АДЕНОМ на хипофизата - тема 2

• 96 707
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 1 215
Ади, доста голяма ти е доzата. Може би zаради това имаШ странични ефекти. АЗ го пия по половинка на 2 седмици.

Иве, много неприятно това с предплаЩането.  Rolling Eyes

# 1 216
adi75, и аз също в началото имах странични ефекти от Достинекса, но минават не се притеснявай, а аз започнах с по една таблетка седмично.

# 1 217
Здравейте момичета Hug. Благодаря за подкрепата и съчувствието  bouquet. На всички късмет и усмихнат ден, нищо, че няма слънчице, както обещаха синоптиците newsm08.

# 1 218
  • Пловдив
Аз,момичета да ви кажа съм такъв тапир.Нямах странични ефекти нито от Бромокриптина,нито от Достинекса Mr. Green

# 1 219
  • Пловдив
Момичета  , днес съм рожденничка .Почерпете се макар и виртуално за мое здраве Heart Eyes

Малко по-късно ще прочета какво сте писали до момента Hug
Хубав ден!

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 12:46 от Aнели

# 1 220
здравейте и от мен
момичета и аз имам страхотно главоболие,не знам от какво,но бях забравила какво е да те боли главата(припомних си де).Аз също имах странични ефекти,много ми падаше кравното и постоянно ми се виеше свят,при същата доза (две таблетки седмично),но много барзо ми отшумяха,може би докато свикне организма.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНЕЛИ...да си жива и здрава ,и всичките ти мечти да се превърнат в реалност.  love001  love001  love001  love001

# 1 221
Анели как е малката,още ли плаче,минаха ли коликите,разкажи как сте?

# 1 222
Честит Рожден Ден, Анели! Пожелавам ти много здраве, късмет и много семейно щастие.
За страничните ефекти от хапчетата и аз мога да кажа като Цецинка, че съм като тапир, нямам никакви странични ефекти.
Приятен ден на всички.

# 1 223
Честит рожден ден и от мен Анели!
Пожелавам ти на първо място да си жива и здрава ти и цялото ти семейство и да си най обичаната майка и съпруга на света!  bouquet

# 1 224
  • София
Aneli, честит празник, мила!   bouquet Да си жива и здрава, ти и цялото ти семейство! Бъди много обичана и винаги усмихната!
Не си падам много по шоколадовите торти, но ягодовия шейк мноооого ми хареса.  Heart Eyes
Цецинка, радвай се, че си тапир.....  Wink

# 1 225
  • Пловдив
Анели,честит рожден ден,мило HugПожелавам ти да си най-щастливата съпруга и мама на света и малката кукла много да те радва  bouquet

# 1 226
   Здравейте! Виждам, че сте много добре запознати с проблема аденом. Искам да ви попитам, имам аденом, но пролактина е в норма. Оказва ли влияние на менструацията и трябва ли да се лекува, независимо, че не е хормоносекретиращ, така ли се казваше?

# 1 227
  • София
борчето, явно твоят аденом е не-хормоносекретиращ. Според мен на въпроса ти трябва да ти отговори ендокринолог, и то добър. Няма да е зле ти самата да си проследиш овулацията. Цикълът ти редовен ли е? Което не е гаранция, че всичко е наред де. Пробвай с тестове за овулация, или другия вариант е проследяване на ултразвук от гинеколог. Дано всичко е наред.

# 1 228
 Благодаря, Зазолинка! ако не пия хапчета, нямам менструация. Не съм успяла да прочета още цялата тема, но някъде прочетох, че едно от момичетата е имало такъв аденом, но са и предписали достинекс. А на мен вече двама ендокринолози ми каха, че не трябва да пия нищо за аденома. Не искам да пия на своя глава хапчета. Ще ми препоръчате ли добър ендокринолог? Решила съм да отида при професор Бусарски и да чуя неговото мнение.

# 1 229
  • Пловдив
Момичета , сърдечно Ви благодаря за пожеланията !   bouquet
Знаете си , че много ВИ обичам и много Ви Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт