ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 23 203
  • 425
  •   1
Отговори
# 195
  • София, "Младост 3"
Днес ми е мъчно, защото бъх на тържеството на сина ми и с буца в гърлото гледах новороденото бебче на други родители. И аз трябваше да съм там с бебе, а вместо това не смеех да си сваля слънчевите обила, за да не видят хората сълзите в очите ми. И не спирах да се питам с какво го заслужих. Цял живот ли ще се чувствам толкова уязвима и избрана да нося бремето на мъката. И не може да ме стопли мисълта, че то е там някъде и ни гледа щом го няма тук и сега.
оптиай да се радваш...заради него
ако си добре и то щ е по-добре
преди това си изплачи болката и си потъгувай...немислимо е да не страда майчиното сърце...би било нечовешко да е така
но после пусни болката да си иде и остави тиха тъга, но не отчайваща и помитаща всичко болка
той е там...не е тук...важното е малкото ангелче да е добре, пък вярвам ти заради него ще се справиш и ще продължиш...и заради другото си дете!

# 196
temir Hugвсички сме сестри в болката си,не я крий,покажи я...няма да ти стане по леко но няма да я трупаш в се беси.Аз всеки ден  си плача,дори и на работа.ДА понякога и аз се усмихвам а ми идва да ревна с глас ЗАЩО БЕ ГОСПОДИ МИ ГО ОТНЕ...НЕ ТИ ЛИ СТИГАТ ТОЛКОВА ДУШИ ЧЕ ПРОДЪЛЖАЖАШ ДАНИ ГИ ВЗЕМАШ Cry Cry Cryважното е че намерих като по чудо този форум и съм ВИ много благодарна на всички Heart Eyes

# 197
Благодаря ви момичета, и аз се радвам, че ви има. Струва ми се, че сме толкова малко избраните да преживеем това и слава богу. Само ние си знаем как се носи това бреме. Старая се да не плача, защото ми е неудобно да натоварвам хората, а и никога не съм обичала да ме съжаляват. Вероятно това прави нещата още по-трудни.

# 198
  • Варна
На днешния ден преди 7 месеца нашата златна звездичка пое към небето. Съпругът ми ме събуди сутринта по тъмно, само за да открием едно телце в креватчето, като студена малка кукла, като празна какавида, от която пеперудата вече е отлетяла.

Няма го вече нашият малък Криси, и в същото време го има, защото е винаги с нас, в сърцата ни, в мислите ни.

В сънищата ни...

# 199
  • София
На днешния ден преди 7 месеца нашата златна звездичка пое към небето. Съпругът ми ме събуди сутринта по тъмно, само за да открием едно телце в креватчето, като студена малка кукла, като празна какавида, от която пеперудата вече е отлетяла.

Няма го вече нашият малък Криси, и в същото време го има, защото е винаги с нас, в сърцата ни, в мислите ни.

В сънищата ни...

Lilibon, разплака ме...  Cry Cry Cry Не знам какво да кажа... безсмислено е... Hug Hug Hug

# 200
 Sad
Lilibon , наистина е трудно да кажа нещо. Още повече нещо, от което ще олекне...
просто искам да знаеш, че сме тук, с теб...

Flowers Rose Flowers Rose.... за Криско...

# 201
  Flowers Rose Flowers Rose за Криско

Hug Hug Hug за Лилибон и за красивите и сънища

# 202
  • Варна
мерси, момичета! няма нужда да казвате нищо. достатъчно е да знам, че сте с мен и ме разбирате.  Hug

съня ще го разкажа след обяд.

# 203
Lilibon,винаги ще сме с теб ,така както и ти си  с нас в тези трудни моменти  Hug.
 Flowers Rose Flowers Rose-за малката звездичка Криско ,която грее някъде там горе ...............
 Wearyмъчно ми е ,че има толкова много мъка по този свят.

# 204
Лилибон,   action032
За  People Angel Криско  Flowers Rose Flowers Rose

# 205
  • Варна
Тази сутрин го сънувах, приблизително по времето, когато си отиде.

Седеше на пода в някаква стая, беше облечен с дънкен гащеризон и тениска на цветни раета, играеше си с някаква кръгла играчка.
Наведох се над него и му казах - "Хайде, пиленце, ще празнуваме рождения ти ден!", а той само ме погледна сериозно с кафевите си очета, а светлите косъмчета  щръкнали около главицата му бяха като малък облак.

Нищо особено, но поне го видях и беше добре...

# 206
Дали след този сън се по4увства някак си по добре както аз когато сънувах моето бебче?Надявамсе да е така  .    Flowers Rose Flowers Rose За Криско

# 207
 Flowers Rose за Криси
 Lilibon  Hug

Точно преди 6 месеца, точно по това време... беше и понеделник дори.... си отиде нашата Жанетка... Толкова искаме всички да я видим поне на сън... Но тя не идва  Sad Обаче съм сигурна,  че се грижи за моето ангелче, защото най много от всичко обичаше децата...

Искам да ви споделя... Тя бродираше много гоблени, но все не оставаха пари да си ги сложи в рамки и имаше купища насъбрани в торби. Малко след като почина аз поисках един, защото исках да имам нещо до което се е докосвала. Обаче нейния мъж ми отказа... Аз го приех, след като се чувства по добре като са затворени в шкафа, реших да не настоявам. Обаче моята леля, майката на братовчедка ми, не се примери с това и за рождения ми ден получих най хубавия подарък в моя живот .Милата ми леличка месеци на ред бродирала 2 гоблена, по модели на Жанетка и избрани много специално - момченце и момиченце, които си приличат. Дадохме ги да им сложат рамки и ще си пазя винаги, знам че всеки бод е правен с много, много любов. Но не знам защо като се замисля и в момента и ми се насълзяват очите  Cry

# 208
Lilibon , няма нищо случайно нали?
Сигурно си била много щастлива докато си била в съня си , защото той е дошъл при теб .
Моето ангелче съм го сънувала само един единствен път и се събудих плачейки и цялата обляна в пот  и  сълзи.
 Нека да има мир над душичката му.

# 209
  • Варна
cherHug и  Flowers Rose Flowers Rose за Жанетка!

Няма как спомените да не са мъчителни, но в тях има и толкова обич и радост!

Рени, не можах да се зарадвам, а се чудех да вярвам ли на очите си? Може би трябва да обясня, че на моето дете не можеха да се обличат дрехи по нормалния начин, но този път изглеждаше съвсем здравичък, дори си играеше, и макар и самичък, въобще не изглеждаше нещо или някой да му липсва. дано наистина някъде цари такова абсолютно спокойствие и мир...

Общи условия

Активация на акаунт