Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 225
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 615
  • Провинция
Гуди, Хрисула много сте хубави!
Лайла,Еми,добре дошли!Дайте повече инфо за себе си.Аndi4ara,пиеш ли достатъчно вода?По принцип не е проблем да пиеш лекарства,но пък и не е препоръчително.Моето главобилие премина със започването на режима.Пий някакви витамини.Да не би да е пролетна умора.

И да споделя собственото си мнение.Може да прозвучи,като конско,но.........
Аз съм тук от 88 теми,но и аз избягвам да пиша.Чета доста редовно"всички глупости"и полезни съвети и съм страшно разочарована-тук е по зле от селски пазар.Не виждам причина тези,които искат да се заяждат,да си създадат форум за заяждане.Това беше форум за взаимопомощ,от каквато,в един момент всеки един от нас има нужда.Като наблюдавам в какво се превръща,страшно съжалявам.Миналата година тук нямаше почти никаква информация-всичко е събрано от момичетата тук.Сега има отговори на почти всичко,а чета само глупави въпроси.Има толкова много рецепти,а тогава не,ние заедно ги създавахме,за да има за тези след нас-да им е по лесно.Не натяквам за това-и на мен ми е било приятно да кача рецепта или да споделя нещо от моя опит.Но защо за бога не се научат да четат,и ако нещо не е ясно,тогава да попитат?.....Тук и аз намерих подкрепа,когато най-много имах нужда(все пак миналата година,това не беше известен режим)Стана доста объркано,но какво да се прави?....Та си мислех,ако всички се научат да мълчат,така добре,както"говорят"не би имало проблеми и неразбирателства.Ако знаете колко нови форума има из интернет пространството за режима?..........(Май някой се опитва да заличи форума.)Много момичета,като надникнат тук,ще изчезнат,като дим.Много от момичетата,които бяха тук през август,сега ги няма.Дали се отказаха от режима?или от форума?...Аз обичах да пиша тук,да споделям тревогите си и да се радвам на успехите на останалите момичета,защото повечето бяхме с доста килограми отгоре(не с 5-6,а с 30-40),но това е друга тема.Това е нашият форум и на който не му изнасят нашите правила,ами да си намери друг!

Не съжалявам,ако съм обидила някой,защото е умишлено!!!

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 17:41 от позаслабнало русо пухче

# 616
Еми! http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%9f%d1%80%d0%be … 0%ba%d1%82%d0%b8/
Рулцата са рачешки Rolling Eyes-сурими. Аз идвам от морето и съм на тема рибни...   Joy Joy Joy
Сиренето крема е 0,2%. Ескуиза.
позаслабнало русо пухче  Много от нас имат нужда от подкрепа и то не веднъж. Режимът е продължителен, а подкрепата-наложителна. Пожелавам на всички търпение, упоритост и победа.

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 17:34 от baci

# 617
  • София
Еми! http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%9f%d1%80%d0%be … 0%ba%d1%82%d0%b8/
Рулцата са рачешки Rolling Eyes-сурими. Аз идвам от морето и съм на тема рибни...   Joy Joy Joy
Сиренето крема е 0,2%. Ескуиза.

Hug Hug Hug Благодаря Simple Smile (и аз реших, че рачешки, но пък си ми написала рибни и реших , че са някоя неподозирана екстра Simple Smile)
Незнам какво е прието да напиша за себе си Simple Smile (Позаслабнало русо пухче), ако идеята е да дам ТТ данните Simple Smile - 58.4кг (ужас, след 5 дни в спа хотел съм качилааа Sad Sad 2кг и затова си редактирам поста) , по таблицата на Дюкан би трябвало да ми е идеалното тегло 52, но от опит знам, че не е ли под 50-няма да е добре Simple Smile. Ако за някои се вижда малко това 56, трябва да кажа, че съм ниска и с типичната женска пясъчно-часовникова структура, в която и един кг отгоре не изглежда хич добре. Мога да приложа снимки от "слаб" период и да намеря от "дебел", както и актуални, ако ви е интересно Simple SmileSimple Smile
Може ли някой да сподели как се отразява на целулита режима? Embarassed Embarassed, че напоследък съм го закъсала акакто никога досега...

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 17:24 от Emi

# 618
  • Провинция
Целулита го поизгонва,но си трябват и мазилца + мноооого вода (С предния си пост не засягам всички слаби личности под 60кг,а подчертавам,че ако на някой му тежат 5-6кг,какво да кажем ние с нашите 40-50кг отгоре- все пак всеки си преценява сам колко са му излишните кг.)

baci Hug,ама преди време не бяхме чували за мистър  Дюкан

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 17:43 от позаслабнало русо пухче

# 619
 Flutter Хубаво щеше да е и мен да ме бяха ужасили така първите 6 наднормени килца...   Rolling Eyes
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ   newsm51 newsm51
..... Досега съм споделила
с няколко приятелки за тази диета но бяха доста негативно настроени и се
отнесоха с недоверие и упрек ,че се захващам с  " глупости  "....
Simple Smile) За това нашето обкръжение ще те разбере и подкрепи. Доста от хората, които ме видяха, как свалих килца, също не успяват да приемат режима ни.
Успех!  bouquet

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 18:02 от baci

# 620
  • София
Здравейте мили момичета! newsm51Утре стават три месеца откакто се храня режимно.Оказа се,че съм от инвестиращите натури и то за дълъг период от време,но това нито за миг не ме разколеба в ефективността на режима и си го спазвам без прегрешения.За последния месец съм свалила около 1.5 кг и то  през последните 2-3 дни иначе теглото ми варираше постоянно и днес съм много щастлива защото заковах точно 66 кг!Утре ще кача и снимки,за да видим промените Simple Smile Днес и с просто око забелязвам как съм се смалила,а сутринта дънките ми само за един ден са станали широки...Трябва много търпение и упоритост,резултатите няма да закъснеят,т.е. може и да закъсняват понякога,но непременно идват.Толкова съм щастлива от постигнатото,желая на всички да изпитат това чувство,а и самите грижи,които полагам за себе си с този режим ме изпълват със задоволство и гордост  Grinning

# 621
Привет от мен, Дюкеси!
 Hug Не пиша много, но чета и си знам теорията. Много сърдитки са се навъдили напоследък из този форум. Що така? Не ви отива някак ... Но така си е ....  много на брой отслабващи женски индивиди в цикъл, след цикъл, в овулация, преди или след ...... малииии. Пускайте по някой мъж по-често, че тогава страстите са от по-друго естество.
Искам да кажа за целулита, защото и аз като повечето жени си имам такъв. „Целулитът е натрупване на отпадъчни продукти, вода и мазнина в подкожния клетъчен слой. С разрастването си той притиска кръвоносните и лимфни съдове. Причините са заседнал начин на живот и нездравословно хранене. Това води до промяна на състоянието в определените хормонални зони в женския организъм, където се натрупват подкожни мазнини и се задържа лимфна течност.” Кремовете, които се водят антицелулитни дават резултат, но той е дермален, т.е. само се създава илюзията, че целулита го няма. От диета т.е. сваляне на килограми и от фитнес упражнения целулита пак не се маха. От моя личен опит, състоящ се от хиляди измазани туби антицелулитни кремове и упражнения единственото нещо, което ми махна „портокала” са LPG процедурите. Скъпи са, но резултатни. И в съчетание с Дюкан имам чудесни резултати.
Иначе аз си държа схемата 5П/5ПЗ и определено си свалям със зеленчуците.
Ориии, възхищавам ти се, да знайш! Цоци, поздрави от мен!
Просто много се радвам на всички позитивно настроени хора с чувство за хумор! Hug Hug Hug

# 622
  • София
Flutter Хубаво щеше да е и мен да ме бяха ужасили така първите 6 наднормени килца...   Rolling Eyes

Ееех, ще трябва да доказвам със снимки каква е разликата на 1.58м от 49 до 56-57  Mr. Green
Знам , че сигурно изглежда малко и постижимо това, което искам, но вярвайте-не е, това са си 10% от теглото Simple Smile
Ето снимки:
от прекрасното дебеличко време, когато сланинките напират да изкочат от банския-сега незнам дали не съм и по-зле...имам снимки от преди ден, ако е зор, ще кача:

до тези 49кг-

разликата са 8кг...видимо..
Но бих се задоволила и с 52-53 от миналото лято:

Та това са 6-8кг на този ръст и тази структура...

# 623
Roisin, Пиглет Поздрави за успеха и месеците!

# 624
  • Пловдив
Доста от хората, които ме видяха, как свалих килца, също не успяват да приемат режима ни.
Успех!  bouquet
Не знам дали ще ми повярвате, но и моите колежки не го приемат - не вярват че може да съм отслабнала по този начин. Виждат избирателно - никога не виждат филето и рачешките ролца, които нося на училище, виждат единствено и винаги киселото мляко и са си въобразили, че съм на млечна диета, че гладувам и затова отслабвам. И тъй като с мляко им се вижда много тежко са решили да отслабват много по-лесно - кленов сироп, китайски хапчета, плодове и чай или само солети ... Вече съм вдигнала ръце от тях  ooooh!

# 625
Еми... Именно! Де да бях спряла на време с голямото дебелеене.
Вещи! Сестра ми не може да се мобилизира, а пред очите си има две живи и здрави дюканки свалили по над 20 килограма. Готвили пред очите и , яли в компанията и. На първо място е нужно да си мотивиран, но и волята е важна.

# 626
  • Варна
Момиченца мили,  Hug (или пък лелки newsm78)

аз седнах с такова настървение да си наваксвам пропуснатото. То пък едно наваксване беше... нямам късмет. Караници предимно  Crazy

Мъчно ми е за едно време, вярно. Но: повече сме, това е ясно. Питащи винаги е имало и ще има - който има нерви, да отговаря. И на мен ми се е случвало да запретна ръкави и да обяснявам основни неща (от 1-ва стр.). Понякога не ми остава време всичко да прочета и съответно не отговарям. Сега пак изтървах.

Имам да се оплаквам - доста време нямахме нет, мъж ми сега е окупирал компютъра. А аз в събота вечер бях с 38.8 и досега главата ми е мухлясала зелка.

Само остана да кажа, че видях ВСИЧКИ снимки и много ми харесахте.
Готово, много писах, нищо не казах, но все още ви обичам (нищо, че повечето изобщо не ме знаят коя съм).  Wink

# 627
Привет на всички  Grinning

Случайно ми попаднаха опаковките на дъвки Орбит и бонбони Winterfresh Mints (зелената кутийка). Фирмата-производител е една и съща. Съдържанието е следното:

Орбит - дъвка без захар, с подсладители и плодов вкус, опаковката от 10 дъвки е 14г. Състав: подсладители сорбитол, изомалт, манитол, малтитолов сироп, аспартам, ацесулфам к; дъвкова основа, натурални, идентични с натуралните и изкуствени аромати, сгъстител арабска гума, овлажнител глицерол, оцветител е171, киселина лимонова киселина, регулатор на киселинността натриев хидроген карбонат, емулгатор соев лецитин, глазурен агент карнауба восък, антиоксидант бутил. хидроксианиазол, съдържа екстракт от корен от женско биле. Съдържа източник на фенилаланин. Хранителна информация за 100гр: Енергийност 730kJ/176kcal, протеини 0г, въглехидрати 73г (от които захар 0г, полиоли 73г, скорбяла 0г), мазнини 0г (от които наситени мастни киселини 0г), фибри 0г, натрий 0,02г.

Бонбони Winterfresh Mints (22 г, 20 бонбона) - ментови бонбони без захар, с подсладители и вкус на мента и ментол. Състав: подсладители сорбитол, изомалт, аспартам, ацесулфам к; аромати, агент, който предотвратява втвърдяването е470b, оцветител е102, сгъстител арабска гума, оцветител е133, съдържа екстракт от корен от женско биле. Съдържа източник на фенилаланин. Хранителна информация за 100гр: Енергийност 1010kJ/243kcal, протеини 0г, въглехидрати 98г (от които захар 0г, полиоли 98г, скорбяла 0г), мазнини 1г (от които наситени мастни киселини 1г), фибри 0г, натрий 0г.

Дюкан разрешава дъвките без захар, бонбоните са с почти същото съдържание. Естествено, идеята е не да се ядат непрекъснато, но специално при мен колкото и вода да пия, ацетоновият дъх почти не се оправя  Sad писна ми от забележки от мъжа, като се има предвид, че преди време аз на него правех... предполагам, че сега си го "връща"  Simple Smile

В Google има малко информация на български за въпросните полиоли, но по принцип заместват захарина наред със стевията.

ПС: съжалявам за дългия пост   bouquet

# 628
  • Провинция
Дори,аз те помня! Hug

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 20:09 от позаслабнало русо пухче

# 629
Привет, Дюканки! Днес ми е четвърти ударен ден! Добре съм!
Закуска - кофичка нискомаслено кисело мляко с три супени лъжици овесени трици!
Обяд - обезмаслена извара Дядо Либен, разбъркана с настъргано варено яйце с диетична сол и кюфтета  - 2 от телешка кайма, смляна в къщи от месо , изпечени на тефлонов тиган без мазнина
Вода - малко - 2-3 чаши, но ще наваксам!
Спорт - 1 час и 20 мин Турбо Джам  5 км пеша ходене
Ако  ме допусне сина до лаптопа, може и по-късно да се включа!
Вещи, и мойте колежки не ми вярват , че става с режим и спорт и даже ми казват, че ги лъжа! Даже бяха пита ли мъжа ми, дали е вярно това, което им разправям!

Общи условия

Активация на акаунт