Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 183
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 195
  Atrakcia    newsm44 smile3521.... ще се намерят поддръжници на моята идейка за табличка на "грешниците" ...и карантинен период за "оплаквания от задържане" ...че като гледам най вече от препатилите ...
 thorn birds smile3501  smile3501 smile3501 за поста
Nino4ka .MimSss .. не се сърдете на момичетата, просто ако погледнете назад в темите този въпрос с триците е задаван милион пъти и вече на "основните съветнички и ветеранки им писва "  признавам си и аз съм една от всичките питали за триците ... и аз в началото се страхувах от незнания да не объркам нещо ...и досега имам въпроси ..когато реша да "опитам нещо ново".... защото въобще не съм от "ветераните " с моите 2 месеца стаж ... даже мисля че аз бях повода да се напише на първа страничка Кашкавалът  - в 3 фаза! да ви кажа същото се отнася и за сирената на българския пазар ...даже да пише ЛАЙТ пак е с 10% мазнини което е много за този режим ... предлагам ви ако имате  въпроси задавайте ми ги на лс ... ако знам  ще ви отговарям, ако не знам ще питаме във форума ...така ще е по- добре ...съгласни ли сте ...сега хайде усмивки  и мир

Polly-Wolly ....  newsm51мила пак ли си на работа ... завала поне за изпита ще се подготвиш

# 196
. предлагам ви ако имате  въпроси задавайте ми ги на лс ... ако знам  ще ви отговарям, ако не знам ще питаме във форума ...така ще е по- добре ...съгласни ли сте ...сега хайде усмивки  и мир

Polly-Wolly ....  newsm51мила пак ли си на работа ... завала поне за изпита ще се подготвиш

Иззе ми го от пръстите Peace . Аз, например, съм го правила (и пак ще го направя, ако преценя): като знам, че е обсъждано- пиша ЛС на някой, който със сигурност ще знае (ЗлаВещица  bouquet ) и всички сме доволни. Самата аз, за да е ясно и да не звуча дискриминиращо, също не съм ветеран и също в началото имах някакви "приключения", но си взех бележка от забележката Peace .
Хайде, стига толкоз съм писала Mr. Green

Ох, Цоци, пак Tired . Ама два дена уча вече, ще взема да го науча накрая и к'во ще правим... Crazy .

# 197
  • Oslo,Norway
хайде честита да ние 100 тема
то малко късно ама така се получава по някога,аз вчера се поуплаших нещо малък + си имах от около 0.500гр ама днес го няма за мое щастие .стреснах се защото досега съм се сблъсквала единствено със застой и сваляне ама  Rolling Eyesявно че ще има ходене нагоре надолу
пропуснах и да благодаря на вещи и СИЕ за темичката   bouquetпожелавам ви много свалени кг през почивните дни  Hugна всички

# 198
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бандааааааааааааааааа, изчетох сичкото писанЬе Crazy и вече мога да се включа   Heart Eyes

Поли-уоли Confused егати празниците дето ги караш лек ден  Peace

Цоцииииииииииии - душо моя кукурузена, не се обади, като беше в козлодуй, а на мен очите ми на 10 играеха да видя снажна инвеститорка със строг поглед и големи очи  Wink
имам допълнение към твоето предложение  Mr. Green заглавието на табличката да е ГГЗ - превод: гъз глава затрива

моми убави - айде сега со кротце, со благо (и без продължението)  Peace
 Mr. Green всинца сме били новички и сме питали глупости, повечето ще ще станем ветеранки и ще си минем от ред да съветваме   smile3560 новичките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

изчерпах си дневния лимит от седене пред компютъра и БЕЕЕЕЕгам smile3535 че зверчето надава вой smile3514

# 199
Аз първия пост съм го прочела, както и други нови са го прочели, но не е това начина да ни нападате за един въпрос, който никъде не е написан задължително ли е иине....
Никой не е влезъл с рогата, най-добронамерено, но явно вие посрещате с рогата

Споко,ще свикнеш Laughing
http://www.vbox7.com/play:68afedb7

# 200
Goody    губеше ми се ..тези дни ... не ходих до Козлодуй ... нещо ми вдигнаха кръвното булките от центъра  smile3515...и "проех обекта " по снимки  smile3534 харедса ми заглавието на Табличката ГГЗ ... smile3521

Polly-Wolly ....учи учи мила ... ииииии вземи да станеш факир на AutoCad ...че на старата Цоци хич не и се чертае а колежката ми нещо несмогва ... та да ти мятам по някой чертеж ..

# 201
...ако има табличка на "грешниците " ... ще бъдеш по стриктна и килцата ще се топят по бързо
ако има табличка сигурно ще съм Грешница №1 hahaha
  newsm78 чудя се сега да попитам ли пак или не  Confused Thinking  Confused за сиренето иде реч, понеже го споменахте, българско бяло саламурено, обезсолявам си го вкъщи, на ясно съм че е по мазно, но пък не е забранено? или бъркам? ... та въпросът ми е следния: разрешените млечни са до 1 кг дневно, но каква част от този кг може да е сирене?  newsm78
ако някъде е написан отговорът на въпроса ми, мола да ме извините че питам, от толкова инфо станах разногледа, а не чета от вчера  Crazy

а за Стевия някой каза че при термична обработка губи сладост, това означава ли също че ако се подслади горещо кафе например пак няма да подслажда??? newsm78

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 15:04 от само_минавам

# 202
Поци, що каза дзак и избяга бе душата  Rolling Eyes

# 203
И аз имам един въпрос, ако може.
Калмари може ли да се ядат, сварени например?

# 204
И аз имам един въпрос, ако може.
Калмари може ли да се ядат, сварени например?
Може всякакви рибни истории  Peace

# 205
Здравейте, мили момичета!
Настана време разделно и следва благодарствено-прощален пост, така че които иска да не чете.
И...искам да ви кажа, че за първи път попадам на подобно място, в което въпреки виртуалната ни "връзка" успях да усетя неща, които са присъщи на добро приятелство: подкрепа, успокоителни думи, потупвания по рамото, похвали, назидателни думи и тупаници с тигани! Наистина съм невероятно щастлива, че ви открих и ми помогнахте да намеря сили и воля да постигна целта си! Както каза Волна, по-горе, винаги трябва да се намира време за форума...мотивацията, която получих от вас беше решаваща!
Надявам се да не ме изключите от сплотената ни групировка и на есен /Зарибената, буквално го казвам!/ ще се втурна отново тук. Дано да има все още някой, когото познавам и ме помни!
Да си изкарате страхотно на юлската среща!
А по въпроса за новите момичета мисля, че нещата няма да се променят. Вече почти четири месеца съм тук и това се обсъжда през 3-4 теми /най-много/, така че май ще трябват здрави нерви и добра храна!
МНОГО БЛАГОДАРЯ и ДО СКОРО!

# 206
  • Някъде там...
А пържоли по ресторантите ядете ли ?
Питам защото обикновено по рецептурниците на ресторантите в рецептата е написано да се потапят в олио ,мазнина преди да се хвърлят на скарата  newsm78  

# 207
Марини, ще ми липсваш много!  Hug Весело да си изкараш през лятото и се надявам пак да се видим!  Heart Eyes

# 208
Позволете да се похваля с още едно свалено килограмче Heart Eyes
Така приключих ударният етап с -2кг!
От днес съм със зеленчуците, които адски много ми липсваха.
На обяд си сложих в салатата малко течен парафин,зашото проблемът с ОО стана сериозен .
Thorn birds поста ти много ми допадна. Аз също съм от новите, но влязох в темата със същата нагласа newsm10
Орелия благодаря за забележката!
Успех на всички!

# 209
Поци, що каза дзак и избяга бе душата  Rolling Eyes

Тук съм ,бряяя  Hug

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 15:27 от Поци

Общи условия

Активация на акаунт