Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 52 349
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 705
-Fiona- някои момичета отслабват в трета,но други качват всичко зависи от адаптацията на организма и от това ,колко стриктно се кара трета.Това трябва да е твое решение. Peace
Lady wavey

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 01:22 от rivela

# 706
А ако толкова те е страх, не бързай с третата фаза, изкарай още малко на втора и после...и аз си избрах 5/5, най-удачно е май. В един момент бях минала за малко на 1/1 и 2/2 - ефекта е същия почти.

# 707
като си помисля, че 62 бях преди първата си бременност...18 години оттогава
мнооооооого ме блазни идеята да се изфиня пак до 62
май от суета е мойто...

# 708
Мойта заветна цел е 65 - от преди да забременея. Но мъжо каза 70 да стигна.
Лека нощ от мен и ако е вярна приказката, че децата растат и на сън, то дано при нас важи обратното - да намаляваме телесно докато спим Mr. Green
  bouquet

# 709
  • София

Благодаря на Зеленичкото човече, то си знае за какво   bouquet
Леле какво четене падна Joy
Ако можеше и с това да се отслабва Simple Smile
Направих си собствен файл с рецепти, които ми изглеждат добре, записах си някои по-важни неща, пазарувам утре и в сряда ще е моят ден Simple Smile
Мамице, ти подмолница такава ми каза, че ще мога да си пийвам 2 в 1 Twisted Evil, кой знае как си ме подмамила още Heart Eyes Heart Eyes, ще ми готвиш и ще ми носиш в офиса Simple Smile
Притесняват ме няколко неща-обожавам картофи и пица, почвам отсега автогенен трнинг, за да ги забравя Cry, не обичам сухи салати и меса-някой пробвал ли е да направи винегрет с парафиново олио?
Някой тествал ли е режимната майонеза?
Как се справяте с готвенето за децата и изкушенията да не опитвате яденето? Rolling Eyes Rolling Eyes

# 710
  • my own world....
RIVELA не те виждам в чата....  Sad Аз да кажа, че операция "Среднощен зъболекар" премина успешно, около час продължи борбата с дребното, но накрая му сложиха дренче.....Да си трае гадинчето до последния момент...
По темата - аз минус таз седмица нямам...явно си почивам...но добрата новина че, че и плюс нямам  Grinning

# 711
  • my own world....
Еми, не се самосъжалявай де, с тия картофи и пици Simple Smile Аз също си мислех в началото, че адски ще ми липсват...ама свиква се...стига да решиш. У нас никой не се съобразява, че съм на диета...хлапетата все ми тикат под носа сладкиши и питат искам ли....Напоследък само им казвам: Дай да го подуша тва малко и после се махни с него надалеч Simple Smile

# 712
  • Испания
Добро утро, момичета!

Весел Гергьовден на всички именици, семейства на военнослужещи и всички празнуващи!

Агнешкото в пИщта   chef чака кротнало мъж ми хубав да го яде, а аз - по режима само. 

понеже нещо не ми допадат тея трици момичетата ми казаха да пробвам тези кексчета и палачинки еми уж търсих пък нищо не можах да намеря

deni_kali, аз от 9-ия ден на режима само тостер закусвам. Много е вкусен /поне за мен/. Рецептата я видях в интернет, може и да в блогсайта на дюканките, вече не помня.

Тостер

·   1 яйце
·   2 лъжици овесени трици
·   1 лъжица пшенични трици
·   2 лъжици кисело мляко
·   1/3 бакпулвер
Всичко се разбърква и се слага в микровълновата за 4 минути. Като се извади, се прегъва на две и по средата се слага извара и пуешко филе. Слага се в тостера и се препича.
Сос:
2 чаени лъжички кисело мляко и половин лъжичка Дижонска горчица (дори и по-малко, защото е доста люта)

Извинете, че я копирам тук.

Весел, слънчев и минусов Гергьовден!
http://www.bulcards.com/EditCard.jspx?ctg_id=105&img_id=29726&pageIndex=1

# 713
  • Стара Загора
Добро утро момичета!!
ЧЕСТИТ ГЕОРГЬОВДЕН
Да са живи и здрави всички именници и техните семейства!!!
Сервирам кафето и отивам да ви чета че снощи се прибрахме и прочетох само последните 4 страници.

После ще се включа пак.

# 714
Весел празник и от мен!
Честито на парзнуващите!  bouquet
Черпяяяяяяяяяяяяяяя................

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 08:22 от perlata

# 715
Добро утро

# 716
Здравейте на всички празнуващи и непразнуващи   mrstraetz
Искам да честитя на всички с повод и да им пожелая да са много здрави и щастливи - това е най-важното,другото само си идва   bouquet
За хората без повод , като мен -  Hug  lovekiss
Аз бързам да променям линийка ,след завръщането си на столична територия и имам едно съобщение "Бързо да се освободи място на пейката на шестичките,че скоро ще има новодошли"  Praynig Равносметката ми за10 дни е -2.500 кг!  newsm44 Чак като се кача и като си представя какво е показвал кантара отначало и ми става лошо  hahaha Тоо тая цифра почти вече не се вижда на прозорчето (кантарът ми е механичен)  Joy
Имам много да наваксвам с четене!  Shocked
Лек празничен ден на всички  newsm51

# 717
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

М/у другото 3те дами - страхотни сте, бебоците също!
*Бубето*, супер си!

Ми и аз съм там бря, не съм ли супер  Flutter

Ми супер си, въх как съм пропуснала и теб да поздравя персонално  Embarassed    bouquet   bouquet подмаз, подмаз, може и 1 тиган да ми метнеш, за пропуска, не за друго. Голям съм заплес ей!

Сега да честитя на всички които имат празник днес - много здраве, щастие, любов, късмет, свалени кг.,усмивки, добро настроение и тн., и тн.! smile3525

Черпнята по-късно, че сега нямам време.

# 718
Честит Гергьовден!
На имениците- много здраве и късмет и весел празник на всички празнуващи!  bouquet

Аз правя 4 месеца на режима днес Sunglasses, а преди няколко дни отбелязах един месец в трета фаза bowuu /ама покрай тия празници без малко и юбилейната тема да изпусна даже Embarassed/ . Хубавото е, че не съм качила нито грам, лошото- че така и не я овладях добре третата фаза  Embarassed. Правя си разни вариации по темата  Confused Всеки ден имам по някое малко прегрешение,  компенсирам с липсата на цели  порции нишестени, не си позволявам и големи пиршества. Оказа се, че така ми е по-лесно, отколкото постоянно да пресмятам днес какъв ден трябва да имам Rolling Eyes Ама не ми се карайте много  Praynig

Много мои познати сега започват режима, пък аз съм вече старо куче Laughing и раздавам съвети наляво и надясно Laughing

Слънчев и усмихнат ден на всички!  bouquet

Бубето, невероятна разлика! #Crazy  bouquet Hug  Изглеждаш страхотно! Heart Eyes
Мисиз Дел Форси, поздравления и за теб!  bouquet

Карам отзад напред и това съм видяла досега  Embarassed ,  както и снимката с бебоците, която е чудесна! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 08:58 от Fancy N

# 719
Честит Гергьовден!

Честито на всички именници и техните семейства!

Продължавам по режима - пети ден ми е!

Общи условия

Активация на акаунт