ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 45)

• 12 944
  • 280
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Дуци, имам една позната от Разлог, дето ти като се усмихнеш и много ми приличаш на нея. Ти оттам ли си, да не се окажете роднини?  Joy

# 46
Не съм, от София съм Simple Smile

# 47
  • София
Значи съвпадение  Peace

# 48
АМ се дава принципно като се забележи, че бебето не се храни добре на гърда или не качва достатъчно - а това не става за 1 нощ и с 1 плакане ...

Много полезно разяснение.   bouquet

Вчера пак си бихме шута от София и много добре ми подейства цялата зелена и цъфнала история  Heart Eyes Вечерта  се премерих у свекърва ми (аз нямам кантар в къщи и по-добре). +7кг съм или общо 56кг живо тегло Party. В края на седмицата ще влизам в 8 месец, егати. Времето си наближава, има-няма 2 месеца остават и вече го усещам и физически. Много е странно и същевременно интересно да наблюдавам как тялото ми се подготвя. А коластрата вече не е на капки, а си тече на вадички когато си поиска  Shocked Мъжът ми е любопитко и снощи пожела да опита вкуса й, но установи, че вкус няма...  Laughing

Свекърва ми ми подари книга за бременността и раждането, за партньорството през този период и бащинството. Въпреки че имам няколко книги, които си чета, те са с по-практични съвети и ми помагат с друго. А тази е различна, разглежда малко по-духовни аспекти. Самата аз имах нужда точно от такова нещо в момента и все едно по поръчка ми дойде Simple Smile Нещо не съм в темата, обаче какво да направя, на друга вълна съм Simple Smile

Ели, честит рожден ден!  newsm59 Бъди жива, здрава и много щастлива!  bouquet 

Дуци е от Бургас, не знаете ли  Wink

# 49
Дуци е от Бургас, не знаете ли  Wink
От Варна съм ти казах, ама по душа само Crazy
Как се казва тази книга?

# 50
# 51
Стерилизатор и аз не съм ползвала. Яна сучеше от гърда, вода пиеше от време на време, по-скоро чайчета, слагах шишетата в преварена вода за известно време, да постоят или поврят малко с водата. Към 6-7 месец май и престанах да преварявам каквото и да е. Просто измивах с гореща вода.
В микровълнова не бих си приготвяла нищо за бебето и детето, включително и вода.

Дуци, много сладко изглежда легълцето. До към колко годишна възраст мислиш, че ще му "става"?

# 52
  • София

Дуци, много сладко изглежда легълцето. До към колко годишна възраст мислиш, че ще му "става"?

В този ред на мисли, легълце 120см до каква възраст може да се ползва? Просто идея си нямам пипончетата кога достигат тази височина  Blush

Ели,  newsm59

# 53
До към тийнейджър някъде, стандартно легло е това.

НБМ, ти ли беше питала за шишетата - стъклените на Нук на мен много ми харесват, Ивона позлваше такива за Йоана имам спомен. Ето ги:

Но ще си взема физиологичното на Чико, че хем ми става в помпата на Авент, хем да давам чай/вода ако се наложи.

# 54
  • Sofia
Дуци, мерси много  bouquet
Определено нямаше такива шишета в магазина вчера, явно ще трябва да потърся другаде. Значи все пак грешката не е била в моя телевизор Sunglasses

А тези не стават ли за помпата на Авент? Или те са само за водичка и чайче? Rolling Eyes

# 55
Снощи се подстригах най-после, но и бритон си направих. Изглеждам с 3-4 кила отгоре, ей така, заради прическата.  Confused
Много не мога да спя, голям тормоз. А отделно пак се размърда и разшава много бебето, тича из вътре насам-натам..

# 56
Здрасти банда
докато се донеса до работата - и съм разконспирирана  Mr. Green
Виртуално ви черпя

мерси за сърдечните пожелания Hug
оправихте ми настроението на мах  Whistling Mr. Green

# 57
  • София
Привет момичета! И моето шило днес ме събуди с шаването си. Даже се притесних дали е добре. Сега я успокоявам с музика. Довечера сме при Марков, да ми стискате палци.

Ели, nbirthday  Най-хубавият подарък да го получиш след 2-3 месеца.  bouquet
Тони, на теб ти желая много хубаво време утре и незабравимо изкарване Hug
donka, ако искаш толкова да си сигурна за пола иди на 3Д, там май не грешат, особено в тези седмици. На мен Марков в 17 г.с. ми каза пола, да видим днес дали ще го потвърди Rolling Eyes

Много е хубаво да не си на работа вече  animal085 В тази връзка искам да ви питам нещо. Как стои въпросът с болничните преди 45те дена? Не намаляват ли парите, които ще получаваме после с тези болнични. Аз трябва чак на 10-ти юни да изляза в болнични и ако през май си взимам болнични ме е страх, че ще получавам после по-малко пари.

# 58
Ели, честит рожден ден, много здраве, щастие и здраво и сладко бебче юли месец  newsm59
Инка, мерси за темичката   bouquet
Тони, пожелавам ти един прекрасен ден утре.
И мойта бебка много се мърда тези дни, така смешно ми се движи корема, но на мен ми харесва, засега не е болезнено нито като ме рита, нито като се движи, така че се радвам да я усещам, а и тати я усети най-сетне преди няколко дена като дойдох при него, че предния път като с видяхме пак не можа  newsm44, ама като гледа как ми се мести корема и каза че му изглеждало страшно и имал чувството, че щяло да излезе бебето през корема ми  newsm62.
А мен какъв мързел ме е налегнал от вчера, отдавна не ми се беше случвало, но не че имам кой знае какво да правя де, аз бях решила да се отдам на почивка докато съм тук, така че сега се наслаждавам на това, защото сигурно няма да ми се отдаде такава възможност пак скоро  Blush. Но какво хубаво слънчице е напекло навън, та се чудя дали да не отида малко да разгледам какво има по магазините  newsm78. Ами лек ден на всички  Heart Eyes 

# 59
А тези не стават ли за помпата на Авент? Или те са само за водичка и чайче? Rolling Eyes
Не знам, резабата или големината на гърлото може да е друга. Но пък нищо не ми пречи да пробвам в някой магазин Thinking

Снощи се подстригах най-после, но и бритон си направих. Изглеждам с 3-4 кила отгоре, ей така, заради прическата.  Confused
Те хората са казали бременна да не се подстригва, ама вие не, та не Mr. Green
Не се ядосвай, коса расте. Дай една снимка да те видим.

Общи условия

Активация на акаунт