Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 130
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 795
Кукурайка,много полезни добавки и ми беше интересно да изчета инфото, но за съжаление наистина е много въглехидрата, което идва предполагам от високото съдържание на сухо вещество.Наистина е без мазнина, но въглехидрата проваля приемането на този продукт.По-нататък би било добре, но сега...стриктно по режима - за няколко месеца си заслужава да се лишим от доста неща Flutter
Надя73, съвсем скоро ще пишеш далеч по-оптимистични постове и ще имаш поводи за хвалба/сори, не ти написах точния ник по-горе, карах по спомени Embarassed/.Добре дошла още веднъж - пожелавам ти силната мотивация да не те напуска, много воля и дисциплина.Не забравяй, че водим война - падаме, ставаме, но продължаваме! welcome

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 18:53 от Боби1973

# 796
Привет и пот мен!   bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!!! ДА СИ НОСИТЕ ИМЕТО СЪС ЗДРАВЕ И СВ. ГЕОРГИ САМО ПОБЕДИ ДА ВИ НОСИ (особено на дюканската арена  Grinning ).
  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Много благодаря за топлите и поощрителни думи на всички  Hug
Приятно слабеене на всички   bouquet

# 797
Виши95, браво!  smile3501
Благодаря за чудесните пожеланията на Виши95, Джани, Бейби дол, Пухче, Лео, Цвети, Пиглет, РосченкаHug Heart Eyes
Джани, честито минусче!  Hug
Бачи, прелестна градинка си имате!  Flowers Sunflower
Жана, много съжалявам, мила!  spoko Дано стане следващия път!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig Praynig Praynig
Геци, честити имен ден! Много здраве, щастие, любов и късмет!   bouquet
МаяМая, здравей! Незабавно иди на лекар - специалист-алерголог.  Peace
Атракция, чудесни сте! Прекрасна снимка!  Hug
Надежда 1973, добре дошла и успех!   bouquet
ZaikaKukuraika, в тези добавки освен много голямо количество въглехидрати, има и лактоза, която не се разрешава по време на режима.  Peace

# 798
Никъде не съм споменала,че продуктите могат да се използват в Протал.Въглехидратите в тях са на 100гр.продукт.Колко ли се съдържат в една-две чаени лъжички,колкото се разтварят в кафето например???Идеята ми беше,че в един по-късен етап,могат да се използват например при пътуване или невъзможност да се закупят натуралните протеинови продукти.

# 799
  • Пловдив
Никъде не съм споменала,че продуктите могат да се използват в Протал.Въглехидратите в тях са на 100гр.продукт.Колко ли се съдържат в една-две чаени лъжички,колкото се разтварят в кафето например???Идеята ми беше,че в един по-късен етап,могат да се използват например при пътуване или невъзможност да се закупят натуралните протеинови продукти.
Не разбрах ти мнението ни ли искаш или искаш да чуеш че може. Няколко човека вече ти казаха, че съставките не го позволяват, но ти настоятелно очакваш да чуеш нещо друго.

# 800
  • Universe

Извинявай, ZaikaKukuraika , но ние тук прилагаме плана Протал и отговаряме на въпросите в тази връзка.  Peace
При пътуване и невъзможност за закупуване на натуралните продукти - една част от нас ползват протеини на прах. Но всеки решава сам за себе си - тук просто обсъждаме "за" и "против" на база бихевиоризъм /проба-грешка при прилагане на режима/ и най-вече, пречупено през личния си опит.

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 19:07 от lenny_pld

# 801
Здравейте мили дюканки!   Wink
Аз и приятеля ми сме на Дюкан от 21.02. По-късно открих  вашия форум съвсем случйно-тъй като не съм майка и не бях посещавала този сайт.Много ми хареса взаимоотношенията и моралната подкрепа, която си оказвате мили Дюканки.Чета ви от доста време ама все не се решавам да пиша, тъй като почти нямам въпроси.Изчела съм два пъти книгата на лъбимия ни диетолог, но сега имам въпрос към ветеранките.Аз и приятеля ми сме на втора фаза и изкарваме 7 дни П и 5 дни ПЗ. С тази схема се чувсваме доста добре но предната седмица изкарахме 7 дни ПЗ поради празниците/не че е оправдание/. Смятате ли, че такова нарушаване предполага повече протеинови дни отколкото си караме по принцип, за да не прекъсваме процеса на отслабване. По-скоро да не предизвикаме дълго задържане.Благодаря ви предварително за отговора!!!! 

# 802
lenny_pld Благодаря ти! Жалко,че не всички в този форум отговарят по нормален начин.От десетина дни съм тук и оставам с впечатлението,че има Дами,които се държат като Свекърви,които се страхуват някой да не им отнеме лидерското място пред синчето.Въпреки огромното ми желание да запазя добрия тон,намират се хора,които с думите си просто ме провокират да си извадя шпагата.То не бяха намеци за правописни грешки(за които се извиних),то не бяха подмятания за ника ми и т.н и т.н.Аз съм човек,който уважава опита на тези минали преди него и никога не показвам неуважение към знаещия и можещия.Не искам обаче някой да се държи наставнически и даскалски с мен,защото отдавна съм преминала предучилищната,училищната и студентската възраст.Това е първото и последното ми подобно мнение,защото не за това съм във форума.
Тежка е царската корона!
Ако искаш да си цар обаче-моля,дръж се като такъв!

# 803
Забравих само искренно да ви благодаря за сайта с рецептите. Като го открих преди време нарпаво вдъхна живот в кухнятя ми. Не можех да измисля нищо разнообразно, а вие давате разкошни идеи. Благодаря ви още веднъж!!!!!!!!!!! Heart Eyes

# 804
Привет и от мен и честит празник на всичко именници!Да сте живи и здрави!  bouquet
Аз туко що правих тези страхотни канелени бисквитки, режимни разбира се!Благодарности на мацката, която беше побликувала тази рецепта в блогосайта!  bouquet

P.S Сори, че е толкова голяма снимката, не6то се прецака програмата... Blush

# 805
Целувам ръцете и краката на Фоли за кексчето , което е сътворила omm
След вторият ми опит  се получи . Това ме спасява от агонията    за нещо истински сладичко!
Хвала!  love001
Абе..... не напразно му се носи славата на кексчето на Фолито   bouquet
Ей, Белла   chef Браво!

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 19:44 от baci

# 806
geri1919, добре дошли и успех и на двама ви!   bouquet Схемата 7П/5ПЗ е много изтощителна за организма, според мен, заради пркалено дългите периоди на чисти протеини. Като най-резултатна схема Дюкан, а и всички тук от личния си опит, установихме, че е 5/5. Промяната на схемата не е прегрешение, би могло да доведе до временно задържане или пък до раздвижване на метаболизма, при всеки е различно.  Peace
Белла, бисквитките изглеждат много апетитно! Hug

# 807
  • Пловдив
Зайка Кукурайка, получи много любезни отговори, но ти явно си настояваше за своето. Просто не искаше да приемеш това, което ти казаха доста хора тук.
За правописните грешки - не мисля, че някой е имал предвид конкретно теб, но явно се оправдава поговорката "гузен негонен бяга".
За ника ти никой не ти е правил някакъв злобен намек. Просто доста хора ти казаха, че има и друга Майка Зайка и те посъветваха, че е по-добре да си промениш твоя, тъй като тя е с нас отдавна, а с два еднакви ника се получава объркване.

ПП. Тъй като ще ставам два пъти свекърва и един път тъща има чудесен терен тук да репетирам с толкова много хора да се държа колкото се може по-злобно.

Белла, казвай адрес да идваме на гости, че тези бисквити ми се виждат доста да си ги изядеш сама  Mr. Green

# 808
Благодаря ви момичета  bouquet
Вещи, изядох 4 вече... LaughingМилото и той две... #2gunfire(не е на диета), така че утре ще свършат Mr. Green

# 809
  • Пловдив
Нищо де, ние тази вечер ще ги изядем, няма да те оставим да се мъчиш чак утре Wink

Общи условия

Активация на акаунт