АДЕНОМ на хипофизата - тема 2

• 96 730
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 1 200
АЗ СЪЩО СЕ ЧУДЯ

# 1 201
Здравейте!
Аз смятам да си направя изследвания след 2 седмици, за да видя какво е положението.
Zazolinka, Дано да вземеш направления за ЯМР по скоро. Аз също съм нямала проблем за направлението. И между другото наистина съм Таня  Laughing

# 1 202
  • София
Хе-хе, знаех си аз, че имам някакви ясновидски способности....  Embarassed
Момичета, благодаря ви за съпричастността.  Hug

# 1 203
Здравейте момичета Hug. Как сте? Нещо замира нашата темичка Wink. Хайде да я размърдаме малко.
При мен нищо ново, освен, че ме боли пак зверски глава Sick и никой не може да каже от какво е.
Искам да ви питам - мярна ми се по новините, че вече личните лекари ще дават направления за изследване на пролактина - вие знаете ли дали е вярно това?
Желая на всички лек и усмихнат ден  bouquet.

# 1 204
Здравейте и от мен!
daf7, аз не съм чувала за такова нещо, но ако е вярно ще е много добре. Дано да е вярно.
Иначе и при мен няма нищо ново. Чакам да мине още една - две седмици и да правя изследвания да видим как е пролактина без хапчетата.
Лек ден на всички!

# 1 205
Здравейте момичета,това с направленията за пролактина е вярно,на мене още миналия месец ми дадоха направление и ходих в BODIMED с него,така,че се възползвайте.

# 1 206
  • София
Привет и от мен.
Даф, пак ли бе, мила с това главоболие....  no Много съжалявам. Дано мине по-бързо, но все пак най-важното е  да се открие причината за него.
А това, че личният лекар може да даде направление само за Пролактина ли важи, или и за други хормони?
Пожелавам усмихнат ден на всички, нищо, че навън е мрачно.... newsm53

# 1 207
Здравейте , момичета ! От 2 седмици съм на достинекс и имам чувството че ще лудна- главата ме боли зверски , всяко движение ми коства огромни усилия и сякаш стъпвам в дупки ....Някой имал ли е такива проблеми ? Днес ще ходя на лекар , че не се трае вече !Даф , съчувствам ти за главоболието ...

# 1 208
adi75, ако оплакванията ти са от досинекса, би трябвало скоро да отминат. Аz лично не съм имала никакви оплаквания. Каква ти е доzата.

Даф, съжалявам zа главоболието. Дано да е само някаква фаzа. И аz съм от няколко дни със zверско главоболие, но при мен най вероятно е от клостилбегита. Днес ми е последната таблетка, дано да си zамине и главоболието с нея, че  Sick

При мен съЩо ниЩо ново. Не zнам дали писах, че преди месец пролактинът ми беШе 10,6. При реф. стойности от 4 до 20. Толква нисък пролактин не съм имала никога с таzи доzа достинекс. Дано да се zадържи така. Преди 2 седмици си вzех час zа ендокриноложката, дадоха ми чак zа 27.03.  ooooh! Ама Ще си чакам прилежно и Ще се надявам до тогава да съм zабременяла.  Flutter

# 1 209
Ади, много странно. И аз като Миле не съм имала (и нямам) проблеми с достинекса.
Някакви други лекарства взимаш ли?

Миле, айде стискаме палци за добри новини Wink
(За ендокриноложката - ако е в Германия не ме учудваш:( А и тук е същото, май трябва да си запазвам вече за към края на годината! ooooh!

# 1 210
Ми в Германия ми, къде другаде. Друг път съм чакала около месец, ама тоя път сестрата иzтрепа рибата в морето. Почти 3 месеца.  ooooh!
Та тя като ми даде часа и аz като посъвzех от Шока си иzпросих едно иzследване поне на пролактина в клиниката ни по стерилитет. Ако до края на март не съм zабременяла Ще пробвам да си иzпрося едно направление zа ЯМР. Да видим дали Ще ме огрее.  Crazy

# 1 211
Миле, ясно са нещата Simple Smile Искай си пък, що да не си искаш (касата изцяло ли го поема?)
Ти от кога не си правила ЯМР?
Аз правих дек. 2007 и този декември ми дадоха още едно, ама още не съм отишла.

# 1 212
Ами от април 2007 не съм правила. Ама това си беШе в БГ, а тук ме праЩаха септември 2006. Та Ще се пробвам да си иzкрънкам едно. Тук касата иzцяло го поема, даже и контрастното веЩество поема.  Grinning

А ти zаЩо оЩе не си отиШла? И при вас ли има проблем с часовете? Тук поне zа ЯМР се чака само около седмица, най много две.

# 1 213
Аз от неорганизираност.
Мислех, че ще ми приключва договорът за работа на 31.01. и ще ида след това, но сега ми го продължиха така че просто трябва да видя кога ще мога. Предният път май в рамките на 10 дни ми дадоха час.
И трябва са си предплатиш около 100 евро (вкл. контрастно вещество) и после касата ги връща. Това обаче надали е пълната цена де, мисля, че е по-скъпо изследването.

# 1 214
Благодаря ви за отговорите , пия по 2 на седмица - но лекаря ми каза да ги намаля на половина ...Дано по скоро да ми се оправи ,, че съм като парцал ..

Общи условия

Активация на акаунт