БЕБЕТА ЮНИ 34 :D

• 12 878
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
  • И аз не знам къде...
Стойностите който пише на мите изследвания са седимент, специфично тегло. рН, белтък, захар, кетотела, билирубин и уробилирубин. Това са ми пуснали.

# 286
Стойностите който пише на мите изследвания са седимент, специфично тегло. рН, белтък, захар, кетотела, билирубин и уробилирубин. Това са ми пуснали.
Да и при мен ги има тия,но и серумен албумин,щом не ти е казал нищо значи си ти е в норма  Wink,а за отоците даде ли ти нещо да пиеш  Rolling Eyes

# 287
  • И аз не знам къде...
Да и при мен ги има тия,но и серумен албумин,щом не ти е казал нищо значи си ти е в норма  Wink,а за отоците даде ли ти нещо да пиеш  Rolling Eyes

Няма начин доки да разбере дали ми е в норма, защото го няма на изследването  newsm78! Нищо не пия за отоците. Понякога пия Неоренал, но го спрях от доста време.

# 288
серумният албумин е в кръвта
не в урината
рони, при мен стойността е 41 и също пия биогейм от днес
общ белтък - 62
били на долната граница и двете и поради тази причина - синтетичен протеин за пиене  Confused
като цяло на мен ми казаха, че причината за високото кръвно е холестерола, само дето нищо не може да се направи...
пия допегит и се надявам да избутам повече време и да порасте бебето достатъчно

мен също ме изненадвате с плащанията за болнични и прегледи
до момента 1лв не съм дала на лекарката, която ме следи, в сайта на НЗОК си пише, че даже и потребителска не плащаме...

# 289
мишленце,една ве4ер усетих адски болки и бебо мн се въртя но не мислех 4е се е обърнал Simple Smile
и днес даже със страх отидох при док.Той първо на пипа с ръце и каза 4е вс е ок и после и видеозона го доказа Simple Smile
надявам се ве4е да не се върти Simple Smile и да си остане така Simple Smile
Ох аз да ви се опла4а не мог ада дишамммммм,направо се задушавам ,нер ми стига въздуха и не мога и да заспя.....а и тези кислеини..просто се 4увствам ужасно Sad
 е тони ние плащаме Simple Smile ко да правим Simple Smile
айде лека ве4ер и дано да заспя 4е направо не издържам.........

# 290
серумният албумин е в кръвта
не в урината
рони, при мен стойността е 41 и също пия биогейм от днес
общ белтък - 62
били на долната граница и двете и поради тази причина - синтетичен протеин за пиене  Confused
като цяло на мен ми казаха, че причината за високото кръвно е холестерола, само дето нищо не може да се направи...
пия допегит и се надявам да избутам повече време и да порасте бебето достатъчно

мен също ме изненадвате с плащанията за болнични и прегледи
до момента 1лв не съм дала на лекарката, която ме следи, в сайта на НЗОК си пише, че даже и потребителска не плащаме...
dari75 извинявам се  моя грешка  Blush,не съм разбрала правилно лекаря ми,че става въпрос за кръвните изследвания Rolling Eyes
T o n i успяваш ли да го пиеш тоя биогейм,аз не мога,ще питам дали може да ми предпише друго,че от това  Sick

# 291
  • Miami
Добро утро момичета  Hug
T o n i успяваш ли да го пиеш тоя биогейм,аз не мога,ще питам дали може да ми предпише друго,че от това  Sick
Рони, не си ли взе с някакъв вкус да ти е протеина? Има и други марки протеини, които са много вкусни, с различни вкусове - банан, ягода, шоколад , ванилия - и са направо като млечен шейк. Провери в някой специализиран магазин за хранителни добавки, само че по-хубавите протиени са и доста по-скъпички Peace

# 292
Да попитам нещо и аз за албумина...  newsm78
Това чудо при какви ситуации се изследва? Трябва ли да имаш някакви оплаквания, за да ти го изследват? Понеже аз за пръв път го чух тук от вас, и досега нито са ми го споменавали, нито ми го има в изследванията.
Не че се натискам да ми вземат кръв отново, но ми стана интересно.

# 293
Най- често се подуват краката/глезените. Но за него се гледа урината, не кръвта. Гинеколожката ми на всяка консултация го проверява с нещо, което на мен ми прилича на лакмусова хартия. Не е нужно да е стерилна урина и да ходя в лаборатория.

# 294
  • Miami
Най- често се подуват краката/глезените. Но за него се гледа урината, не кръвта. Гинеколожката ми на всяка консултация го проверява с нещо, което на мен ми прилича на лакмусова хартия. Не е нужно да е стерилна урина и да ходя в лаборатория.
Да, така е  Peace И на мен на всяка консултация вече ми проверяват урината с лакмус за албумин.

# 295
Тенк Ю  Mr. Green
Мен нищо не ми се подува, вероятно затова не ми го следят.

# 296
Тук съм. Мн добре се чувствам с изключение, че единия ми крак се подува.
виждам че вече сте на 15 ст мн бързо пишеше.
С малкия човек в къщи ми е мн трудно да се добера до компютъра.
Станал е спец.
Весел и усмихнат ден на smile3532 всички.

# 297
Да кажа Добро утро!   bouquet

Да се оплача - май се разболях  Sad Вчера си направих страхотна мелба и днес съм с червено гърло! Пих чайче и мед си похапнах... Дано не се наложи да се лекувам с лекарства, че както не ги обичам...

За албумина - до сега съм нямала, дано да продължавам така  Praynig ще ме проверят отново на 14.05., когато съм на ЖК

Стискам палци за двете Маи, дано всичко мине успешно и да се отчетат тук с радостни новинки!  Praynig Hug

Да пожелая приятен и слънчев (по възможност) ден   bouquet

# 298
рони, ами да, не е от най-приятните неща, които съм пила, но ...става... питах една приятелка, каза че може и други марки (както каза и кори), но вносните са по-скъпи
ако ми остане време за още пиене след тази кутия може да потърся и нещо друго
моето е biogame pro 85 и от него има само банан и шоколад
не знам твоето какво е, от 84%-товото има повече вкусове...

офиоли - албумин (белтък) в урината почти сигурно са ти изследвали, когато си давала урина за стандартните изследвания
просто при нас с високото кръвно го следят по-изкъсо, защото е проблем (в смисъл тези два фактора съчетани)
иначе аз нямам никакви отоци, ама нищо  Rolling Eyes

дари - по принцип в стандартната кръвна картина май не се изследва общия белтък и албумина... ако искаш може да накараш лекаря следващия път да ти ги добави
протеините като цяло ги пием да растат бебетата... че с високо кръвно се раждат по-дребнички
мен лаборантката като на шега ми каза да пуснем  и един холестерол за 1.20лв, а то взе, че там се окаа ключа за цялата работа...

rallii - бързо оздравяване! мен ако питаш си направи още една мелба и си готова Wink аз за болно гърло умирам да ям сладолед и все обяснявам, че от студеното вирусите измират и оздравявам  Mr. Green

пантерката - то като искат, ще се плаща, няма как Simple Smile ама.. все ми се струва, че не е редно  Rolling Eyes както и да е, с 20лв няма да забогатее човек Simple Smile

# 299
Добро утро тумбаланки  bouquet
Атина Ели да ти е жив и здрав племенника Hug и много скоро да се радва6 на твоето беб4е
Стискам палци на двете мами Маи вси4ко да мине нормално и скоро с най сладките беб4ета newsm30
rallii хапвай пове4ко мед и 4ай и дръж фронта малко остана Hug а може да пробва6 и със сладолед както казва Тони,то клин клин избива  Mr. Green
Хайде моми4ета 6те ви пожелая лек ден и много усмиви,ние след малко с мъжо излизаме 6те се от4ета после   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт