Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 428
  • 400
  •   1
Отговори
# 105
Добре дошла на белия свят, малка Лора!
Добре дошла на белия свят, племенничке на Весето!
Честит рожден ден на Цвети!
Желая и на трите ви щастливи и безоблачни дни и много любов.

Браво на малката Дари!

Ще дърпаме обаче ушите на голямата Дари (от 100 години не се е вясвяла нийде из форумите).....

Електра, стискам палци за изпитите и скоро на по бира....
Чакам хубавото време за среща с Ники и Весето.... пък и с другите.
Чакам с нетърпение и концерта другия петък.....
И много други неща.
Това е в телеграфен стил.

# 106
 newsm67  Честет рожден ден на Цвети!!! Хриси да ти е палава и игрива, весела и щастлива.

# 107
Поздравления за щастливите родители на новородените Лора и Елена и Честит рожден ден на малката хубавелка Цвети!
Много здраве и безоблачно детство на хубавите ни форумски дечица! Здраве и спокойствие на техните силни майки!
Браво на малката Дари, наистина има завидни мерки и дано скоро премине пвръщането.
На Бела никак не й се е отразила стачката пу-пу. Дано да не повтаря!
Светле и аз имах такъв период, когато усещах движенията много ниско, и ми го обясниха с многото движения на бебо и непрекъснатото му въртене. Просто когато е било будно е било с крачетата надолу сигурно newsm78. Сега пък почти от месец всичките движения ги усещам вляво, ама силно вляво. Доктора каза че така е застанало, че там са лакти, колене и затова така. Обаче спрях да си внушавам и гледам само да усещам движения пък ако иска и в гърба да ме рита. Както му е удобно на бебчето.
А Рита? Няма ли да си идва вече?
Май стана дълго...
 Hug  Heart Eyes

# 108
 Embarassed Embarassed Embarassed
Сладко мамче,  Hug Браво на Сладкото любимо бебе на форума! Да трупа килца и сантиметри.  Heart Eyes И да не повръща, ако може.
Весенце, само не го пий бромо-то на гладно. Смъква здраво кръвното. То от това и ти се спинка. Поне да можеше да пиеш повечко вода, но си спомням, че на мен ми бяха препоръчали докато спре кърмата да не пия много течности.
Чакам и аз Ритката да ни разкаже за пътуванията (надявам се и покупки да покаже  Sunglasses). Heart Eyes
Обаче спрях да си внушавам и гледам само да усещам движения пък ако иска и в гърба да ме рита. Както му е удобно на бебчето.
Много хубаво да те нарита, че още около 2 месеца ще има тази възможност.  Grinning
Зори сигурно няма възможност да пише. Дано да преодолеят драстичната разлика в околната среда бързо. И да не избягат още по-бързо.  Hug
Ясничка,  Hug Не те питам как си - ти си знаеш само. Confused  Мисля те.  Heart Eyes
АгиHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 109
ще пиша с една ръка и само с малки букви, ама мойта мома иска гушната и това е...

днес прави един месец и ви черпя с мини торта newsm38

гушкаци на всички (така и така вече съм специалист Mr. GreenHug

# 110
Леле кога порасна това мече  Laughing? Да е здрава и палава малката мецанка Невянка  Heart Eyes.

# 111
  • на дъното

За всички рожденици макар и виртуално,но от сърце

# 112
По едно голямо гуш на всички  Hug и отивам да си лягам,че нещо съм уморена.
Утре ще ви изчета по обстойно и ще пиша повече   Heart Eyes

# 113
  • София
Честит рожден ден на Цвети-да расте здрава,умна и красива.
 Честита месечинка на малкото мече!
 Честита малка принцеса на Весето!  bouquet

Ние сме много добре-Жори тук даже е много весел и спокоен,даже пропуска нощтните хранения,което не ни се беше случвало.
 За оченцата-още не са се оправили,а пробвах с кърма,с антибиотичен крем и промивки-и нищо.Днес го водих в Токуда при д-р Масларска и съм изключително доволна от нея-отдели ни поне час .За очичките каза,че са запушени канали и ми показа как да го масажирам-натискам от носленцето нагоре до очето.
 Ходихме там и на ортопед и всичко ни е наред. Mr. Green

# 114
Честито на новите мами.Да растат здрави и хубави двете госпожици Лора и Елена   bouquet
Честит рожден ден и на Цвети   bouquet
Ние се приготвяма за разхода в южния парк,дано само времето не ни развали плановете.
Зори,кажи как става записването на час при Масларска.Предварително ли се записахте или като отидохте там веднага ви прие и каква е цената на консултация,че май са пак с нови цени?

# 115
  • София
Ей ме на.  Hug Нямам време да пиша защото се изстрелвам след малко към Веселушка дружка.
Ясничка, докато бяхме в Италия много те мислих, не знаех какво се е случило.
Искам да знаеш че ако мога с нещо да помогна винаги съм на среща, дори и да си поревем
както трябва. Силно те прегръщам и страдам с теб.
Дидко, съжалявам и за твойта загуба. Защо продължават изпитанията се питам.
Прегръщам ви силно и двете и се моля да не попадате в дупката. Трудно е, но трябва да
продължаваме напред.
Честити празници на всички рожденници, на новородени бебчовци, и на празнуващи месечинки.
Мечко, цункай малката красавица от кака и Ралица.
Рони, непростимо е това че още не сме се виждали. Ще взема да родя и да ми видяла шкембето само
на снимки. Добре че е Веселата да ме снима, иначе няма шанс да си покажа дебелия задник.
По-късно ще разказвам за Пътешествието. Снимки съм правила на телефона само. Нещо ми се
губи желанието за снимки в последно време, защо така нИ знам.
Липсвахте ми, и се радвам че съм тук вече.
 Hug Hug Hug

# 116
  • Варна
Честито бебче на мама Каролина, Веси честита племенница! Честит рожден ден на Цвети и на първата месечинка на малкото мече!
Аз и свекърва ми тези дни се отдадохме на малък ремонт вкъщи. Мъжа ми беше командировка в София няколко дни и като се върна беше изненадан Simple Smile. Изциклиха и лакираха дюшемето и стана перфектно като ново, аз боядисах спалнята в млечно зелено, а свекърва ми нейната в пепел от рози. Резултата ми хареса, вече ме питаха колко вземам на квадрат  Laughing. Сега ще ходя да си купувам някакви малки килимчета за пред компютъра и пред леглото.
Целувки на всички мами и сладките ви бебоци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 117
Честито бебе на мама Каролина, честита племенница на Веси!
Честит рожден ден на Цвети и на първата месечинка на малката меца!

нямаше ни - на 1-ви решихме с Марио да отскочим до Анталия и да оставим Кралимарка на 6-звезден пансион с баба и дядо. Речено, сторено...

Резултатът - тя почти не ме позна  newsm78 и вместо Кралимарка е Кюфтелинда. Забравила е за 1 седмица що е цица и как се употребява...  Embarassed

Дано намеря време да ви прочета! Обичам ви и ви прегръщам!

# 118
  • София
Berni,моята гинеколожка е от Токуда и тя ни уреди да отидем-не съм се записвала и не съм плащала.

# 119
Ламьо, ето къде си била и ти докато те нямаше.  Hug
Ритка,  Hug Добре сте се завърнали. Чакам аз пътешественическия разказ.

На Жорко да му минава оченцето.  Praynig
fever, та каква ти е тарифата?  Grinning
Честит 1-ви месец на малката Мецанка!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт