, не е банално, защото означава велик, защото е древно славянско име от х век.

Общи условия

Активация на акаунт