Акушерската пареза - 2 част

• 37 627
  • 444
  •   1
Отговори
# 345
Диди, мерси за инфото за невроложката .... ще трябва да водим и ние Борис на невролог, ама да видим кога ще стане...ако вие междувременно заведете детето -   пиши    впечатления!

Нашето рехи ми разправя, че имало някаква лекарка около ИСУЛ, която работела с лазер и не знам си каква прецизна ел стимулация. Чували ли сте нещо... newsm78 като разбера нещо повече /рехито ще идва вторник/ ще ви пиша... може да знаете к'во е туй "светило" / да ме изивните за кавичките, ама какво ли вече не сме видели, та и сме малко недоверчиви Confused/

# 346
                         Аз вече ви писах,че ние водихме Мими на нещо подобно.Уж професорка,уж специализирала в Китай и не знам още къде си,уж помагала на всички и.....дъщерята тръгна с детето.Аз реших да ида да видя какво точно правят и ....такъв скандал спретнах,че не е истина.При това рече ,че прави ирисова диагностика и лекувала всичко.Като заформихме спора тя рече ,че на мен БЕЗПЛАТНО ще ми направи диагностика.И си вкара такъв автогол,че отнесе игрището. Mr. Green Аз имах оплакване от едно - единствено нещо и познайте дали разбра.Разбра на куково лято.Изреди едни глупости като започна от нервите.... Mr. Green ми то ми беше причерняло вече и ми идеше да я убия. Mr. Green
                         С една дума пълна мошеничка.При това даже не помня адреса.Сещам се само,че беше някаква пресечка на бул.Хр.Ботев.
                          Така,че като ходите тук и там първо добре обмислете поведението на предлагащия услугата,не се шашкайте от дипломите дето ви показват.

# 347
# 348
Мама Иги, нито аз нито мъжа ми сме 0, но утре ще кажа във фирмата ние сме над 100 човека само на първия етаж! Ще ти пиша, ако някой колега е тръгнал да кажете на майчето!

Диди, абе сигурно тази е същата ... и за тази имам спомен нещо иглотерапия ....

# 349

Диди, абе сигурно тази е същата ... и за тази имам спомен нещо иглотерапия ....
             Не е иглотерапия,а лазер.Само дето почва да прави някакви ирисови диагностики и започва не с това,което ни интересува /ръчичките/ ,а трябвало да се види мозъка,гръбначния стълб и какви ли не още глупости.Аз се скарах защото детето няма никакви проблеми освен ръката.При това дъщерята се беше съгласила с измишльотините и и когато поисках обяснение от докторката не получих смислено такова.Хич и не можа да ми каже защо се налага това допълнително облъчване.Та се носихме яко,а и мъжа ми беше с мен та я разбихме от всякъде.Била помогнала на колежка на другата баба на Мими и от там направиха връзката.Само дето колежката е изкукала и ходи да си лекува нервите.Пък на нас проблема ни е на друго място.

# 350
И нас май там са ни пращали...................Анна май newsm78.........беше в една пресечна на Христо Ботев при пазара Кирков.Абсолютна лъжа и измама #2gunfire.Слепите ще прогледнат............и то с реклама по ТВ-то #Cussing out

# 351
http://209.85.129.132/search?q=cache:5L1E6QxInIMJ:www.zdravnitza … bg&lr=lang_bg
Ако говорим за една и съща ..............това е тя.

# 352
                   Здравей,vitca !  Hug Никога няма да забравя , че ти беше първата , която ми подаде ръка!Благодаря ти от сърце,че ми даде сили да се боря! Как е твоето дете?Мисля,че вече е доста голяма тогава май беше на 8 годинки.
                   Точно за тези "меки лазери" става дума.Само дето госпожата изглеждаше доста по-зле от снимката си. Mr. Green Пълни мошеници  Sick

# 353
Здравейте, момичета, искам да ви попитам имате ли някаква информация за проф. Гачева (София). Нашата рехабилитаторка ни препоръча да отидем при нея на преглед, само че не била сигурна дали работи все още,защото на била много млада. Даде ми 2 тел. номера,но на нито един не мога да се свържа. Чували ли сте нещо за тази проф.? Приятен ден.

# 354
                         Аз не зная нищо по въпроса.Къде е работила?Може да проверим.

# 355
Рехабилитаторката каза,че е работила в ИСУЛ, но преди около 6-8г.А ж медицинските разработки на д-р.Чавдаров отдолу на използвана литература от българските източници  се споменава нейното име. Само тази инфо имам за нея.

# 356
                     Оооооо,сещам се сега за кого говориш.Само,че май отдавна я няма.Ние я търсихме още преди 6 години и не успяхме.

# 357
Диди благодаря за бързият отговор. Е не ни остава нищо друго освен да търсим др. лекар, защото рехабилитаторката иска да имаме назначение от лекар-специалист. А в нашият град няма такъв. Можете ли да ме насочите към кой лекар да се ориентирам, защото другата седмица смятам да ходим до София. Аз ходих първият път при д-р Тодор Янков,който работи в "Св.Наум" на 4-ти километър. Но той си каза че е тесен специалист по увредените главички. Не че не ни прегледа, но си каза да се насочим към друг лекар за по-точни насоки в гимнастиката.

# 358
Аз разглеждах учебник от тази професорка, но май тя вече е на възраст и не практикува, а и доколкото разбрах е физиотерапевт

# 359
Не знам какъв специалист е. Натам ни насочи рехабилитаторката и каза,че поставяла много добри назначения за масажи и гимнастика

Общи условия

Активация на акаунт