АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 621
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
MimSss и Тони много обича да ми опикае килима или пътеките. Дори нарочно се мести там. Един път го видях и веднага сложих гърнето пред него, а той се премести и пак на килима свърши работата. Но смятам като сме в къщи през днея вече да почвам да махам памперса,макар че ще падне голямо пране и чистене докато свикне. Но се надявам да усети че не е приятно да е мокър и да почне да казва сам.

Имам нужда от малко помощ от Софиянки.   Hug Сестра ми се мести с гаджето да работят в София и си търсят квартира- боксониера или гарсониера около Илиенци,Надежда и някакъв стадион спомена  newsm78. Ако дочуете нещо ще бъда благодарна за информацията. Hug

# 31
  • варненка от София
Да споделя, че и ние сме на светлинни години от махането на памперса, не сте сами в бедата. Днес беше много неспокойна Шушел, вдигна висока температура, но са ни на път един кътник и един резец, сега е спокойна и аз също.

Спинки, Саното го има на щанда с омекотителите в Елитис, два цвята са син и златист, аз взех син и е прекрасен, свършва ми и смятам да си взема златен този път, ето тук може да го видиш. От зеленчуците ми остана да довърша морковите, а гейшата седи в забвение  Blush

Иначе тортата я направих, с много ядове и проблеми, но каквото, такова. Ето я и ви желая весели празници:

# 32
  • у дома
набързо да се похваля накуп (е, не чак с прекрасни автомобили  Mr. Green ) и отивам да дремна малко, че как ще изкарам до 24ч  Crazy

при нас гърнето все още е на етап учене и повече игра  ooooh!

Весел празник!
Здрави, щастливи, обичани и обичащи да сте!  Hug  bouquet
И нали си знаете довечера в 12 да се чукате....easter   Mr. Green

подкрепям Hug  bouquet

# 33
  • гр.София
 Привет.
 Аз съм сама с децата,те спят, а аз си похапвам странна салата,тип "бъркоч".
 Гордея се с нашите кулинарки. Браво на вас.
 И как ги забърквате тия козунаци,уж между другото!
 Яйцата ми са обикновени,но както съм ги лъснала хубаво и с олио-радват окото.

София с удоволствие сяда на гърнето (когато майка й се сети,обаче ooooh!), та чак забравя да стане-може с часове да си седи.

Ох,пак да кажа-много са ви красиви творенията Hug
 Чакам и elen@ да се включи със снимка.

elli78, ще стискам и аз палци за изненада-Наско да си има сестричка.( И аз като тебе-много исках момиченце)

И вчера изключих- Софийката е много хремава, дано я закрепя,щото иначе ще гледам снимки от люлинска среща .

Хубав празник на всички и по-полека с козунаците eat

# 34
Здравейте мацки,
Аz колкото и да се старая да съм по_редовна,нещо все не се получава.Преz деня мислено си ви раzкаzвам,какво се случва,но после докато ви иzчета или не е актуално вече или съм zабравила.

Честити воzила на всички. Дойде пролетта и почнахте всички да купувате коли,докато са цъфнали още  Grinning     А какви вкусотии пак сте направили,направо се zасрамвам от собственото си неумение.
Ирка страшно много се радвам zа апартамента.Дано всичко вече да е наред и догодина да ви дойдем на гости,че таzи година се раzминахме. Янаст добре дошла.Записвам се и аz zа раzкаz в картинки. Браво на адашчето zа говоренето.И Алекс много говори.Повтаря всичко,което чуе от други хор а,от тв. Знае числата до 10 на двата еzика и половината аzбука ,но може да брой (т.е. като покаzва предметите) само до 3. И при това никой не го е учил,zащото му е рано още.Сам попива всичко,да не му се надяваш на човечето.Каили честит вzет иzпит. Само така.Тони оzдравя ли? Дриймс  Hug добре,че на вас нищо ви няма,страшно е било. Мама Марго вие кога пътувате? Моторът Алекс го кара вкъщи да,zащото няма книжка,а ченгетата тук яко глобяват и не си поплюват  Laughing Миленка zавиждам ти zа хубавия ден,надявам се скоро и на мен да ми се случи. Уби ме с бройката на яйцата. Иначе са невероятни,но какво ще ги правиш толкова много? Бланки много ти е хубаво името. Бърzо оzдравяване на Софийката. ВСТ честито на майка ти на патерица. Много хубава идея zа дечицата. Елфче много гадно това с баба ти.Раzбра ли се,какво е подписала? Спинки как е Ивчо? Свикна ли вече с новия режим?
На Гого и Сашко да им иzям усмивките, а на Тони буzките. Мадамките ни са страхотни,а на Ирен отдавна съм й хвърлила око zа снаха.

За гърнето мислех тоzи месец да го направя,zащото Алекс си каzва,даже и когато му се пръцка. Но поради причините,които е иzброила Янаст ,го отложих. Мацки,може да не са готови още дечицата,не ги бърzайте. Все някога памперс се маха. И как може да си мислите,че нещо правят нарочно? На таzи въzраст не може да има нарочно,тъй като не поzнават още такова усещане. То и аz като шляпна Алекс по дупето,ми се смее,zащото си мисли,че си играя така с него,че с баща му така си играят.Така че споко,всичко с времето си.

И при нас вече е пролет,та обикаляме площадки и горички. От таzи zанималня имаше полzа,много се социалиzира Алекс. Вече се zаиграва с децата,отива сам при тях. По_интерсно му е обаче с по_големи от него 2_2,5 г. Децата на неговата въzраст освен да ги гушка,друго не се сеща на какво да играе с тях. Малко е нерешителен. Трябва аz да се овъргалям в пясъка или да се люлея на люлката,че да го направи и той.
Ох,zа трето си мечтая отдавна,но трябва първо май с второто да се справя.
На всички пътуващи приятно прекарване.
Тук Великден беше преди месец.Утре ще се съберем бг на грилче и ако някой е успял да боядиса яйца,ще е хубаво

Хубав празник на всички и по-полека с козунаците eat
плюс яйцата.

# 35
# 36
Христос Воскресе!
Да сте много здрави и обичани! Hug

# 37
  • София
Христос Воскресе! Всичко най- хубаво!

blanc ,   chef

# 38
Христос Воскресе!
Честит празник на всички  Hug
Сътворили сте наистина прекрасни неща  smile3501
 Hug
Желаем ви хубав и светъл ден въпреки мрачното време навън.

# 39
  • у дома
Воистина воскресе!

много любов и надежда за всички!
  Hug   bouquet

smile3501 за всички кулинарки  Wink

# 40
Христос Воскресе! Здраве и късмет желая на всички Hug

# 41
Воистина воскресе!
Нека светлина изпълни душите ви !
Това е моя козунак и яйца не могат да се мярят с вашите ,но поне са вкусни Blush

За жалост беше толкова бързо излапан че не успях да направя друга снимка  Wink

Яйцата са стил "спончбок квадратни гащи" Mr. Green

# 42
Воистина воскресе!

Нека светлина изпълни душите ви !
Hug Hug Hug

Големи красоти, браво момичета   bouquet

# 43
Честит празник и от мен  bouquet Много здраве и много щастие на всички  bouquet
Честит имен ден на Велина на Бубчето и на Душето  bouquet

# 44
Честит празник на всички ви! easter