За ПАП 3 *Б*

• 269 433
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 375
Танина,  затова съм използвала думата "вероятно", защото не съм сигурна - при всички положения е било или ПАП3Б или ПАП4, но съществена е биопсията и след това разширената такава, известна като "конизация"...

# 376
Хей момичета горе главите нали сме БЪЛГАРИ-ще оцелеем,
На всички многоооооо мнооооого  разбиране от половинките и никакви нерви
  Целувки за всички от мен Simple Smile

# 377
  • Sofia

Гледам сте писали и за хранителните добавки. Аз, по препоръка на докторката пия антиоксидант на FitLine, немски са, но не струват 130лв, а 80лв.

130 лева от Юрий Венелин, където им е представителството.

Колкото до типизацията - твърдо против съм да се вглежда човек в нея. Да, излезна ми абсолютно неточен резултат.  А как се почувствах след това и как никой лекар НЕ МОЖЕ ДА МИ ОБЯСНИ ЩО ЗА РЕЗУЛТАТ Е ТОВА при полов живот като моя (постоянен партньор, безопасен секс, редки контакти)?! А колко унижена се чувствах?! А че направих 2 типизации и резултатите от едната си противоречат с резултата на другата?

Ей затова съм против типизацията. Всеки си решава, съжалявам, че избухнах, но тая типизация ми е съкратила толкова живота, колкото аз си знам.

Просто споделям горчив опит.

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 08:06 от Suprema

# 378
suprema-защо унижена???какво става с типизацията

# 379
защо унижена? Това не е сифилис. Човек лепва какво ли не. Преди години  такава епидемия от краста имаше из Студентски град......  Simple Smile

# 380
  • Sofia
защо унижена? Това не е сифилис. Човек лепва какво ли не. Преди години  такава епидемия от краста имаше из Студентски град......  Simple Smile
Защото, момичета, се почувствах като парцал. Просто се сринах. Все се питахй защо и как? Имах чувството, че лекарите ме гледат и не ми вярват за нищо, но и не можеха да ми отговорят... Трудно е да се опише.

Ох, както и да е. Просто сега все ми е в главата, че всичко може да се върне, на всеки контролен все това си мисля и се плаша...
И колкото и тук да си казваме - не мисли, бъди спокойна - всички знаем, че е адски трудно...

Успех на всички, наистина, дано повече хубави новини си споделяме тук!!!!

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 08:07 от Suprema

# 381
  • София
Защото, момичета, се почувствах като парцал. Просто се сринах. Все се питахй защо и как? Имах чувството, че лекарите ме гледат и не ми вярват за нищо, но и не можеха да ми отговорят... Трудно е да се опише.
Аз лично не се почувствах унизена, но абсолютно по същия начин се питах как и защо, поради същите причини като Супрема. Двете през лятото сме си писали много за това. И изведнъж лекарят просто вдига рамене и ти вика, най-общо казано: "Не знам".

# 382
"И изведнъж лекарят просто вдига рамене и ти вика, най-общо казано: "Не знам". "
Понякога не значението на думите, а отношението е унизително. Иначе принципно е прав, но следва да бъде по-мил и деликатен. Действително може от всичко да е - да си го носим по наследство, да е от настоящия партньор, да е от предишния ... 
от 80 до 90 % от населението е носител на HPV по света, България не е изключение.
Ей момичета, кураж и горе главата  Hug
Повече грижа за имунитета като цяло, по възможност никакви цигари, почти никакво слънце, естествени имуностимуланти  и разбира се на първо място -  редовни цитонамазки.
Когато процесът е контролиран мерки за въздействие се намират ...

# 383
  • София
Точно така.  Peace  Hug   bouquet

# 384
  • Sofia
Точно така.  Peace  Hug   bouquet

Айде дано!!! Че какъв ден ми е днес, ужас!!! Сори за офф-а.

# 385
[Повече грижа за имунитета като цяло, по възможност никакви цигари, почти никакво слънце, естествени имуностимуланти  и разбира се на първо място -  редовни цитонамазки.

как така почти никакво слънце?

# 386
[Повече грижа за имунитета като цяло, по възможност никакви цигари, почти никакво слънце, естествени имуностимуланти  и разбира се на първо място -  редовни цитонамазки.

никой ли от Вас не пуши!!!!!

# 387

# 388
  • Sofia

Аз не пуша, но си спомням на прегледа, че ми казаха да спра цигарите (ако пуша) и да намаля алкохоля (ако пия). Е, аз не правя нито едно от двете, тъй че... Stop

Но наистина започвам да виждам смисъл, макар и бавно във всички имуно-работи, които пия.

# 389
  • София
A защо без слънце, какво е обяснението и връзката с HPV ?

Общи условия

Активация на акаунт