Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 177
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро и от мен  newsm51 newsm51

от вчера съм на 5 дни ПЗ ... и естествено вчера изядох толкова ТРЕВОЛЯЦИ ... че ако бях истинска крава сега щяха да ме водят на ветеринар поради подуване ... защо ли всеки път като мина на ПЗ първия ден "паса"   толкова много ... я споделете и при вас ли е така ....Тази сутрин истински се поздравих за това че не вписах в линийката си най малката цифра на показанията на кантара, така че днес като закова на 88,5 не съм разочарована)
lenny_pld ... много ти благодаря за инфорамцията за пектина ...аз никога не съм му обръщала внимание ... но сега като прочетох ..още днес купувам
Атракция.... разгледах снимките  smile3521...при теб резултатите са по явни отколкото при половинката ти ( не му казвай за моето мнение мъжете са много чувствителни и раними души)
krikri ....аз още дългоооооо време ще си стоя на втора фаза но този твои пост ( за опита ти от гала вечерите) ще си го копирам ...за ценно инфо за времето когато скоча в трета фаза ... Кри моля те ... покажи твои снимки преди и сега ..толкова е впечатляваща цифрата ти в табличката че ... предполагам снимките ще се убийствено нахъсващи ....
RENEWAL...сега е времето да се "радваш " на кантара ... и да се нахъсваш ..после като дойдат периодите на задържане ще си казваш "толкова постигнах не си заслужава сега да прецакан резултатите "
Гудиии сладур такъв  smile3533
ЦЕЛУВКИ УСМИВКИ и ПРЕГРЪДКИ от мен за всички  smile3525 smile3525 smile3525
Момичета .... отивам към кухнята ..... моля някоя превантивно да звънне в пожарната ...

# 586
Хиллоу!
Аз от днес съм вече официално във вашите редици. Е, вярно съм на кърмачески режим, ама пак е нещо. Целувки от мен и бебока!

# 587
Здравейте,момичета Hug
Хайде и аз да се запиша в юбилейната стотна тема.Имам и повод-днес правя 4 месеца с режима на Дюкан!
Доволна съм от постигнатото.Дори успях да се вмъкна в костюма от абсолвентската вечер  261uuЕ,малко ме опъва в ханша и бюста ,но след 18г и две раждания мисля, че е нормално.
Поздрави на нервозните лелки-Вещи,Кри,Бачи,Фоли,Бубето,Перлата,Сън....newsm51 newsm51 newsm51
Относно 3 фаза-засега успешно задържам постигнатите 67кг.Обикновено след гала има леко покачване,но на следващия ден вече го няма.А и при мен галата е цял ден-започвам от сутринта с палачинка с течен шоколад и ако ми се прияде нещо нережимно през деня си ям и не се ограничавам/не е по Дюкан,но откакто свалих 2кг първата седмица от 3 фаза реших,че гала дните ще ги карам така/.А коктейла ВиК на Цоци още не съм го опитала/засега нямам и желание/,а преди не се задоволявах само с един smile3534
Зеленко- waveyЗа хляба със слънчогледови семки аз лично не бих го ползвала-ще го оставя за 4 фаза.Засега си купувам хляб "ВИТА" с пшенични трици.Относно бакпулвера и канелата-фирма"БИОСЕТ" не предлагат на пазара големи разфасовки/имам предвид 0.500кг/.Само по заявка на клиента и за по-голямо количество/инфорацията е от първа ръка/
Атракция-Честито 3 месеца семейно дюканстване.  bouquet
Добре дошли на новичките и успех smile3525
Приятен и отслабващ ден  love001

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 17:29 от Piglet__

# 588
момичета имам един въпрос, то че годинките си ги броя в евро ...ама откакто съм на диета МЦ ...направо си идва когато си иска .... два пъти ми идва с по 10-11дни по рано сега вече тридесети ден никакъв го няма ( а цял живот съм била точна като часовник на 27 ден) ....

# 589
Влизам набързо да кажа добър ден и да се похваля, че съм с още кг надолу - днес кантарът отчете 61! Много съм доволна!
Имам цяла тема за четене, но ще я изчета малко по-късно.
Лек ден, момичета!

# 590
Добър ден, момичета  bouquet
Кри, благодаря ти за съветите!Златна си!  bouquet

# 591
много сте изписали момичета
само минавам да кажа че вчера малко отпуснах фронта, бяхме на сватба и сега се самобичувам Blush Blush Blush

Ще те самобичувам, аз тебе....ади малко по-сириозно, моля.....и що още не си ми споделила до къде си стигнала... Thinking

Дай да та цалуна  Heart Eyes и се яви в скипето, штъ замолъм...убавеца от подписа ти все някога спи....

# 592
Цоци от режима се променя овулацията,поради недостиг на мазнини  и от това са ти проблемите ,най -вероятно ,(освен ако не си била много палава Wink)
Атракция   newsm10 ,похвали и за двамата сигурно ти е супер лесно в кухнята !

# 593
Цоци, на мен трябваше да ми дойде около 24 април, но никакъв го няма - предполагам, и затова задържам така зверски. От 17.04. мърдам нагоре-надолу някакви грамове и това е.
Аз никога не съм имала "нормален" МЦ, винаги ми закъснява много, на втория месец от режима ми дойде точно, като никога, но беше няколко часа Rolling Eyes И сега трети месец - няма никой Sad
Та май се получават някои аномалии, колкото и да не ми се ще да вярвам, че е от режима. Но пък ма момичета, на които им става редовен цикъла, явно с теб не сме от тях Sad

Пиглет, честити 4 месеца!  bouquet
Атракция, браво, разликата е голяма! Peace

Кри, слънчева, Насти не те визираше в никой случай теб, сигурна съм, не го приемай лично! Ти си нашата пътеводна светлина, почти от всеки твой пост копирам по нещо! Kissing Heart
Зеленко, с цялото ми уважение, което повярвай ми, е съвсем искрено - малко повече такт в постовете няма да навреди, наистина звучиш понякога като учителка размахала пръст на първолаци. Вярно, че много глупости се пишат, и аз се нервирам. Вярно, че и хората сме различни, имаме различен изказ. Ела да ме видиш мен на работа каква съм простакеса, викам и псувам като каруцар - сигурно ще ме възневидиш! Но съм те чела и знам, че и ти съзнаваш, че  си по-рязка, но това както виждаш отблъсква и няма нужния ефект. Hug Peace

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 13:14 от Орелия

# 594
Мерси, момичета   bouquet

# 595
]Здравейте и от мен.Моят кантар нещо се колебае и нищо май май не съм свалила.Аз по принцип си имам ужасен запек,направо си прилича на раждане ooooh!,та се чудя сега дали да не изпия един Дуфалак newsm12 защото от 3 дни не съм ходила до тоалетната,а и триците ми останаха в Стара Загора Banghead,абе нз,наистина в малките градове сме по- затруднени.А от сената мн ме боли коремчето.Приятен ден на всички и дано утре имам с какво да се похваля.А щях пак да питам къде мога да си кача снимки за да ме видите?

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 13:43 от eti_88

# 596
eti_88, за снимките си мисля, че ако копираш линк към тях в профила ти може да ги видим, но нека и другите момичета си кажат мнението.
По отношение на запека - чай Зърнастец също помага, но не трябва да се пие продължително.
Успешен и усмихнат ден от мен! Grinning

# 597
За снимките-качваш ги някъде- snimka.bg; multiply.com..... и ни даваш линк към тях  Peace

# 598
  • София
Таквоз... за съжаление съм се убедила, че където не става с добро, става с лошо. Има цупене и мрънкане, което минава... но щом вие не вярвате.... ще опитам тогава само да си чета кротко, да си пиша някакви си мои си работки и да не давам акъл. С две думи, да си държа езика зад зъбите  Embarassed Пък вий бъдете добрички с новите и не толкова новите момичета, аз няма да се мешам... Имам си и други грижи в живота  Embarassed Ако може сега да не седнете да казвате някакви неща в тази връзка, че съвсем ще се оспами юбилейната тема  Whistling

# 599
Добър ден,

Първо искам да благодаря на всички мили момичета за пракрасните пожелания за вчерашният ни празник- Atrakcia , bermudez , ros4o , ros4enka , svidni4ka , tzvety roussimova и Джани ,разбира се!Прекарахме чудесно,и продължаваме да се обичаме............. Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Atrakcia Честити два месеца, имаш огромна разлика,поздравявам те!   bouquet

Днес видях доста нови момичета,Добре дошли на всички и успех, а той ще дойде със сигурност!  bouquet

baby_doll
Честит ти минус, и аз искам да видя тези цифри.............. Tired още малко.... Crazy

Аз да ви споделя,че режима ми се отразява много добре,фризъорката ми каза,че косата ми била по-различна,по-жива,тази зима грип не ме хвана,а мъжо ми сподели,че съм адски променена,сякаш съм започнала да обичам хората повече и вече не съм била толкова нервна...... Crazy WhistlingЗа последното определено не съм сигурна.............. Whistling
Взела съм и решение,че като започна трета фаза ще си я карам по устав,със всичко нужно, десерти,сладки и т.н. иначе мисля,че ще си направя мечешка услуга.............така съм решила! Peace
Иначе кантара пак показва 66кг. но аз се чувствам супер и постоянно получавам нови комплименти! bowuu
Sun Нещо се загуби...... Heart Eyes
Аби  Heart Eyes

No comment

Общи условия

Активация на акаунт