Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са мненията за закупуване на бебешки дрехи от Америка?
Какви са мненията за комбинирания уред за стерилизация, нагряване на бутилки и варене на зеленчуци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са мненията за закупуване на бебешки дрехи от Америка?
-
Какви са мненията за комбинирания уред за стерилизация, нагряване на бутилки и варене на зеленчуци?
-
Какви са мненията относно забавянето на закупуването на бебешки грижи устройства?
-
Какви са мненията за използването на стерилизатори и нагреватели за бутилки?

Вечерта се премерих у свекърва ми (аз нямам кантар в къщи и по-добре). +7кг съм или общо 56кг живо тегло
. В края на седмицата ще влизам в 8 месец, егати. Времето си наближава, има-няма 2 месеца остават и вече го усещам и физически. Много е странно и същевременно интересно да наблюдавам как тялото ми се подготвя. А коластрата вече не е на капки, а си тече на вадички когато си поиска
Бъди жива, здрава и много щастлива!

Най-хубавият подарък да го получиш след 2-3 месеца.
В тази връзка искам да ви питам нещо. Как стои въпросът с болничните преди 45те дена? Не намаляват ли парите, които ще получаваме после с тези болнични. Аз трябва чак на 10-ти юни да изляза в болнични и ако през май си взимам болнични ме е страх, че ще получавам после по-малко пари.
, ама като гледа как ми се мести корема и каза че му изглеждало страшно и имал чувството, че щяло да излезе бебето през корема ми
.
. Ами лек ден на всички