Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 158
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Кри  Hug

# 436
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Ети, няма нужда от цип на устата, просто прочети внимателно темата от линка по-долу:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=10593.0

Разяснени са доста неща, а и когато публикуваш мнение отдясно има едно бутонче проверка правопис, поне да не правим фрапиращи грешки  Peace

Еййй момичетааа, много нерви много нещо се събра, не ви блазе на по старичките, аз като по-отскоро още не се дразня (с 1 изключение), ама и това ще мине!  bouquet

Зеленкото, цял ден те чакам да не ми се обадиш  hahaha може да си се издразнила на някои постове, ама от тоя лаф вече половин час се кискам

Айде лека и режимна, а аз ще седна сега да изгледам някой сълзлив индийски филм  Flutter

# 437
  • Пловдив
Кри, днес заслужаваш медал за бойни дюкански заслуги

# 438
Кри,от известно време я има на пазара и м/у другото доста е вкусна,което ме притеснява.много бие на сирене.затова попитах дали някой я е ял.

# 439
Честит рожден ден на малчовците на mamica и Креми! Мнооого да ви слушкат и радват!

Аз съм много доволна от себе си  newsm03. Днес позаредих гардероба с нови дрешки  smile3508. Тук едни прлетни разпродажби по 50-70% намаления как да не купиш, то грехота. Мъжо като се върне и види дебитната ми карта колко е на минус, ще ми я вземе сигурно.  newsm53 Но най-много съм доволна от размера, в който се вмъкнах без никакъв проблем 10-сятка или 38-ми.  newsm44 Явно килцата стоят, но сантметрите падат, което много ме кефи.  newsm47

Хайде и аз да кажа на новичките, не че аз съм много стара, другата седмица ще станат 3 месеца, но момичета Имайте търпение!търпението му е майката! и най-вече четете, моля ви за да не се изнервя обстановката. Тук момичетата са страхотни и винаги удрят по едно рамо. Hug

Кrikri  Hug

Maznislavke, моме хУбава, защо така ми бягаш от скайпа? Липсваш ми! smile3518

Хайде лека вечер от мен! Hug

# 440
  • UK
  Момичета, още веднъж: всички суроватъчни извари стават за режима. Суроватката съдържа само 3% мазнини, така че и изварата не може да е по-маслена. Освен това всички извари имат водно съдържание между 70 и 80%. Няма значение дали на вкус бие на сирене или на белтък или на кашкавал. Щом е суроватъчна, значи е режимна.
  И ако може една молба Praynig  Моля ви, уважавайте останалите събеседници във форума и пишете грамотно!

# 441
  • Пловдив
Самоцитирам се:

И още нещо, скоро (днес след обяд) не съм го прочела, та да не се засегне някой че го казвам заради него. Пише се удАрна фаза, идва от думата удАр, а не удЪрна. Моля тези, които са го писали (дори и не помня кои са, но са доста) да не ми се сърдят. Направо ми боде очите, а и не само моите.

# 442
Предупреждавам, че постът стана много дълъг дори след орязване (все за Фоли се сещам като пиша много) и затова казвам "добре дошли" на всички нови момичета   bouquet и прегръщам всички стари, които ужасно ми липсваха.  Hug
Дружино-о-о-о-о-о-о-о, завърнах се!  smile3521

Аби се появи за кадем и пак се спаси нанейде... Ей, мушморок!!!
Hug  hahaha  За оправдание ще доложа, че фирмата ни се мести в нов офис. Трябваше да стане за три дни, но вече трета седмица сме на кашони, без телефони и интернет от дъжд на вятър. Вкъщи нямаше добиране до компютъра, защото миризмата на възглавницата беше по-силна - направо се сдухах. В редките случаи на сядане се налагаше да работя - нали в офиса нямаше нет...
Кучето ми претърпя операция, а аз не се отделих от него. Ходихме на прегледи, изследвания, рязане, пак прегледи. Добре, че сега са почивни дни и си го наблюдавам целодневно. Като някое хахо съм - навсякъде се влача с него. ЛюбоФФФ.  Blush
Всички уикенди бяхме извън града - цяла зима го чакам този момент и цяло лято трудно ще ме свърта.  Grinning Вчера най-после запъплихме по Витоша, а днес в подножието на Мальовица ни валя сърдит сняг, все едно този, дето го газехме ни беше малко. За протокола - като уважаваш себе си мушморок, роден през януари, никак, ама никак не обичам да ми е студено.
Деатке, видя ли ми съобщението за Джови в Осло?
Само минавам, ето ти едно изпробвано мазило - Ryor. Има и за стягане, и за целулит.
Цоци, на мен най-труден ми бе четвъртия месец. Пак съм наопаки явно.  Grinning
Сън  Hug Подкрепям.
Асса май в миналата тема беше предупредила, че влизането временно в трета фаза  не е добра идея...
Аз също не съм привърженик на временните минавания в трета. Смятам, че като ни настигне умората от втора, минаването в трета удължава режима. И връщането във втора е кошмарно трудно в чистия й вид - то са прегрешения, по-чести и по-дълги навестявания на трета...
Много ми е мъчно, Волна. Толкова се радвах на всяко свалено от теб килце и в същото време съм много благодарна за споделеното, защото идва тъкмо навреме за мен. Нямам никакво намерение да прескачам в трета, не се предавам и няма да спра, но се уморих. Зверски. Задържам втори месец. Има си логично обяснение - години наред съм била с тези кг и паметта на организма иска да спрем до тук, а липсата на движение надолу не е особено насърчителна. Стискам зъби и дъвча пържоли, но се улавям, че вече е насила, нередовно и няма удоволствие.
Понеже не е позволено да се раздвижвам с това, което искам, от следващата седмица тръгвам на аква аеробика (Кри, онзи ден купих бански и шапка  Sunglasses). Дано тя промени нещата, защото имам да боря още 10 кг и се надявам това да стане преди края на 2008.  Rolling Eyes Уф, не исках да се оплаквам, но май ми олекна и се самонадъхах, докато "пишех и бришех".  Laughing
Thorn birds    202uu
Цоцииииииииииии ... имам допълнение към твоето предложение  Mr. Green заглавието на табличката да е ГГЗ - превод: гъз глава затрива
Joy  Joy  Joy
Халеева, разкошна си. Много женствена. Исках да напиша нещо закачливо, някой майтап, но този път просто не мога. Бравос!  newsm51
Мишле, много се радвам да те "видя".  Hug
Насти, липсваш, като не пишеееш.  Hug Искам и аз 58... Ела ми дай начален тласък с метлата.  Laughing
Цвети, и ти не скучаеш... Дано скоро всичко се върне в нормалния ритъм!   bouquet
Мазнислава, стискам палци!
Ели, честити 65 кг!   bouquet Още съвсем мъничко остана...  Grinning
Креми и Мамица, честити празници!  newsm59

Сега ви пожелавам лека нощ, че от 19 ч съм се зачела в темата.  smile3524 Остават цели 3 почивни дни, които аз ще прекарам извън София и тайно се надявам като се върна да не прескачам "захапани" мнения. За жалост, вече го правя в най-добрия случай. В най-лошия ми се убива желанието да чета и пиша.

# 443
  • Пловдив
Maлииииииййй, колко бях назад с темитееее  Crazy
 Да ни е честита новата стотна тема  Tada тя вече поостаря докат' се включа  Mr. Green Благодарности за положения труд на Вещи, Гуди и Атракция    bouquet
Всичко изчетох, нищо не запомних  ooooh!
Тук съм, режимна съм, не близнах нищо грешно по никакъв повод  bowuu
Новичките да не се сърдят, защото момичетата с дълъг стаж едва ли научават нещо ново в темата.  По-скоро пишат, за да кажат нещо на тях, да покажат, че режима действа, да дадат съвет или тиган #Silly
Лека нощ от мен  Hug
Абииии, сега ще те чета, душко  Hug Прочетох те  Sunglasses Съчувствам ти за задържането, аз съм на същия хал  ooooh! Ужасно бавно вървят нещата, но пък дано да е трайно свалянето  Hug Скоро да се похвалиш с минусче и после пак и пак... Чудесна идея за аква-аеробиката   bouquet

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 23:27 от *Бубето*

# 444
# 445
Благодаря на Не съм ,но вече наистина усещам неодобрението ви към мен и това ще е последното ми участие във дискусиите .Успех и дано всички постигнем желаните килограми.  thumbsup

# 446
  • Пловдив
Да ви кажа за "моя случай:...  bowuu аз съм от онези, които имат да свалят мно-о-о-о-о-го килограми  Embarassed

Здравей RENEWAL и добре дошла! smile3525
Аз също съм от тези, които свалиха доста иимат още 3-пъти по толкова да свалят. Не зная изходните ти килограми и не зная към какви се целиш, но пътя ще бъде дълъг. За това е необходимо да решиш от самото начало, че от теб и само от теб зависи дали ще е приятен. Купи си книжката, прочети я, а ако си я прочела реши кога си готова за промяната. Това е все едно да живееш на място, където плодове и зеленчуци не виреят, а ти отчайващо нуждаейки се от нещо с плодов вкус ще започнеш сама да изобретяваш сладкиши от мляко и степчета, бисквитки от трици и канела и всякакви други чудеса, които да радват вкусовите ти рецептори.
Това е диетата. И аз съм пробвала какви ли не режими със зеле, без зеле, с ядене, с неядене, седемдневни, десетдневни, медикаментозни и ей ме на - шедьовър с "тежест"  Blush
Тук всички си помагат и дори понякога тонът да се изостря то е само с цел да се запази баланса в темата, който липсва на много други форуми, клубове и подтеми.
Ще се убедиш, че тук взаимопомощта, дружеското окуражаване, комплиментите, насърчителните думи и дори смъмрянето са много здравословни и са част от приятното в диетата, защото виждаш, че по пътя не си никак сам и че хората, които те познават може и да не разбират какво преживяваш, но момичетата тук са нясно и са с теб..почти по 24 часа можеш да поискаш съвет и да получиш отговор от някои от прекрасните дами тук.
Пожелавам ти успех!  bouquet

# 447
  • Варна
Хей ... Здравейте, Дружина!!    surpriseuu

Вече и аз не помня от кога не съм се вясвала, ама ти не беше Чехия, не бяха празници, ... не бяха болести ...
Поне успях да се добера навреме за юбилейната 100-на темичка.
Вещи, благодаря ти за нестихващия ентусиазъм и постоянство  newsm20
И за да Ви омилостивя съм ви подготвила малко преди и след от мен, за да видите, че и рядко да се появявам пак съм с вас  Wink
преди: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5749273
преди: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5749276
1 1/2 м след: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5749277
средата на април: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5749279
                               http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5749281

Радвам се, че вече имам и аз какво да покажа като разлика  Grinning

# 448
  • Пловдив
Наирянка  Peace  Hug
Сноу-Анна - прекрасна разлика   bouquet
Прочетох Чехия ... празници ... ама не видях нищо за яденето  Mr. Green Joy

# 449
  • Варна
Сноу-Анна - прекрасна разлика   bouquet
Прочетох Чехия ... празници ... ама не видях нищо за яденето  Mr. Green Joy

В Чехия си поръчвах само разрешени храни и напитки, дори открих такива, които не се намират на нашия пазар, което е ясно Wink
Някой от гарнитурите /както се вижда на едната снимка/ бяха не диетични, но затова пък имаше кой да ги яде тях Wink Между другото
взех много интересни идеи от Чешката кухня, които вече започнах да прилагам и в Дюканската ми такава. Скоро смятам да споделя и с вас
някоя друга рецептичка.
А за празниците, ако сме в нас готвя аз и се съобразявам със себе си, а ако сме при родителите ми - майка ми се съобразява с мен Wink
Малко попрекалих с ПЗ дните, но това да ми е прегрешението.

Общи условия

Активация на акаунт