Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 151
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 570
3 месеца Дюкан в нашата къща  Grinning

Ето и снимки- моя преди и сега и на мъжа ми преди и сега 

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 15:07 от Atrakcia

# 571
Атракция, кажи моля те колко сте свалили с мъжа ти. От днес и аз влизам в редиците на Дюкан(или поне ще опитам). Имам 2-3 кг за сваляне и се надявам да успея. Трудното при мен е, че не мога да ям нещо което не ми се яде. На глад издържам, но да се храня насила ми е по - трудно. В книгата пише че тази диета е много подходяща за жени с цилулит. Моля ви, ако някой има добри резултати в тази насока да сподели. Иначе при мъжо нещата вървят добре , вече сме -11кг .

# 572
Привет момичета Simple Smile Приемате ли нови попълнения?От вчера и аз съм  Дюканka и резултата  е вече  - 1 кг.  Тежа 58, вече 57 кг. Целта ми е 50 кг.Още не съм си купила триците нямах време вчера , днес ще ги търся  че вчера ужасно ме боля главата , може би причинана е точно липсата на триците.

# 573
Привет момичета Simple Smile Приемате ли нови попълнения?От вчера и аз съм  Дюканka и резултата  е вече  - 1 кг.  Тежа 58, вече 57 кг. Целта ми е 50 кг.Още не съм си купила триците нямах време вчера , днес ще ги търся  че вчера ужасно ме боля главата , може би причинана е точно липсата на триците.
Главата те боли поради отделянето на токсините, което е нормално за отслабването.Приготви се още да те боли - нормално е . Може и свят да ти се вие - и това е нормално.Но всичко ще отшуми и ще ти стане много лесно.Добре дошла!

# 574
  • София
Тук се спазва добрия тон, говори се за екология и се избиват комплекси. Не си мъчи душицата, скокни в чата при нас - проЗтите. newsm10 newsm68 newsm44 newsm48
Насти, не знам с какво съм го заслужила  newsm78 Не мисля, че избивам комплекси. Спазвам добрия тон, защото ми идва отвътре и съм възпитана така. Надявам се, че през тази година, откакто пиша в темата, не съм обидила никого, поне много съм се старала. И не мисля, че в чата са простите. Не виждам смисъл да се оправдавам защо не влизам там. Причините са следните - темата и сайта отнемат доста от свободното ми време. В работно време не пиша. Тоест ако влизам и в чата, ще крада това време от децата си и от семейството си. Освен това си мисля, че тук сме се събрали да отслабваме и да се подкрепяме,  а темата в това отношение ми е предостатъчна.

# 575
  • София
  202uu

Подкрепям, само дето още нямам деца  Embarassed
Чувствам се лично обидена от думичката (екология), доколкото я ползвам често  Embarassed

EDIT: То се оказа, че цялото било само за мен...  ooooh!
Нямам какво да кажа, освен, че понякога назидателния тон върши работа... Не може всички да са милички и да се позволява влитане в темата с рогата напред. Всички се дразнят, но лицемерничат (изключвам хората, които са добри по природа, но дори и на някои от тях вече им писна и просто игнорират). Малко по-сърдит тон прави чудеса. Негативите си остават за мен, здраве да е.
За избирателното четене пак нямам какво да кажа, доста хора го правят, вкл. тези, които най-много питат  Whistling
Който е режимен, сравнително възпитан (културен) и поне малко грамотен, не е получил упрек от мен, мисля...

ioan4etto, има по твоя въпрос тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/ Често задавани въпроси   bouquet

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 10:52 от Зеленкото

# 576
Monnnn бях прочела че от триците се набавят въхлехидрати и тяхната липса води до главоболие , но може би е точно от токсините както казваш ти.

# 577
ХАХАХАААААААААА за табличката ГГЗ ....май аз ще почна да я водя ... 
само_минавам......... newsm78 newsm78 newsm78...за 6 резенчета луканка ...колко дни "карантина " да ти впиша ( карантина = период в които ти е ЗАБРАНЕНО да се оплакваш от задържане )  Laughing Laughing Laughing Laughing
Цоци ам не зная, требе формулка да се измисли  Thinking обаче днес съм -300  hahaha Joy Whistling

lenny_pld наистина не знаех за свойствата на пектина, но в случая си мисля че Мечо Пух и тук е прав: "Колкото повече, толкова повече" ... особено ако има проблем с  smile3550. В крайна сметка ако го ползвам не бих заместила част от триците с него, просто ще го добавя.  Peace

Отивам да дръпна два тигела с велото преди пак да е заваляло тук, че за сега времето е разкош, а пък на мен ми е едно такова отслабнало  newsm44

Лек и ден и много минусчета ви пожелавам  bouquet

# 578
Добър ден! Hug
Кри, ти ме шашна. Shocked Никога по никакъв повод не бих си позволила да иронизирам теб, да те обиждам - още по-малко. ooooh!
Имах предвид тона на Зеленкото, който отдавна ми вади очите.  Писна ми да се размахва пръст назидателно, аз не приемам такова отношение към себе си, а ако се харесва на някого, нека аплодира. Пиша това, за да не се окаже, че неволно съм засегнала още хора, които уважавам. Нямам желание да спамя темата с безсмислени спорове - за себе си имам решение (чета избирателно и толкова).
Хубав ден на всички!  bouquet

# 579
Здравейте, момичета!

Аз съм от тези, които четат постоянно (просто ми е възможно, когато съм на работа), но не пишат често. Сигурно има и други момичета като мен. Четенето ми е напълно достатъчно, за да си набавям необходимата информация. Искренно благодоря на всички , които се грижат за сайта. Със сигурност не ви е лесно като имам предвид на мен колко време ми отнема следенето на темата. Иначе в чата и аз не влизам. Просто не ми е там силата и не ме влече. Но това не означава , че считам някой за прост или нещо друго, напр. мъжа ми е нон стоп на компютъра и за мен май и време не остава.
Но определене ми липсват постовете на по-опитните момичета. Когато започнах да следя темите (към 75-та) със сигурност имаше доста повече информация, която ми е помогнала и насърчила. Докато сега , извинявайте но или аз много знам, или е малко важното тук за четене.

Иначе аз задържам. Не знам дали е нормално , но миналия месец съм свалила само 1кг - около 20-ти март, и до този момент си го затвърждавам. Знам , че остана най-трудното и затова съм тук и се надявам да успявам да прочета нужното , за да успея докрай.

Благодаря на всички . Лек и успешен ден!

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 11:00 от mi6a97

# 580
Здравейте компанията    bouquet

Бермудеззз  честито 2 м. БРАВО,БРАВО   newsm10  резултатите ни са едни и същи. Аз малко се бях поотчаяла, защото се бях главозамаяла от първите ми бързи резултати - но явно нещата ще са така/говоря за себе си/

RENEWAL   - може би е добре да настройваш психиката си така, че да очакваш после задържане, но според мен надъхвай се сега, чети повече във форума, дори и прочетените думи да не са персонално към теб, те пак действат /личен опит/. Намирам отговор на много от въпросите които ме мъчат.

Атракция - много сладко семейство сте  smile3501

Виждам пак обидени - МОЛЯ ВИ !!! НЕ СЕ НАТЪЖАВАЙТЕ !!!  Кри - твоите постове препрочитам няколко пъти, и макар да не съм виждала снимки, чела съм, че точно те са вдъхновили много от момичетата тук. Прекланям се пред търпението ти, милите думи с които окуражаваш много отчаяли се девойки, добрите съвети които аз попивам като първолак  newsm20
 МОЛЯ ТЕ УСМИХНИ СЕ  newsm03

# 581
  • Oslo,Norway
добро утро на вси4ки не съм ви 4ела от два дена бая материал сте ми създали за 4етене
да поздравя вси4ки с повод   bouquet
после вси4ки без  bouquet
 и бягам 4е пак съм зарината от работа
ще видя дали ще имам физи4еска възможност да наваксвам
ако ли не здраве да е
при мен нещата са все още в застой рос4о имам чувство че ме зарази с това немърдане на кг Laughing
хайде лека и спорна седмица на вси4ки Hug

# 582
  • София
много сте изписали момичета
само минавам да кажа че вчера малко отпуснах фронта, бяхме на сватба и сега се самобичувам Blush Blush Blush

# 583
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ   newsm51 newsm51
Доста време ми отне настройката за започване на диетата ,но изчаках
да минат всички празници/изкушения / .От днес съм във вашите редици
Много съм ентусиазирана и спокойна , във Ваше лице ще намеря подкрепа
и отговор на въпросите който ме вълнуват. newsm20  Досега съм споделила
с няколко приятелки за тази диета но бяха доста негативно настроени и се
отнесоха с недоверие и упрек ,че се захващам с  " глупости  "
Сигурна съм, че с тази диета ще отслабна още повече че не се гладува
както при останалите диети .БРАВО НА ВСИЧКИ които с упоритост и воля са
успели да стопят толкова килограми  smile3525 newsm51 newsm10

# 584
Здравейте, момичета и момчета! /ако има такива/

Днес кантара ми показа 83,700 кг. /вчера 84,700 кг/. Толкова се зарадвах. След малко ще си поправя лентичката.
Вчерашното ми меню: Закуска 1 ч.ч прясно мляко 0,1%, 3 с.л. трици, 2 захарина "Сутили"
Обед: Пилешко месо на скара с подправки, без сол, три листа от маруля, заляти с две лъжици кис. мляко 0,1%
Следобед: 5 бр. рулца от раци
Вечеря: Омлет от две яйца намазан с извара
За целия ден 2 л вода и няколко чаши кола лайт

Успешен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт