Раждане във Втора градска болница, София

• 83 795
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Аз родих при д-р Калев на 1 декември 2008 г. Отличен специалист и много добър човек - усмивката не слиза от лицето му. Специално дойде да си вземе с мен довиждане предния ден преди да ме изпишат, тъй като той почиваше на следващия ден. Не съм имала никакви уговорки с него - просто ми се падна Peace
За д-р Калев мога да ти кажа че само ме погледна и каза " Тя е за секцио бебето е над 4 кг."  и така беше сина ми се роди 4,750 56 см. има набито око и е невероятен човек идваше да ме вижда всеки ден докато бях там:))) Не напразно е шеф на отделението А лекарката , която наблюдаваше бременноста ми от МВР болница до последно твърдеше че бебето е 3,300 гр.

# 106
Момичета, не се впускайте в спорове, няма смисъл. Във всяка болница се случват трагедии, за съжаление. Едва ли тези, които са прехвалени, нямат смъртни случай. На всякъде има и отлични специалисти, и мърша, която с нищо не заслужава титлата "доктор". А за д-р Калев, мога само да кажа едно голямо "БЛАГОДАРЯ" и доскоро виждане!Напълно съм съгласна с мнението на elzanka, родих при него и сега пак там, живот и здраве!Леко и безпроблемно раждане на всички Praynig

# 107
  • софия
този д-р владислав миков е единствения гинеколог,който ми е подавал ръка ,за да се кача и да сляза от гинекологичния стол.останах приятно изненадана.отделно съм писала положителното ми мнение за престоят ми там.

# 108
този д-р владислав миков е единствения гинеколог,който ми е подавал ръка ,за да се кача и да сляза от гинекологичния стол.останах приятно изненадана.отделно съм писала положителното ми мнение за престоят ми там.
Да на мен също ми подаваше и ми помагаше доста Simple Smile)) добър човек и лекар е!!

# 109
Аз родих във Втора градска болница октомври 2008. Раждането ми го водеше д-р Калин Калев - едно голямо БЛАГОДАРЯ на него и екипа му, както и на акушерката Живка Николова. Преди това бях и 3 дена в Патологията, защото преносвах. Исках да раждам нормално и благодаря на д-р Калев за търпението и усилията, които положи това да се случи.

# 110
Момичета, изкарах цялата си бременност в Патологичното отделение на 2-ра градска. Имам много хубаво впечатление от персонала и обстановката там. Родих на 12.12.2004 - пак там, като се бях уговорила предварително с лекар, който се оказа, че в последния момент е на ски на Пампорово. Добре, че не платих сумата предварително. Разбира се щом съм без уговорка, ме оставиха цяла нощ без надзор, едва сутринта лекаря на смяна дойде да ме види - бях получила кръвоизлив (с високо кръвно съм, наследствено обременяване) през ноща и веднага ме вкараха в операционната. Много съм благодарна на този човек, той спаси живота ми - името му е д-р Угрински. Родих с пълна упойка, имам 26 шева - от едната тазобедрена става до другата. Държаха ме 12 дни (първите 5 от които с дренажи, които сменяха непрекъснато) и единствената ми радост беше, че всичко с детето ми беше наред. Щастлива бях, че съм жива, защото е имало моменти, в които е могло и да не оцелея. Акушерката под секрет ми каза, преди да ме изпишат, че за 25 години трудов стаж, никога не е виждала толкова кървища и добре, че дежурната (нощна смяна) не се е наела да ме оперира, защото не е била много кадърна. На мнение съм, че всичко е до късмет - на какъв лекар и екип ще попаднеш, ще има ли усложнения или не, даже и предварително плануваното, понякога се очератава несигурно. Пожелавам на всички мами, на които има предстой раждане - то да бъде максимално леко, бързо и безболезнено. Здрави и красиви бебчета и успех.

# 111
  • София ж.к. Надежда 1
Аз раждах на 10.04.2007г. в тази болница.Раждането ми продължи почти 3 дни понеже неможах да направя нужното разкритие.За тзва време минах през почти всички екипи.Не можах да засека Калев и Калева.Доволна съм от всички доктори които се смениха тогава.Благодарение на желанието им да ми помогнат, аз родих нормалко (без упойки) макар и след доста часове болки.Радвам се, че отидох там иначе сигорно на друго място щяха да ми направят секцио и да не се занимават да не чакат.Живот и здраве като забременея с второто ще отида да раждам пак в тази болница Peace
За жалост не помня доктора които ме изроди.Беше с черна къса коса и може би около 35-40 години.Млад ми изглеждаше.

Късмет на всички на които им предстои раждане там Hug Praynig Heart Eyes

# 112
виждам че хубавите мнения за тази болница са повече от негативните  bouquet

# 113
След раждане в тази болница няма да отида за второ пак там. Доволна сам от екипа, който ме изражда, но не и от педиатрите, които се грижеха за детето ми.

# 114
аз ли4но не съм доволна от тази болница и персонала.само от вниманието на доктор Миков.10 дни бях  в патологично и 6 дни в родилно.в родилното отделение е пълна мизерия както и персонала.

# 115
Пренасях 10 дни и се наложи да стоя в патологично.Когато попитах кога ще раждам никои не ми отговаряше,казвах ми и без това нямаш друга работа освен да чакаш.Бебето ми бе6е над 4 кила имах контракции всеки ден след термина ,но никои не смята6е 4е е време за раждане.Включваха ме на системи 3 пъти за по няколко 4аса само да ме мъчат и след това ми ги изключваха като ми казват че о6те не е дошло време.с последната система се получи и започна раждането,но водите ми вече бяха зелени.Тогава лекарите малко се стреснаха ,но слава бог ни6то лошо не се случи.Имах много външни шевове и доктор Миков се справи чудесно със зашиването за което съм му много благодарна.Това беше второто ми раждане и ако се наложи да раждам някога пак за което се съмнявам няма да е в тази болница.Престоят ми там беше кошмарен. :о:НЕ РАЖДАИТЕ ТАМ НИКОГА!!!!!

# 116
Здравейте на всички.Скоро ми предстой раждане,ако има някоя мама която е била скоро в тази болница и може да каже какво ще ми е необходимо за там ще съм много благодарна.Иначе кат цяло съм много доволна от болницата.В началото на бременноста си лежах там в патологичното и всички бяха изключително мили и внимателни.Много ще съм благодарна ако някой даде инфо.

# 117
  • София
Здравейте, на мен също ми предстои раждане и смятам да е във Втора градска. По няколко причини - наблюдаващ лекар ми и Калев, а и имаме близки акушерки там. За сега раждането ще е нормално. Въпросите са ми - ако Калев ми е наблюдаващ, означава ли,че имам уговорка с него? До колкото знам, нормално раждане се води от акушерка, а лекар само при извънредни ситуации. Не е ли по-добре в такъв случай да има позната акушерка при родилката? Някой, който е бил там наскоро- моля да даде информация какви са условията? Плаща ли се нещо и колко, по какъв регламент? Ако искам да ми е Калев, за избор на екип е 800 лв. по ценоразпис на касата. Относно сем. Калеви - бащата на д-р Калев е бил акушер-гинеколог и то също във Втора градска, а и синът на К.Калев също учи медицина,  Grinning специалността е ясна - ще е 3 поколение  Laughing

# 118
  • София
Побут на темата.
Надявам се някоя от скоро раждалите мами да сподели и ка са условията там.Стаи,санитарен възел и т.н. Не се щадете изпадайте в големи подробности Mr. Green

# 119
  • софия
Живот и здраве и аз мисля да раждам там след някой
друг ден.Тази седмица бях за два дена в патологична
бременност,за да се определи начина ми на раждане.
Доволна съм от лекарите и сестрите.Внимателни са
и се надявам и в родилното да е така.

Общи условия

Активация на акаунт