Раждане във Втора градска болница, София

• 83 787
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  • София
На мен не искаха пари за нищо,отидох без никаква уговорка и без да познавам абсолютно никой.Родих на 21.07.2008г.Направи ми впечатление обаче при един от разговорите между акушерки,че никак не толелират "връзкарките".Разговорът им беше точно при моето приемане.Отношението е като в повечето болници(не,че съм лежала в много).Дори на мен ми направиха компромис и ме изписаха ден по-рано,защото имах проблеми с голямото ми дете в къщи.Единственото,което мен ме тормозеше,може да е и за добро,но аз не издържах,е липсата на свиждане....

Ще ни подкрепите ли http://surcare-bg.com/baby_28.php

# 91
Чудех се какво означава връзкари?

# 92
Имали мами наскоро раждали при д-р Калев и биха ли споделили впечатленията си?

# 93
Аз родих при д-р Калев на 1 декември 2008 г. Отличен специалист и много добър човек - усмивката не слиза от лицето му. Специално дойде да си вземе с мен довиждане предния ден преди да ме изпишат, тъй като той почиваше на следващия ден. Не съм имала никакви уговорки с него - просто ми се падна Peace

# 94
Elzanka,въздържай се от призиви кой ,къде ТРЯБВА да роди,още по-малко КОЯ е болницата!
Регистрирай се ,пообиколи темите и списъците (и ги прочети)за и против и тогава,сподели мнение в което няма нищо лошо Thinking
Изразявам мнение и ако обичаш не с този тон , всеки има право на мнение.  Аз съм доволна и го споделям освен това не съм дала и една стотинка за раждането си във ВТОРА ГРАДСКА БОЛНИЦА може и късмет да се нарече, но за мен тез хора там са прекрасни!!!!!!!!!!!!

# 95
  • София
Elzanka,въздържай се от призиви кой ,къде ТРЯБВА да роди,още по-малко КОЯ е болницата!
Регистрирай се ,пообиколи темите и списъците (и ги прочети)за и против и тогава,сподели мнение в което няма нищо лошо Thinking
Изразявам мнение и ако обичаш не с този тон , всеки има право на мнение.  Аз съм доволна и го споделям освен това не съм дала и една стотинка за раждането си във ВТОРА ГРАДСКА БОЛНИЦА може и късмет да се нарече, но за мен тез хора там са прекрасни!!!!!!!!!!!!

Какъв тон!? Ира е абсолютно права в случая. Ако беше прочела какво е преживяла самата ти ще си промениш тона. А и в случай, че не знаеш, гостите не са добре дошли тук.

# 96
  Момичета здравейте.  Hug Темата живо ме интересува, защото скоро ще раждам за първи път. Grinning
Признавам си, че за първи път чувам за Втора градска болница. Прочетох всички истории и мнения и както за всяка болница те са противоречиви. Аз съм длъжна да проверя и чинно си проучвам наистина всяка болница в София.
  Специално тази болница ми стана интересна, с това, че там се оказа (от тази тема разбрах) работят мои познати. Съседи са ми - д-р Калева и д-р Калев. Потомствени гинеколози са, доколкот знам. Целият квартал се преглежда при тях. Аз не, но без причина, просто си имах друга лекарка от преди.
Добра приятелка съм с дъщеря им, бяхме и колежки в УНСС-то (явно тя не иска да продължи традицията Mr. Green) и в тази посока искам да питам мамите, какво значи, че не толерират "връзкари"? По-конкретно можете ли да обясните?
  Аз още не съм решила. Наистина за първи път попадам на инфо за тази болница. Дори не е сред моите фаворити, но кой знае... Все пак имам двама познати лекари, които повечето момичета хвалят. За това ще съм ви благодарна ако ми обясните, толкова ли е лошо да си "връзкар" там? Мерси предварително. Hug Hug Hug

# 97
Не съм убедена, че е лошо да си "връзкар" там.
Момичето, с което бях заедно в пред родилна зала и след това в родилно отделение, имаше позната акушерка.
Е, останалия персонал, не забелязах да имат кой знае колко по-добро отношение към нея, но нейната позната идваше постоянно и й обръщаше внимание, успокояваше я и я окуражаваше. Което никак не е малко и не е маловажно в такъв момент.
Особено на фона на общото безхаберие и незаинтересованост, прави огромно впечатление и си признавам, че ми се щеше да съм на нейно място...

# 98
  • София

Добра приятелка съм с дъщеря им, бяхме и колежки в УНСС-то (явно тя не иска да продължи традицията Mr. Green) и в тази посока искам да питам мамите, какво значи, че не толерират "връзкари"? По-конкретно можете ли да обясните?

Аз ще отговоря,тъй като аз съм се изразила по този начин.Значи това или по-точно думата връзкари беше използвана от въпросните акушерки или каквито и да бяха......
Мен тъкмо ме приемаха и ми оформяха документите,когато някаква жена (незнам на каква длъжност е( влетя в стаята намръщена и взе да "пръхти",тогава се обърна към приемащата ме и каза "Още много ли работа имаш,че от сутринта 15 пъти пъти звъняха и то най-различни хора за "еди коя си",еб...... ти писна ми от връзкари!" Това й бяха думите и след това започнаха дълги коментари.....
В случая не казвам нищо лошо за болницата,защото и по-горе съм писала,че аз лично оплаквания нямам.Но тъй като попитахте,счетох за нужно да се доизясня какво имах предвид.

Леко раждане на всички,които им предстои Grinning

# 99
Моя позната е родила във Втора градска,като протеже да лекар.Момичето каза,,че никой друг не е искал да я погледне и обърне внимание.Директно са й казали "-На кого си плащала ,той да обяснява!"Много е недоволна и няма да повтори да роди там.

# 100
  Благодаря за отговорите момичета.  Hug
Сега знам..., че нищо не знам.  Mr. Green То всяко раждане е различно, пък от много мислене и проверки вече не съм сигурна, че ми е по-добре сега. Peace Където и да родя обаче, съм се нстроила максимално позитивно и се надявам така да е до края.  fingerscrossed

# 101

Какъв тон!? Ира е абсолютно права в случая. Ако беше прочела какво е преживяла самата ти ще си промениш тона. А и в случай, че не знаеш, гостите не са добре дошли тук.
Наистина не знам какво е преживяла, но пък прочетох доста други позитивни мнения за въпросната болница и ми става ясно че не съм единствената която е доволна от нея, не разбирам ,защо трябва да  нападате точно мен, а дали съм гост и дали съм желан остави администратора да реши!!!!

# 102
  • София

Наистина не знам какво е преживяла, но пък прочетох доста други позитивни мнения за въпросната болница и ми става ясно че не съм единствената която е доволна от нея, не разбирам ,защо трябва да  нападате точно мен, а дали съм гост и дали съм желан остави администратора да реши!!!!

Ами отвори и прочети.

# 103
Aми прочетох................ и аз имам близка със същата съдба от същата болница,но не винаги са виновни лекарите!!! Приятелката ми роди пак и то пак в същата болница, сега е щастлива мама на 1 годишен син. Всичко е индивидуално и всеки си носи кръста, не значи че като се е случило на нея значи болницата е виновна за съдбата й, мога да кажа ,че всичките ми приятелки са раждали във ВТОРА ГРАДСКА, никоя не е казала нищо Лошо, дори тази чието бебе почина!!!! За мен там персонала е чудесен и се отнесоха добре и дори когато ги нахоках (защото много ме болееше) никой не се отнесе зле с мен дори дойде лекарят ми и си поговори с мен невероятен човек д-р Владислав Миков! Виж мога много пък да кажа за доц.Мариана Маринова ,която лепна диагноза на сина ми Алергия към белтъка на кравето мляко ( а се оказа че е имал атопичен дерматит) и ме накара да спра да го кърмя за да пие прескъпия "Фризопеп", за да получава тя дивиденти от това. Надявам се сте разбрали какво  Ви казвам, всеки има право на мнение да не говорим ,че всичко е индивидуално!!

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 11:30 от elzanka

# 104
Значи са двама различни лекари. Благодаря ви. Сега съм по-спокойна.
има двама доктори МИКОВ : Владислав и Марин Микови и са братя от различни майки и един баща. Владислав е висок с прошарена коса и лека брада а Марин е нисичък с черна коса и с опашка

Общи условия

Активация на акаунт