Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 149
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 450
Абе женоря вие нямате спирка в писането ...а аз си мисля че много говоря ( мъжа ми казва че съм на "водно охлаждане" ... мръднах от компютъра за един след обяд и вие маса страници сте изписали .....едва ви изчетох
djani  smile3521 smile3521 ....страшно ме развесели с реакцията на твоя дребосък на моя аватар .....
RENEWAL .....добре дошла и от мен ... приготви се да изядеш много пържоли и риба .....
Snow-Anna ............. разликата е впечатляваща ...... newsm53...и таман да те питам "що чини тази НЕРЕЖИМНА чиния пред теб на едната снимка " ....и ти ме изпревари и даде пояснение че е само "декор " за снимката ...БРАВО МОМИЧЕ ...
 Наирянка     newsm51 форума е много важна част от диета ....
Кри ....ти днес си като една "майка тереза " ...абе вие с Вещи и Сън ,,,сте неуморими ...
Abrakadabra ...... чудех се къде ми се губи .... последните дни аватара с "кучешкия сандвич"  smile3521 а ти си почивала активно ...

и аз да кажа .... нещо на новите момичета НЕ СЕ ОБИЖДАЙТЕ КОГАТО "ВЕТЕРАНКИЕ ВИ СЕ СКАРАТ" ... и получите някой друг тиган ..... ТО Е ВЪВ ВАША ПОЛЗА ....казвам го от личен опит ... с и без тигани ...тик съм получила досега най добрите съвети и подкрепа ... и се надявам да съхраним духа на форума още дълго време ....

# 451
  • София, в полите на Витоша
Благодаря на Не съм ,но вече наистина усещам неодобрението ви към мен и това ще е последното ми участие във дискусиите .Успех и дано всички постигнем желаните килограми.  thumbsup

Не им се сърди на момичетата не го правят персонално. За някои неща си слагай перде и не спирай да пишеш, подкрепата и споделянето е много важна.

Нищо че съм нова ,ще си позволя да кажа нещо- пример за подражание е  Поци и неговата тема Използвате ли суплементи и какви- човека 32 теми стриктно отговаря на доста често задавани едни и същи въпроси - сигурно над 300 пъти са го питали например какъв L- carnitine да си вземат, дори и в новата тема въпроса е в първия пост.Рядко съм го виждала да протестира, винаги обяснява кратко и ясно, макар че сигурно може да се пуснат доста линкове, но така темата се превръща в мини- Гугъл, а всяка от нас има нужда от жив съвет от хора, минали вече по този път. Ако сме тук да си помагаме, нека си помагаме, а да не се назидаваме.  Hug

Така че спокойно- хубаво е да се чете, но не е ужасно и да се пита, все ще се намери кой да отговори, дори и на "русите" въпроси  Peace

# 452
  • Пловдив
Пипи, малка поправка - на Поци темите са три, нашите са сто Simple Smile И със сигурност нашите вървят доста по-бързо и се задават много повече въпроси. На повечето въпроси отговаряме, ядосваме се на неща, които или са очевидни, или отговорите ги има написани с цветни букви в първия пост, или на същия въпрос е отговорено на предната страница  Laughing

# 453
  • София, в полите на Витоша
Пипи, малка поправка - на Поци темите са три, нашите са сто Simple Smile И със сигурност нашите вървят доста по-бързо и се задават много повече въпроси. На повечето въпроси отговаряме, ядосваме се на неща, които или са очевидни, или отговорите ги има написани с цветни букви в първия пост, или на същия въпрос е отговорено на предната страница  Laughing

Знаеш, че съм напълно съгласна, но въпреки това нека не обезкуражаваме момичетата, просто тона е доста рязък, а всяка новодошла си мисли, че просто точно НЕЯ не приемата, особено ако е по-стеснителна.

Знам, че раздаваш себе си максимало и много, много те уважавам за труда ти и за това, че си жив пример как режимът действа! Hug

Тежка е царската корона, но блазя на този, който я носи. Нека ветеранките не се сърдят на новачките за тъпичките или очевидни неща....

# 454
  • Пловдив
Абе друго си е да им вземем страха - да питат по-малко и да четат повече  Joy  Joy  Joy

# 455
Добро утро, прекрасни!
Днес ще ми е трети ден на ударен Дюкан!
За пояснение на Зеленкото на работа съм целия ден вчера от 9 до 10 и 30 вечерта, както и днес! И за това не мога да отида до Ремедиум, вчера си позолих да изляза на обяд до Иван Асен, ама затворено, днес ще пробвам с Ремедиума!
Всичко най-добро! И много целувки!

# 456
Добро утро, момичета! Да сложа по кафе за мен е второ вече.При мен нищо ново,аз инвестирам. Желая Ви лек и пълен с минуси ден   bouquet

# 457
Имам въпрос към спазващите режима от по-дълго време. Не ви ли става лошо от яденето само на меса? Имам предвид призляване, евентуално косопад, който споменават противниците на този режим. И ако понякога тези симптоми се появяват, какви мерки взимате?

# 458
  • Варна
Добро утро момичета   bouquet
Благодаря на всички за милите думи за рождения ден на Сашко. Ето как стана на 4 години
Честит рожден ден на Гуш - да е жива и здрава и слаба nbirthday

Eli6, тъй като режима не е само ядене на месо - режима е протеинов (това означава яйца, млечни - кис. мляко, извара и месо, риба), от триците получаваме въглехидрат и фибри, от зеленчуците - витамини и минерали, от млякото - "нишесте" и калций, от рибата - полезни мазнини. Тъй като с времето, редуването 5/5 става тежко, променяш на 4/3, но пък вече има толкова много рецепти, с които да се разнообрази менюто (  bouquet за момичетата, които се грижат за блога). Добре е да се приемат допълнително витамини, Дюкан препоръчваше бирена мая, пак в блога имаше много мнения по този въпрос  http://dukanskirecepti.wordpress.com . Успешно сваляне.
Сноу Ана, чудесна разлика, БРАВО   bouquet

# 459
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро прекрасни, олекващи дами!  Hug

На новичките ще кажа - не се отказвайте да пишете, подкрепата и съветите които ще получите тук, няма да получите другаде!
 Ети, мила, не се засягай, не забравяй, че в интернет пространството, където липсва визуален контакт, лекото скастряне може да прозвучи доста по-грубо отколкото е, както и добронамереният съвет да прозвучи като заяждане. Предполагам тепърва навлизаш в дебрите на виртуалния свят и затова все още се връзваш, пиши и с времето ще се научиш на правилата в този форум (които важат за всички форуми всъщност).  Peace Това се отнася и за всички момичета които сега започват да общуват по този начин  Hug

Snow-Anna, браво страхотна разлика, щом си стигнала до тук ще ги пребориш пустите му пущини!  Peace

eli6, не съм от ветераните, но по принцип можеш да пиеш витамини, аз поне така правя. Дюкан казва, че е най-добре да си набавяме витамините от храната (зеленчуците и черния дроб), но тъй като аз не мога да си позволявам доста от зеленчуците, а колкото и да обичам дроб сигурно ще ми втръсне да го ям по 2-3 пъти седмично, та си пия и витамини. Относно постоянното ядене на месо и призляването от него вече ще чакаме отговорите на ветеранките.

Лек и отслабващ ден на всички!

# 460
Момичета, благодаря на всички, които отделиха време, за да ми отговорят. Звучи разумно това, със сигурност ще започна. Но смятам да си купя и книжката с диетите, и задължително един читав кантар, че досега бягап от тези уреди като дявол от тамян Simple Smile

# 461
dorchester, купила съм си Суитли, но е на хапченца, видях, че има и течен, но тогава не се сетих, че може да става за топлинна обработка.

Не съм, благодаря ти, днес ще го пробвам. Иначе аз триците ги харесвам с прясно мляко 0,1%- 1 чаша с три лъжици трици и едино суитли, става много вкусно.

Зеленкото, благодаря за забележките, и на мен ми се строи солено филето, а по принцип не обичам солено, вкъщи дори солницата я използваме само, когато имаме гости. Ще се мъча със закуската, колкото и да ми е неприятно. А днес съм на пазар в търсене на някаква режимна шунка.

Успех на всички момичета, аз днес съм - 0,200 кг.

# 462
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добрютро! Hug
Признавам, не съм чела, нямам време и нет....... Минавам само да ви поздравя и да кажа, че според механичния кантар, от вчера под съмнение и от днес със сигурност съм на пейката на седмичките!!! newsm68 newsm44 Не смея да се радвам много защото дава голяма фира като стъпя на пръст или на петички Whistling
Ще сменям лентата, като се прибера във Варна и се притегля на електронния! Mr. Green
Лек ден и слънчево настроение желая! Hug

# 463
Добро утро,
Франц, Hugмерси за кафето с удоволствие ще си го пийна Peace
Сноу-Анна Hugвече имаш очебийна разлика,поздравления Peace
Катетоджин Hug   smile3501
Гуш ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН-много любов и късмет

# 464
Добро утро и от мен!
Сноу-Анна, много си лъчезарна, а разликата е голяма, прдължавай в същия дух  bouquet
eli6, точно косопад е малко странно да се получи, освен ако не е породен от липса на конкретни витамини, които можем да си набавим както със зеленчуците, така и с някакви суплементи. Да не забравяме, че косъмът се състои главно от кератин, който сам по себе си е вид протеин /фибриларен/, а такива приемаме достатъчно. Peace

Ривела,Цоци, Франц Hug
Катяджин, ха честито! Heart Eyes

Пожелавам ви хубав ден! sun

Общи условия

Активация на акаунт