Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 204
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 600
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
само мигнах и ей ги на  hahaha hahaha Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 2 нови отговора.   Joy Joy

Цоцииииииииии, Орелия - вие сте виновни!  Laughing докато мъдрувах какво да ви напиша и ей го резултатЯ  ooooh! знаех си, че трябва да пиша както винаги (спам - само пиша, а не мисля  Crazy )
та на питанките ви - да не сте палували повечко Thinking не за друго, да сме подготвени Wink , като ви видим да отпрашвате към трета олекотена  Joy

ети - дуфалака май не беше много стока (ей сега шЪ мЪ думанат стиганЯ  Blush ), но имам спомен, че имаше нещо нережимно в него  ooooh! я фруктози, я захарози, абе -ози накакви   ooooh! пробвай с пектин на таблетки,  Wink по-лесно се преглъща, но спазвай указанията  Peace

сега ще се пробвам да лепна една снимка от поправителната сесия с Хрисулката ми  Mr. Green
/фотографИНЪТ ми, хубавецЪТ ми ниеден, се е изхитрил така да нагоди нещата, че на всяка снимка да има поне една от нас не на фокус  Confused ама нейсе /

Хриската иска да не се виждат зъбите и  Mr. Green на мен пък ми харесва тук  Wink  и целувка за всички   Sunglasses
кой видЕл видЕл  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 11:26 от Goody

# 601
Кри  благодаря за топлия прием Hug

Цоци и на теб благодаря за уточнението. Съжалявам не те схванах от раз  Embarassed

благодаря за топлия прием и на всички които са ме включили в своето " welcome" на новите   bouquet

Хубав и слънчев ден  от мен.

# 602
ГОЛЕМИ СЛАДУРИ СТЕ ... да ви кажа  smile3521 smile3521 smile3521
Гуди .... мила хич нямам съмнения ..относно "лудуването"............еххххххххх де да имаше такова ... пък съм и със спирала
ама ми дойде една идея ...дали другие месец не взема да по прегреша с 'лодувне " ...дали пък няма и ритъма на Мц да ми се оправи ..и режима да върви по леко ...
Орелия .... аз съм на 22 евро ... та мисля дали не ми е време да си направя едни хормонални изследвания ... ( и аз като жените)  Laughing Laughing Laughing...

ГУДИ ХРИСУЛА .... вие греете ..като две слънчица ...бе булки ... чак се замислих ..що ли сваляте кила че какви сте УСМИВКИ ...

# 603
Здравейте и от мен! Днес се премерих и съм с килограм надолу, което е добре при положение , че съм с МЦ. Добре дошли на новите момичета и успех в диетуването! Goody  на снимките сте сладки!

# 604
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ГОЛЕМИ СЛАДУРИ СТЕ ... да ви кажа  smile3521 smile3521 smile3521
Гуди .... мила хич нямам съмнения ..относно "лудуването"............еххххххххх де да имаше такова ... пък съм и със спирала
ГУДИ ХРИСУЛА .... вие греете ..като две слънчица ...бе булки ... чак се замислих ..що ли сваляте кила че какви сте УСМИВКИ ...
Thinking мммммммда, целият ти пост е за мен  Mr. Green втория го родих със спирала, а третия е "ранна критическа"  Crazy искаш ли да ми кажеш нещо?
а сваляме за да сваляме  Wink чуждичко  Sunglasses

# 605
Гудииииииии, Хрисулааааааа
хубавици  bouquet
А за палуването - к'во да ти кажа, ще проверим тая работа, но е толкова минимална вероятността да не съм сама и шизофреничните ми наклонности да са си обикновено психично отклонение, че повече няма накъде Joy Joy Joy

Цоци, рано ти е, не е това! Naughty Но си пусни. Hug

За Дуфалак - съдържа лактулоза Peace

Къде Фоли Cry

# 606
  • България
Добър ден Дюкеси !
Доста мислех дали да пиша, иначе съм много бъбрива, но все ми се иска да спазвам правилото, което нарушавам: "Не говори колко знаеш, но знай какво говориш". Относно добрия тон в темата, явно Юбилейната си изпати. Но, всички тук сме педагожки по призвание /мамита сме/ и знаем, че възпитанието и общуването е доста трудна и отговорна работа, това е взаимоотношението на "Аза" ни с другите, общуването е отговорност, подкрепа, доверие, самонаблюдение, разбиране...Нека не създаваме бариери на неразбиране, а и не трябва да преценяваме хората по собствената си ценностна система, а да се изслушваме, да комуникираме и да търсим общ език. Важна е целта-не начина, а целта тук ни е обща! Затова призовавам новичките в темата да бъдат толерантни към момичетата и труда им тук, които с месеци и години вече полагат труд и нерви за да ни е уютно и полезно. Че сме "неврозни лелкички", мафия и секта това вече го знаем Simple Smile но това не е въпрос два, не е да се мернеш в някоя тема и да изчезнеш, това са 100 теми по 50 страници....Евала на ветеранките ! Благодаря Ви.
 newsm51
КриКри ти си за медал душата: по резултати, по търпение, съвети -  безценна си. newsm74
Вещи малко повече тигани, не са излишни за дебели глави като нашите newsm10
Сънченужна си ни! Hug
На всички чатърки знаете, че Ви  love001
Успех на всички сладуранки и  smile3501 видно е от фотосите Ви !
И няма да се изморя да Ви напомням: Усмихвайте се - отслабва се и сте още по красиви!!!
 Hug Hug Hug
С вас съм и аз, вече почти 3 месеца режимна и 6 месеца преди това шпионираща : Simple Smile
Отслабвайте и се забавлявайте !!! newsm44

# 607
  • my own world....
Добър ден Дюкеси !
Доста мислех дали да пиша, иначе съм много бъбрива, но все ми се иска да спазвам правилото, което нарушавам: "Не говори колко знаеш, но знай какво говориш". Относно добрия тон в темата, явно Юбилейната си изпати. Но, всички тук сме педагожки по призвание /мамита сме/ и знаем, че възпитанието и общуването е доста трудна и отговорна работа, това е взаимоотношението на "Аза" ни с другите, общуването е отговорност, подкрепа, доверие, самонаблюдение, разбиране...Нека не създаваме бариери на неразбиране, а и не трябва да преценяваме хората по собствената си ценностна система, а да се изслушваме, да комуникираме и да търсим общ език. Важна е целта-не начина, а целта тук ни е обща! Затова призовавам новичките в темата да бъдат толерантни към момичетата и труда им тук, които с месеци и години вече полагат труд и нерви за да ни е уютно и полезно. Че сме "неврозни лелкички", мафия и секта това вече го знаем Simple Smile но това не е въпрос два, не е да се мернеш в някоя тема и да изчезнеш, това са 100 теми по 50 страници....Евала на ветеранките ! Благодаря Ви.
 newsm51
КриКри ти си за медал душата: по резултати, по търпение, съвети -  безценна си. newsm74
Вещи малко повече тигани, не са излишни за дебели глави като нашите newsm10
Сънченужна си ни! Hug
На всички чатърки знаете, че Ви  love001
Успех на всички сладуранки и  smile3501 видно е от фотосите Ви !
И няма да се изморя да Ви напомням: Усмихвайте се - отслабва се и сте още по красиви!!!
 Hug Hug Hug
С вас съм и аз, вече почти 3 месеца режимна и 6 месеца преди това шпионираща : Simple Smile
Отслабвайте и се забавлявайте !!! newsm44

Oсвен да добавя: Ребята, давайте жить дружно!   bouquet

Nelina  Hug

# 608
И аз съм за дружба и мир между дюканките! newsm51

# 609
Здравейте дюканки    Hug

Ей , правете война с килограмите  , а не помежду ни   newsm25
Понякога се изнервяме покрай някой задържал се кг , покрай неуместни въпроси и шеги...
Но   Stop  , нека всичко да е в рамките на добрия тон - да няма тъпи шегички и тем подобни.
Често и аз съм се замисляла да отговоря на някой друг подобен пост , но ... след малко размисляне
съм го пропускала.Защо да си тровя излишно и без туй "изопнатите" от ежедневието нерви  newsm78
Крикри , мила , не го приемай присърце . Искам в сряда да те видя весела , усмихната
и отпочинала  Joy Joy Joy
Също и Хрисула , и Лудата гъба  , и ...Зазу 1Joy Joy Joy
Танче 83 , идваш ли и ти , бе моме  newsm78  Знаеш къде , нали  newsm78
Ще дойда с подкрепление от още три ... - забирам всички покрай мен  hahaha hahaha hahaha
Хрисула   и  Гуди  ,  мноооого  сте  Убавки  Hug И ... не си крий усмивката  Naughty
Невджин , нищо против провинцията  Naughty , че нали съм си от там  Joy Joy Joy
Ааа...виж , завиждам ви за оная пилешка шунка / не пуешка / .Ще взема тия дни да я търся
из София.
Момичета , ако някой има информация , къде мога да намеря пилешка шунка на фирма
" Градус" , моля да ми пише на лични   Praynig

Желая ви приятен ден   и    goodscale  newsm10

# 610
Здравейте Дюканска дружина! Grinning  Ще започна поста си с един въпрос, за което се извинявам предварително,но се чудих колко е продължителен периода с главоболието и как се справяте с него?   Аз по принцип може да се каже , че си страдам от него предполагам че се дължи на недоспиването,но сега сякаш е малко по упорито,нямам проблеми и с приемането на лекарства така по принцип се оправям с ацефеин,та мисълта ми е удачно ли е да пия всеки ден по един ацефеин или просто да си търпя и да изчакам да мине този период. newsm78                                                                                                                                                                             Видях снимките на някои от вас страхотни резултати,поздравления на всички  bouquet     Искрено се надявам и аз и другите нови момичета скоро да постигнем добър резултат за да може и ние да се похвалим с някой друга снимка.                       Много   love001 и  Hug на всички от мен и ви пожелавам приятен и лек остатък от деня!

# 611
  • София
Мддааам. Дойде и моят ред да се запиша тук Simple Smile
Другиден се почвам в опитите си да сменя житейската философия по отношение на храненето Simple Smile
Искам да кажа, че голяма част от Вас са моята мотивация  bouquet
Но заслугата да почна е на Мамица Laughing Heart Eyes
Имам първа питанка- като се има предивид, че работното ми време едва ли ще ми позволи да готвя всеки ден режимно, моля дайте ми съвети кои рецепти стават за дву-тридневно ядене и пак са вкусни и има ли списък някой с препоръчителни продукти и количества за първоначално зареждане на хладилника с режимна храна? (изчела съм основното-не искам да се повтарям с въпроси Simple Smile. Благодаря Ви!

# 612
Здравейте момичета!
Честита стотна тема  Hug
Еми! Голямо пазаруване, готвене и ядене пада с този режим. Не е невъзможно да се зараде човек за по-дълго време. Варени яйца, пилешки гърди и телешки шол на скара, рачешки(поправка) рулца и пакетирана обезмаслена извара и кисело мляко. Много е важно да си заредиш хладилника добре.
На генерално зареждане купувам 10 кисели, 2 пресни млека. Килограм извара, по 2 тарелки дробчета, 4 пилешки гърди, кило и половино телешко, 4 пакетчета рулца, 30 яйца, 5 крема сиренца. Понякога взимам кашкавал и сирене. Зареждам с 10 желатина, 10 бакпулвера. Също и риба.  newsm78
а сваляме за да сваляме  Wink чуждичко  Sunglasses
... Joy Joy

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 17:03 от baci

# 613
  • София
10Х Simple Smile
Рибни ролца? От тези маринованите рол-мопс?
Крема сирене за първи етап позволено ли е?
И какъв подсладител е най-подходящ-няма да мина без него ooooh!

# 614
Добър ден,
Първо искам до похваля Гуди и Хрисула,свежи сте момичета и добре изглеждате Hug
Нелинка,с удоволствие прочетох твоя пост и съм съгласна с теб Hug
Nino4ka Peace
Много режимни се събрахме в тази тема и нещата излизат извън контрол.Ще бъде хубаво, ако сме по-толеранти една към друга.
Вещи,не е длъжна на никой ,  грижи се за всичко,за което трябва да сме брагодарни.
Поздрави на цялата дружинка  bouquet
Поздрави на мацките в чата  bouquet

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 17:05 от rivela

Общи условия

Активация на акаунт