Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 233
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 465
 newsm51Здравейте!
Вярно било,който пише-сваля.Днес моята везна показа -0,500.Не смея даже да се зарадвам.Дали е защото вчера не си изпих чашата прясно мляко???
Извинения за вчерашния ми нескопосан пост,пълен с грешки-не ми идва на ум как съм си позволила да го пусна такъв,но мисля,че на всеки може да се случи.Благодаря все пак за   341uu, newsm66...На някоя от вас случвало ли се е да усеща скубещи болки в бъбреците?(за главоболието знам и за вкуса в устата).
Лек ден желая и дано утре ви уведомя за още минуси!

# 466
Добър ден, мили момичета!

Благодаря ви за топлия прием Hug Със сигурност ще се наложи доста пържоли да изям  Mr. Green....както казва Цоци... а и много разчитам на вашата помощ, съвети и подкрепа Embarassed
Наирянка, ти имаш страхотен резултат  Peace, а аз също съм от дамите тежка категория с три цифрени кг....започвам от 111... Crazy звучи страшничко...целта ми е 77 кг не си поставям срокове...

Решила съм да започна с 10 дни ударни, макар, че в книгата пише, че за по-изявени наднормени кг може и 14... има ли някой който е правил ударен режим повече от 10 дни.....? Сега нека започна, а потьом ще реша.... Thinking

Snow-Anna, наиситна забележителна разлика  Simple Smile

След вчерашното начало днес съм - 1,4 кг, но не знам дали да се радвам!

# 467
Добър ден:)Някой работим,някой почиват,но аз съм щастлива,защото днес правя 1 месец с вас и след сутрешното претегляне го няма седмия килограм,не мога д аспра да се радвам,дано да продължавам все така Hug благодаря на всички вас за разбирането и подкрепата,чувствам ви наистина много близки.Лек и усмихнат ден с много минусчета Peace

# 468
  • София
Мишле  Hug Hug Hug радвам се, че са само 4, щото като те прочетох, се ужасих. Нали знаеш, че си ми слабост  Embarassed Още месец и ще се нормализират вкусовите възприятия. А грейпфрутите са много полезни   bouquet

Важното е да се разберем в крайна сметка! Hug Кри,   bouquet  И на всички стари и познайни муцуни -  newsm51  Няма да ви изреждам, че ще пропусна някоя, а не искам! newsm03 smile3525

# 469
Привет на всички!
Нямам минуси, ще позадържа малко, цикличен момент ми е  Sunglasses

# 470
Привет милички !!!  newsm51
Абииииииии - появи се най-сетне, а!!! Колко ми липсваше самоооо  newsm03  smile3525  Hug Разбирам притесненията ти за бау-бау - спокси - всичко ще е наред !!!   bouquet
Мишле -  Heart Eyes
Сноу Ана - прекрасна си - резултата ти е очеваден  smile3501
Орелия -  smile3525
Ривелкааааа -  newsm51
Гуш -  newsm59   cook   Gift
Катяджин -   bouquet
Кремиииии - мерси за това, че сподели вълненията на малкия Саши с нас !!!  Heart Eyes Hug
Вещи, Сън, Гуди, Насти, Перлита, Кри, мама Веси, Цоци, Атракция, майка Зайка, Ренеуол, Комикс, Кукиии, Духи,Лени Пл., Пиленце, Халеева, Марини, Цвети Рус.  ..... пропускам .....ама съм забравана-Гергана  Banghead - Обичам вЪ всички !!!!!  txtloves

# 471
Здравейте на всички  Hug
Snow-Anna изглеждаш съвсем различно и свежо   bouquet
katyadjinчестито и на теб  Peace
Maika Zaika ,организма ти се товари с токсини и те минават през бъбреците ,а пиеш ли достатъчно вода ,дано отшуми ,ако не ще трябва да търсиш лекарска помощ ,някои от момичетата споневаха за подобни проблеми .
Renewal много от момичетата тук (някои от личен опит ) са на мнение че няма смисъл от такъв ударен етап -10 дни ще се натовариш много ,а резултата ще е като след 5 дни да кажем,и в книгата Дюкан го е изкоментирал това !

Вчера станах свидетел на нещо доста необичайно , на  подлез един приклекнал мъж така вглъбено си хапваше пиле на грил и до него бутилка минерална вода ,като че ли около него нямаше никой  ,всички наоколо го гледаха с любопитство ,но той беше толкова гладен ,мина ми мисъл през главата ........познайте каква и като ме напуши един смях  Grinning Grinning Grinning
Гуш  newsm59

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 11:10 от FEN

# 472
  • София
Добро утро на всички. Гледам, много страсти породих в кожата на нервозна лелка  Embarassed . Надявам се страстите да са поутихнали и новите момичета да са си взели поука. Аз също си взех - очевАдно тънките намеци и иронията хич не ми се удават. "Право куме, та в очи" пък не винаги действа. Здраве да е, животът продължава.

Сега един сериозен въпрос към по-сериозните готвачки. Преди време се коментираше заместването на бакпулвера със сода бикарбонат. Дадоха се мнения, вкл. една рецепта за бакпулвер (публикувана е като коментар в Полезна информация в блогосайта. Който не знае, блогосайтът е ей туй: http://dukanskirecepti.wordpress.com/ ). Ами вчера спазих точно рецептата и днес с ужас установих, че тази субстанция вече представлява една бяла бучка, която със зор натроших. Тъпо и упорито употребих в закуската, но определено имаше вкус на сода. Моля, ако някой е изпробвал рецептата и е постигнал успех, да сподели   chef В противен случай ще пордължа да изкавам ангелите на продавачките в магазина, купувайки 10 бакпулвера. В тази връзка, някой да е намерил място, от където да могат да се закупят подправки в по-големи опаковки  newsm78 Няма смисъл да купуваме по 10 пакетчета канела всяка седмица (примерно, де) и само да се хабят опаковки...

П. С. Който има временни трудности с набавянето на книгата, да даде знак на ЛС.

# 473
Не искам да минавам на друг режим - този е супер, най - добрия който съм спазвала някога. Но много ми идва схемата 5/5, затова ще послушам съвета на Орелия и  ще мина на 4/3, само дано да не ми се отрази зле и да взема да свалям по - бавно. Благодаря за отговорите, много сте добри. Hug
Галина- режимът с 1П ден също води до добри резултати, прилагала съм го в периоди като ми повтръсне месото.
Кри, Перле  bouquet
Волна-къде се изгуби, направо ми липсваш, мила..  bouquet
Режимна съм, заковах 59 или общо -15 с Дюкан и карам смело напред.
Отивам да ви чета, че доста сте написали....
И момичета, не се карайте, тук сме да се подкрепяме, а ти Зеленко не страдай толкова от правописните грешки, все пак сме различни мами и не сме в литературен форум  bouquet  bouquet  bouquet

# 474
  • Пловдив
С риск да ми кажете, че съм станала с д-то нагоре ще си позволя да кажа нещо. Защо тези, които призовават към мирен тон и само да подкрепяме без да се караме не вземат да отговарят на всички въпроси? Много е лесно да се дават акъли като се влиза веднъж на няколко дена. Ами постойте три пълни дена тук, четете всичко отгоре до долу, отговаряйте на всички въпроси и да ви видим тогава.

# 475
С риск да ми кажете, че съм станала с д-то нагоре ще си позволя да кажа нещо. Защо тези, които призовават към мирен тон и само да подкрепяме без да се караме не вземат да отговарят на всички въпроси? Много е лесно да се дават акъли като се влиза веднъж на няколко дена. Ами постойте три пълни дена тук, четете всичко отгоре до долу, отговаряйте на всички въпроси и да ви видим тогава.
Вещи, моля те, просто прочети по-внимателно какво съм писала. Малко се подразних за коментарите за правописните грешки (наистина е грозничко),но все пак тук влизат различни момичета, не всички са с университетско образование и това не значи че трябва да се нападат.

# 476
  • Пловдив
Лора, не говоря конкретно на теб, а по принцип, последните два дена много се изписа (отново) за въпроси, отговори, препращане и отношения. А за правописните грешки съм си позволявала само веднъж да направя забележка, но също смятам, че всеки може да се постарае да пише грамотно и неграмотното писане означава неуважение към тези, които те четат. Дори и да не знае човек някои неща има опция "проверка правопис" за която няма нужда от филологическо образовение, а само от малко желание.

# 477
Вещи, моля те, просто прочети по-внимателно какво съм писала. Малко се подразних за коментарите за правописните грешки (наистина е грозничко),но все пак тук влизат различни момичета, не всички са с университетско образование и това не значи че трябва да се нападат.
не че се заяждам ама за да се научи човек да пише грамотно и правилно трябва да има не университетско образование а трети клас.

# 478
Здравейте, дюканки-сладуранки! smile3503
Отдавна не съм писала, но съм супер стриктно режимна. Flutter
Чета редовно и нищо не изпускам, но ми е адски неприятен тонът в темата ни напоследък.
Ще споделя нещо с новичките момичета.
При мен режимът се разви по следният начин  - първи месец -7кг., втори месец -5кг., трети месец -3кг. След което задържах 1м. и 22дена. Тези близо 2мес. на задржане устисках без особени емоционални проблеми благодарение на момичетата, които ме окуражаваха и подкрепяха през цялото време.  Hug През цялото време на задържане си мислих за Вещи, която е задържала 3 мес. без да се отчае и е продължила напред, сваляйки още кг. newsm20
С това искам да ви покажа, колко е безценна помоща на "ветеранките", минали вече по този път, по който тръгвате сега вие.
Възползайте се максимално! Heart Eyes
Кураж и търпение желая на тези, които инвестират /задържат/ в момента!След близо 2 мес. задържане, за 5 дена ми паднаха 2кг. newsm10 И така продължих напред сваляйки ригулярно!

Пускам ви малко снимки преди и сега! Дано да откриете разликата!!! newsm12

Преди /мама, тати и аз http://www.foto.bg/data/500/medium/828.jpg
рибарка преди Дюкан http://www.foto.bg/data/500/medium/61_1.jpg
рибарката сега http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC003726.JPG

http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC003735.JPG
                                    http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC003507.JPG

Моля, не бъдете много критични! Praynig Все пак съм неврозна лелка на 21,5евро год. /43г./

Желая ви спокойни почивни дни с много усмивки!!!!! newsm51

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 12:40 от nush

# 479
Добро утро от мен ( няма нужда да пояснявам вече май всички ме знаете, че когато мога поспивам до 10-11 часа) ... smile3525
ОФИЦИАЛНО МЕСТЯ ЛИНИЙКАТА С ОЩЕ ЦЯЛО ПОЛОВИН КИЛО !!!!!!!!
katyadjin ..... БРАВО  smile3501 smile3501ти си едната дето послуша призива ми ...да слиза от пейката на осмиците и да направи място на моето дупе там ...
RENEWAL .... карай 5-7 дни ударен, ако се замислиш после на схемата 5П/5ПЗ ...ти си караш един вид ударни 5 дни на всеки 10 ... моя опит е че каквото свалиш до 7 ден на ударния това е ....мила радвай се сега на бързо свалените килца защото после процеса става по бавно ....и сега е момента да се заредиш с хъс и мотивация .... аз също започнах преди 2 месеца и 5 дни от трицифрено число ...виж ми линийката така че приготви се да си правим компания месеци наред
Maika Zaika ....забелязала съм, че ми се получават леки бодежи в бъбреците в дните когато съм пила по малко вода .... ПИЙ ВОДА ...тя помага на бъбреците МНОГО Е ВАЖНО
Лора 1 ..... браво за резултатите
FEN ... rotfImboразвесели ме с "уличната " си история

ПРЕГРЪДКИ и ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН  newsm51 newsm51...( няма да ви изброявам че ще пропусна някоя дама ) ...
след като се ПОХВАЛИХ ... и поръсих мозъци и съвети (малко) ... скачам пак в тръстиката, smile3518 но като ми писне да пиша "дивотии" ..пак ще вляза да ви проверя ..така че МОМИЧЕТА яжте режимно и се дръжте "неприлично " smile3534

ПП. ....nush ...за "нервозна лелка" ... на 23,5 евро много "хлапашка " визия вадиш БРАВО БЕ ДЕВОЙКО ( аз съм ти какичка на 22 евро  smile3533)

Общи условия

Активация на акаунт