Акушерската пареза - 2 част

• 37 621
  • 444
  •   1
Отговори
# 360
                             Аз рових из Гугъла,ама няма месторабота.Паявява се на много конференции симпозиуми като почетен гост за това си мисля,че сигурно е на преклонна възраст.На нас ни препоръчаха доц.Божинова от 4-ти километър,но не сме ходили.Препоръча ни я една от експертките по делата ни.

# 361
Диди,аз сега проверих на сайта на болницата и в гугъла, но д-р Добринка Божинова излиза че е психолог, а не невролог. Ти каква инфо имаш за нея?

# 362
                    Не знам дали се казва Добринка  Embarassed защото говорихме за невролог доц.Божинова.Ама аз съм забутала визитката някъде и идея нямам дали говорим за едно и също лице. Embarassed Препоръчаха ни я преди около година,а може и да е още по-рано,но мъжа ми беше бесен и каза,че няма нужда поради простата причина,че каквото и да каже невролога резултата е на лице.При това ние я бяхме водили на поне 10 д-ра - експерти невролози.

# 363
Проф.Гачева беше в ИСУЛ до преди 4-5 години,но последно приемаше само платен-прием в определени дни.Отдавна не сме ходили,но ако се отиде в отделението по физиотерапия и рехабилитация със сигурност ще вземеш актуални координати Peace.Доколкото знам все още изнася лекции.
Вече е на преклонна възраст и незнам до колко ще ти е полезна newsm78,но тя е въвела схемата за лечение на акушерска пареза /т.е форезата с нивалин,комплексно със стимулации,парафинотерапия и масажите/.Нашата ръчичка е в добро състояние благодарение на лечението изписано от проф.Гачева в ИСУЛ.

# 364
VITCA благодаря ти за информацията.Надявам се да я открия.

# 365
Проф.Гачева е написала и книга за ап,това беше първото четиво с което се сдобих след като разбрах за тази книга от нашата рехабилитаторка,която е ходила при нея преди години на обучение.

# 366
Проф.Гачева е написала и книга за ап,това беше първото четиво с което се сдобих след като разбрах за тази книга от нашата рехабилитаторка,която е ходила при нея преди години на обучение.

vivi75, откъде намери книгата? Аз доста рових но не успях да я открия.

# 367
взимах я от библиотеката около 10 пъти,то май само аз я взимах де,но научих доста неща от там

# 368
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ БАБИ,МАМИ И СЛЪНЧИЦА.

# 369
# 370
  • Виена
Честита Баба Марта и от мен   love001

# 371
 Heart Eyesи от мен!

# 372
4estita baba marta i 4estit praznik i ot men. Ot vas 4uvam za Проф.Гачева i metoda i na le4enie.  I na nas ni provezdat takova le4enie( фореза с нивалин,комплексно със стимулации, и масаж)i zasega e uspe6no. Neznam uz medicinata napredva, a ni6to novo i po-uspe6no ne sa izmislili za le4enie.

# 373
Здравейте мами, някой ходил ли е на физиотерапия в ИСУЛ. Ако е да,моля дайте мнение.

# 374
Привет на всички!Имам една мисъл в главата си,но преди да се обадя да питам решх да се посъветвам с вас за да не ми се смеят!Според вас дали можем да потърсим решение за дечицата си при хомеопатите?

Общи условия

Активация на акаунт