Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 182
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 405
Е хайде, кажете де, има ли някой без никаква промяна в теглото след 5 дни ударно Praynig
Пак да го намеся- мъжът ми беше така, после започна да смъква. Аз свалих 3 кг тогава.

# 406

Пипилота,не говоря за спама ,а за тона.И ние сме спамили ,но сега май почти не влизаме.Мен лично много от постовете ме дразнят и за да не отговарям остро,предпочитам да не пиша Peace

Хайде ,не се ядосвай, във всички подфоруми понякога се изастрят нещата, следя тази тема почти отначало, повечето момичета са толкова мили и дружелюбни.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
             Здравейте!  Hug
Пипи, така е  Grinning . Но ако забелязваш милите и дружелюбните избягват да пишат вече... а от тях обикновено има какво да се научи, защото са т. нар. "опитни дюканки". В темите напоследък се набюдава еднотипие : едни и същи въпроси, припряни постове .... ooooh!
         Аз вече трябваше да съм в четвърта фаза, но реших, че ще се върна във втора, за да  сваля и последния набелязан кг. Така, че се надявах точно те да влизат и да пишат по- често  Praynig.
             Дали да не започваме постовете си винаги с едно и също изречение  Wink. Нещо от типа - "А ти прочете ли първа страница?"

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 20:30 от SECILIA7

# 407
Тъкмо четях постовете ти, но ние и двете преди това не сме правили нещо кой знае какво като режим за отслабване, а и двете наблягаме на месото

# 408
Е хайде, кажете де, има ли някой без никаква промяна в теглото след 5 дни ударно Praynig
Пак да го намеся- мъжът ми беше така, после започна да смъква. Аз свалих 3 кг тогава.
Аз съм правила много диети и много съм гладувала

# 409
  • София, в полите на Витоша

Хайде ,не се ядосвай, във всички подфоруми понякога се изастрят нещата, следя тази тема почти отначало, повечето момичета са толкова мили и дружелюбни.

Дали да не започваме постовете си винаги с едно и също изречение  Wink. Нещо от типа - "А ти прочете ли първа страница?"

smile3501

Добра идея!  Peace

А ти прочете ли ПЪРВА страница  smile3516

# 410
Здравейте на всички! Рядко пиша, но редовно чета, а сега имам следния въпрос - 27 дена съм на режима, карам смесения 5/5 и вече не мога, не мога да издържам толкова чисти протеинови дни. Лошо ми става като погледна месо и от миризмата ми става лошо, същата е работата с яйцата. Аз си карам режима, но се тормозя много с това месо, не ми се яде изобщо и само се насилвам. Имам за сваляне още 6,5 кг, мога ли да мина на друга схема на ПЗ и П, но без това да се отрази на темпа на сваляне, който аз определям за добър досега - 27 дни - 5,5 кг? Моля за подкрепата ви, а може и да е някакво моментно психическо състояние моето вече, не знам newsm78?

# 411
  • София, в полите на Витоша
Здравейте на всички! Рядко пиша, но редовно чета, а сега имам следния въпрос - 27 дена съм на режима, карам смесения 5/5 и вече не мога, не мога да издържам толкова чисти протеинови дни. Лошо ми става като погледна месо и от миризмата ми става лошо, същата е работата с яйцата. Аз си карам режима, но се тормозя много с това месо, не ми се яде изобщо и само се насилвам. Имам за сваляне още 6,5 кг, мога ли да мина на друга схема на ПЗ и П, но без това да се отрази на темпа на сваляне, който аз определям за добър досега - 27 дни - 5,5 кг? Моля за подкрепата ви, а може и да е някакво моментно психическо състояние моето вече, не знам newsm78?

Без да се смятам за експерт, но бих те посъветвала в протеиновите дни да наблегнеш повече на млечните- мляко, извара, има доста рецепти с тях. А вероятно и можеш да минеш на вариант 3/7, за да не са толкова много протеиновите дни.
Нека да кажат и другите момичета, но резултата ти е добър!

# 412
Привет и от мен. Simple Smile Боже,ще се побъркам вече купувам вече втори кантар от както съм почнала режима и все не мога да ги улуча.Сега тоя почна много номера да ми прави изведнъж много  почнах да свалям уж ,а съм в мц и малко ме съмнява да е верен иска ми се ама...Мерките почнаха леко да намаляват само дето пустите бедра си седят и не мърдат,сигурно повече време им трябва ,знам ли...?   newsm78   Вчера навих и една моя колежка да захваща режима и тя много се нави,така че и тук ще го разпространим.   Чакайте и аз да се представя малко по -подробно аз съм на 25 г 158см/61-62кг за сега, моето синче ще стане на 4г на 23 май,целта ми е поне 54кг, ако може 52кг още по-добре ами общо взето това е.         Пожелавам на всички лека и спокойна вечер Hug

# 413

Без да се смятам за експерт, но бих те посъветвала в протеиновите дни да наблегнеш повече на млечните- мляко, извара, има доста рецепти с тях. А вероятно и можеш да минеш на вариант 3/7, за да не са толкова много протеиновите дни.

Не е добро решение наблягането на млечните, тъй като може да задържи сваляне изобщо.
galinna, размърдай схемата, мини 4/3 или 1/1. В крайна сметка има и други режими, в които изобщо не се яде месо. Щом не ти харесва и ти става лошо - няма смисъл да се мъчиш!

За несвалящите ще кажа същото - във форума има десетки диети, изберете си някоя друга.
Нищо не можем да ви кажем просто. Не се сърдете, но няма отговор на въпроса "стриктна съм, спазвам всичко - не свалям".
Радвам се на упоритостта ви, но когато нещо не се получава без видима причина - явно не ни е писано да знаем.
Някои започват да свалят след време. Не ми е понятно защо, но е факт.
Разбирам, че Безгрешна се чувства добре на кг, които за повечето се струват химера и безумие, че изобщо някой може да иска да е толкова слаб.
Безгрешна, ти си знаеш,  обаче  организмът ти явно също си знае, защото се противи спрямо това, което ти се опитваш да му наложиш. Може би затова не мърдаш. Ще се предаде, не се безпокой, друг е въпросът в случая, но не е моя работа да ти се бъркам.

За ролцата от раци - първият ми злополучен опит с тях беше с ролца на Камарко, които освен всички други боклуци съдържаха и сорбитол, топяха ми се в устата и ми събудиха такъв змейски апетит, че ме отказаха от себе си завинаги.

# 414
Не искам да минавам на друг режим - този е супер, най - добрия който съм спазвала някога. Но много ми идва схемата 5/5, затова ще послушам съвета на Орелия и  ще мина на 4/3, само дано да не ми се отрази зле и да взема да свалям по - бавно. Благодаря за отговорите, много сте добри. Hug

# 415
  • Universe
galinna ,ето ти и други решения: Peace
- ритъмът 1П/1ПЗ. Този ритъм е подходящ за хора с наднормено тегло не повече от 10 кг.То може да се приложи като почивка след ритъм 5/5.
- 2П/7ПЗ е за хора с малко килограми за сваляне.
    Вариант на 2П/7ПЗ е 2П/0, тоест 2 дни чисти протеини дневно и 5 дни нормално хранене,но без прекаляване.Този режим и този ритъм подхождат най-много на жени с целулит,които често са слаби в горната част на тялото и закръглени в ханша и бедрата.

Пиша ти ги чисто теоретично, но тук имаше дюканки, които от 5/5 дълго време задържаха и минавайки на ритъм 1/1 - смъкнаха бързо по 1,5-2 кг. За съжаление не си спомням никовете им  Embarassed Но запомних споделеното, защото самата аз търся други алтернативи.

Naughty Не съм съгласна с препоръката да наблегнеш на млечните - Дюкан казва, че при задържане, същите трябва да се намалят до 500 гр/дневно - последното за изключване е киселото мляко.

Безгрешна, МайкаЗайка - на Вашите конкретни въпроси могат да отговорят само хора, изпитали  същото.  newsm78 Явно в момента не четат, или просто няма такива /въпреки, че съм срещала подобни изказвания тук/. А някъде и Дюкан казваше, че има 1-2%, при които режимът не действа Sad - но по-скоро бяха клинични случаи /със затлъстяване+др. болести./

# 416
  • Пловдив

Дали да не започваме постовете си винаги с едно и също изречение  Wink. Нещо от типа - "А ти прочете ли първа страница?"

smile3501

Добра идея!  Peace

А ти прочете ли ПЪРВА страница  smile3516

А как да ги почваме?  Mr. Green

# 417
ЧЕСТИТА ЮБИЛЕЙНА ТЕМИЧКА.много минусчета на всички.  bouquet
не пиша често, но чета когато имам време.искам да питам какви овесени трици ползвате.защото тук /Италия/ единствените които можах да намеря изглеждат като люспички,лишени от всякакво нишесте, дори не набъбват във вода.в България съм взимала но ми изглеждаха като едросмляно брашно и набъбваха.как мислите подходящи ли са тези които аз взимам.
намирам голяма подкрепа във форума за което благодаря на всички дюканки. Heart Eyes

# 418
  • Пловдив

Ето кой не е прочел първата страница  Joy  Joy  Joy
Значи млечните продукти са ограничени - до 800 - 1000 грама на ден. При задържане на теглото се препоръчва да се намалят наполовина. Отслабва се с месо. В протеиновите дни се набляга на месо и риба, в смесените дни зеленчуците са допълнение отново на месото и рибата. Без тях(месо и риба) отслабване няма  Naughty

# 419
Здравейте момичета! Приемате ли нови членове в задружната чета ...

Да ви кажа за "моя случай:...  bowuu аз съм от онези, които имат да свалят мно-о-о-о-о-го килограми  Embarassed и които са пробвали не много, но няколко режима, дори гладуване по Лидия Ковачева, но нещата все стигат до там...да сваля някой килограм и после наново, даже и отгоре... тук ви чета редовно и сега съм решила да започна режима, днес ми е първия ден...Мисля да направя 10 дни удърни, тъй като аз, както вече споменах имам доста кг да свалям... надявам се това да ми е последния режим  Mr. Green, който спазвам, съдейки по вашите страхотни резултати!    bouquet  bouquet  bouquet

Надявам се да ме приемете сред вас и с ваша помощ да мога да се оттърва завинаги от тез гадни килограми  Cry

Общи условия

Активация на акаунт