Акушерската пареза - 2 част

• 37 619
  • 444
  •   1
Отговори
# 375
                      Нищо не ти пречи да опиташ и после да споделиш след прегледа какво са ти казали!Успех!

# 376
Говорих по телефона и хомеопатичката ми каза, че е имала случай с дете на година и половина, което се е оправило. Може би другата седмица ще отидем на консултации да видим на място какво ще каже. Обаче ме смути това, че ми каза, че 100% гаранция не дава, но дава 70%.

# 377
                      dancer_bobka ,ти ме шашкаш ,бе момиче  Laughing За каква гаранция говориш пък и на 100%  Laughing Никой не може да даде гаранция.То ако имаше начин да ни кажат точно колко ще се възстановят децата ни щяхме да спим спокойно. Peace

# 378
Здравейте,

бихте ли ми препоръчали добър детски невролог. Дъщеря ми е с акушерска пареза на дясната ръка, на година и четири месеца е и ходим редовно на рехабилитация почети от раждането. Когато беше на един месец я прегледа Литвиненко, но оттогава не съм я водила при специалист. Ръката не е в особено добро състояние и сега ни пращат отново в София на консултация и евентуално ЕМГ, ако някой лекар пожелае да го направи, защото Летвиненко не пожела, а само фалшифицира такова. Мисля, че този лекар претупва  и както на нас ни беше казал че сме много лек случай, не се оказа вярно. Моля, ако знаете добър специалист при когото да направим консултация да ми дадете име и някакви координати. Благодаря предварително!

# 379
Mira Murton ,съжалявам,че се увеличаваме тук!Препоръчвам ти др Иван Иванов във вми Пловдив,знам че е далече за вас,но ако намерите начин го препоръчвам горещо.
dancer_bobka,ще припадна-хомеопатка да дава гаранция newsm78много не сериозно ми звучи,но ви желая успех!

# 380
Момичета,мен точно това ме обърка от този телефонен разговор, че доста смело хомеопатичката раздава проценти. Мъжът ми е скептичен като цяло по отношение на хомеопатията, но се нави да отидем тримата на консултация. Ще пиша повече подробности след прегледа. А иначе онзи ден говорих с д-р Стойкова от Силистра. Графикът им е пълен за март, мисля да отиде април. В тази връзка-по-напред в темата бях чела, че някои от вас са ходили. Може ли да ме насочите към квартира или хотел, в интернет намирам само един, а в Силистра нямаме нито един познат или близък.

# 381
                    dancer_bobka , нямам идея какви хотели или квартири има в Силистра,защото имаме близки там.До колкото знам на дъщерята беше предложена стая в самия дом,но тя е отказала.

# 382
Didia мерси. Ще търся както мога. Така или иначе май ще отложим за май-юни,като стане по-топличко, а и бебка ще е малко по-големичка вече.

# 383
                             честит  празник ! мили мами по едно букетче надежда от мен за всяка от вас         bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 07:13 от Dobi_Didi

# 384
  • Виена
Честит 8-ми март, мами!

# 385
Здравейте,мами искам да попитам за колко време се прави самото изследване ЕМГ и вашите дечица плачат ли когато им правят електростимулации.

# 386
 Hug Здравейте, Мили, изстрадали мамички!  Hug
 Доста време търсих новата Ви тема. Ето най-после я намерих и бързам да Ви споделя.
 Моето момиченце се роди точно преди три години с Акушерка пареза на лявата ръчичка. Сега искам да ви кажа , че проблема е изчистен на 90%. Рехабилитацията е намалена на 2 дни за седмица. За новите мами казвам , че ние работим по метода на Войта (само и единствено).
 Реших да пусна публикация за да Ви окуража. Вярвайте , има надежда за дечицата Ви. Борете се и вярвайте! Успех! Hug  Praynig

# 387
                 b_zlateva ,благодаря за подкрепата,но за съжаление всичко е въпрос на конкретен случай на АП.Ние 6 години и отгоре се борим и има мноооого още да се желае!

# 388
здравейте,мами!!!
наистина е въпрос на конкретен случай.
моята дъщеричка вече е на 4г.
роди се с АП и химатом в мозъка.химатома резорбира до месец,а ръката и на 6м. беше възстановена 90%.Последно бяхме на физиотерапия когато беше на 1г.
пожелаваам ви и вашите слинчица да се оправят

# 389
здравейте,мами!!!
наистина е въпрос на конкретен случай.
моята дъщеричка вече е на 4г.
роди се с АП и химатом в мозъка.химатома резорбира до месец,а ръката и на 6м. беше възстановена 90%.Последно бяхме на физиотерапия когато беше на 1г.
пожелаваам ви и вашите слинчица да се оправят
Радвам се за вас,но както сама казваш всеки случай е различен,за съжаление ние нямахме късмет да е проблема временен...

Общи условия

Активация на акаунт