Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 249
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 315
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Добро утро и от мен, Дюканчета Simple Smile
Майка Зайка, тук ти е мястото  Hug
И аз минах по сума и диети и резултати имаше само за момента.
Няма да забравя една позната, която преди, по време на поредната ми гладна диета каза: "Не гони кила, а свали до там, до където се чувстваш най-добре в кожата си". Друг е въпроса, че после нашумяха анорексията и булимията ...
Затова съветвам новичките - първо направете теста по калкулатора на Дюкан - той показва колко кг. са най-добре за съответния човек и после си поставяйте цели.
Моята цел е 54кг., а там най-добри кг. ми показа 57 ...

Искам да благодаря на всички стискащи палци  Hug Много мило ми стана като ви четях. Доки каза, че са много малък процент, при които се захващат всички трансферирани ембриончета и аз съм далеч от илюзията за това, но пък от друга страна си мисля какво пречи да съм от този малък процент?  Embarassed

Да се похваля, че продължаваме да сваляме. Днес г-н Кантарчев много ме зарадва -400гр. Обичам го ееееей Simple Smile А и да отбележа - гимнастиката (ритуала) с механичните кантари важи и за електронните  - пак има едно основно положение Joy Joy Joy

deni_kali, няма нужда да ограничаваш режимната храна - яж колкото ти се яде и основното е да не почувстваш никога глад, защото така може да се изкушиш с нережимна храна (особено ако си някъде навън). Тук се слабее с йедене.
Аз черпя опит от "старите кучета" във форума, защото и аз съм новак и наистина се оказва, че режима 5/5 е най-добър.

Брей, аз отдавна съм милана месечинката и как не съм го отразила само  Embarassed
Черпя ви с по една режимна кола и с моето любимо талянцко кафе

# 316
Здравейте, момичета!
Заболяха ме очите докато изчета юбилейната темичка, но пък си заслужаваше. Благодаря ви за мотивацията и ето ме отново сред вас въпреки боя с тигани с който ме посрещнаха някои от вас преди дни  Wink Критиката беше градивна, разбира се, което е най-важното  Simple Smile
Да се представя - 167см, 35г.,с един прекрасен син на 17г. Нормалното ми тегло и в което съм се чувствала най-комфортно е било 57-58кг, но преди 3 години отказах цигарите и качих цели 10 Sad
На Дюкан съм от 17.03.2008 благодарение на Дорис която е една от вас Hug  Вече съм -8кг. остават ми заветните 2. Но имам малък проблем - от 3-4 дни чувствам бодежи в сърдечната област, дори през нощта се събуждам от неприятното усещане. Някой имал ли е подобни оплаквания? Мисля да спра жълтъците, че този холестерол дето бяга из кръвта ни сега...навярно той е виновника.
И още нещо - тъй като от няколко месеца пуша отново  Embarassed - търся съмишленички да ги отказваме тези пущини. Надявам се да не качим и грамче този път!! А и предстоящата трета фаза се надявам да помогне за това!
Ще опитам да си сложа и линийка, дано успея Simple Smile
Прекрасен ден и много минуси пожелавам на всички!   bouquet

# 317
  • Oslo,Norway
охо ЗЕЛЕНКО аз само няколко дена тука си ходя нагоре на долу  под няколко имам предвид 2,3,4 дена ама щом казвате че 10 се счита за фатално ще си мълча и ще мухам пържоли и това е   
МЗНИСЛАВКА мерси мила за съвета за НЕограничаването на режимната храна
благодаря и на двете ви за бързия отговор  bouquet

# 318
Здравейте момичета,липсвахте ми,но напоследък нямам време нито да ви чета,нито да ви пиша.Да се разпиша сега.Утре правя 1 месец с вас,резултата е -6 кг,скоро не съм проверявала мерките,но е факт,че вчера се намъкнах в пола,за която досега само съм си мечтала,още от 10 клас исках да вляза в нея:)Simple SmileSimple Smileта така....освен,че по Великден прегреших Embarassed от друго не ме е срам.Желая лек и отслабващ ден на всички и много усмивки,нищо,че деня е мързелив.
А и щях да забравя...открих си нова закуска,която досега най-много ми харесва.Понеже най-много ми липсват супичките вчера си разредих половин пилешко бульонче в чаша с вода,пробавих оцет и дозата от трици и се получи нещо чудесно,но въпроса ми е може ли така?
Това е засега.Хубав и усмихнат ден

# 319
Здравейте! Аз като нова имам малко въпроси и ще се радвам на отговор  Simple Smile
Значи, триците задължителни ли са? Аз имах малко проблеми Laughing и ги спрях,но...
А на именния ми ден си позволих да изям един бонбон...  Banghead smile3511 и сега не знам какво да правя Cry

# 320
  • София
Официална молба към момичетата, които пишат рецепти в темата с рецепти

1. Измисляйте заглавие на рецептите
2. Пишете най-напред продуктите, като уточнявате точното количество
3. Описвайте подробно последователността, много момичета покрай Дюкан се запознават с готвенето
4. По възможност публикувайте изпитани от вас рецепти (понякога се публикуват просто адаптирани за режима, които не са изпробвани, вкарваме ги на сайта, някой ги готви и не му се получава)

Зеленко, сигурно ще имаш нещо да добавиш  Hug

# 321
Добър ден от мен.
Няма мерене днес.
east_woman, здравей добре дошла, пожелавам ти воля и нейното дете - успехът Peace
Бодежи в сърдечната област и аз съм имала, не мисля, че е сърдечна болка. Аз също съм спряла жълтъците, имам котки, на които ги мятам и си ям варени белтъци, когато огладнея.
За цигарите мога само да те подкрепя и да ти гарантирам бляскава кожа и чисто лице, ако ги спреш Wink
В тази връзка Byrne, късмет и на теб, наистина от водата и протеините кожата се избистря Peace

Мазнислава, стискам ти палци и искрено се надявам да се захванат яйцеклетките! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
MaikaZaika, продължвай си търпеливо да режимстваш, ще имаш резултат, поне ти го пожелавам. И понеже има мацка с ник Майка Зайка измисли си нещо друго Peace
Духи, честити два месеца  bouquet Успех в трета фаза!
Кри Heart Eyes
whisper, задължителни са. А за бонбона и аз не знам какво можеш да направиш, просто защото няма какво да се направи.
tenderseducer, не може пилешки бульон, има мазнина в него и  какви ли не добавки.

Специални поздрави за чатърките lovekiss

# 322
Мерси много Орелия, аз смятам да продължа докато се измъкна от задържането и отново започна да свалям Simple Smile(дано да е скоро Laughing)

# 323
Мазнислава, стискам палци всичко да се случи, както си мечтаеш. Почвай фолиевата киселина, ако не си я почнала вече, че в месцето и млякото май не се съдържа. Хубави бебета ти пожелавам!

# 324
Не било чудо за 1 месец да сваля 2 кг  #Crazy newsm78
[/quote]
а за един месец да свалиш 0кг как ти се струва? #2gunfire

# 325
  • София, в полите на Витоша
Благодаря за посрещането ,момичета!

Радвам се че поразведрих темата, гледам носталгично си спомняте за напоителните си минали дни, аз пък от сутринта изядох едно яйце, полвин кисело мляко със супена лъжица трици и немалко бяло пилешко месо, пия доста вода и да не ви казвам колко пъти кодих до тоалетната, напарво съм като чИшма о твсЕкъде, да не говорим че съм в МЦ и не мога да отлепя....

Но ще видим до довечера какво ще стане, за сега се чувствам като плондир подута, а и глава ме цепи, явно от променящото се време.
Следобяд отивам на пазар за мЕсо и други необходими продукти, цяло щастие е че съм сама с децата, мъжо да не ми прави скомина непрекъснато. Докато се върне, ще са минали четири -пет дни и се надявам да съм влязла в ритъм.

Ще ми липсват краставиците и зелената салата с репи, но ще издържа. Mr. Green За облаците ще говорим друг път  Wink

Два въпроса-
Първо-пет до седем до десет дена протеини и след това смесен- започвам пак с пет дена протеини и пет със зеленчуци или обратното.Втори- какво е мнението на форума за телешното консервирано- имам предвид фабричните консерви едро смляно в собствен сос- стават или не стават?

За инфо- ръст 167 см., години- 40.Три раждания. Есента бях 83 кг., сега съм 71 кг., а по калкулатора на Дюкан излезе, че целта ми е 64 кг., което ме устройва.

Така че- пишете ме и мен. Peace
Лентичка няма да слагам, но ще се отчитам. Mr. Green

# 326
Привет и от работното място! След малко ще ходя да търся овесените трици! Прочетох къде ги има, но проблемът е , че са затворени магазините!
Ако не стане сега, ще ги намеря след празниците!
Питайте какво ви интересува!
За пръв път започнах диета миналата година, аз писах в предишния пост! И мисля, че беше успешна!
Вчера съм изкарала само на протеини, но изключително ми липсват зеленчуците!
Но ще стискам!
Лек и режимен ден!

# 327
  • Oslo,Norway
абе все се каня да ви питам и все забравям
прегледах в блога на продуктите обаче неможах да намеря някъде кетчуп от режимния  -някой купувал ли си е ?
миналата седмица гледах и в била и в метро обаче уви всичко е  със захар ПО МНОГО Rolling Eyes
та ако някой случайно е намерил такъв кетчуп  да свирка ако може и снимчица иначе ще се плескам да си правя лютеница newsm78 smile3506няма начин то аз съм такова животно че без кетчуп или лютеница не издържам newsm53

# 328
Да пиша - години 43, деца - 2 - момиче на 21 и момче на 17, мъж и майка!
Това сме в къщи!
Ръст 162 см!

# 329
  • София
Два въпроса-
Първо-пет до седем до десет дена протеини и след това смесен- започвам пак с пет дена протеини и пет със зеленчуци или обратното.Втори- какво е мнението на форума за телешното консервирано- имам предвид фабричните консерви едро смляно в собствен сос- стават или не стават?
За инфо- ръст 167 см., години- 40.Три раждания. Есента бях 83 кг., сега съм 71 кг., а по калкулатора на Дюкан излезе, че целта ми е 64 кг., което ме устройва.

5 дни ударен е достатъчно според мен. След това 5/5 препоръчвам от личен опит, започваш с ПЗ, иначе се събират 10 П, което си е за лекарско наблюдение  Peace
Телешко в собствен сос е вкарано таман скоро на блогосайта като продукт. Да не се ползва често, че я му виж съставките. За удраен - хич. За неприкосновен запас на работа в случай на спешност става, също евентуално за разнообразие като натежат П дните след време. Като цяло, не е най-режимното нещо на света  Whistling

deni_kali, режимен кетчуп и аз не съм намерила, но намерих режимно доматено пюре, даже е по-добро от кетчупа  Peace

кри, нямам какво да добавя  Embarassed То е ясно, че бих се радвала на по-малко правописни грешки, ама   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт