СЕПТЕМВРИйче щом роди, мама пак ще се втали

• 12 098
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Ех колко момиченца се разкриха!!Страшно се радвам! Hug!Браво!Само Петка да дойде и да обнови списъчето за да им знаем бройката!Ако не следващата тема който прави да събира от сега!!Даже от предната темикча че тук има много ненанесени от нея още! Heart Eyes

# 136
  • София
Вилистар, дано всичко да е наред!!!

Суиткидс, само остана ти да ми кажеш да Чико-то и, ако се откажеш, я грабвам веднага.
Бяхме на контролен, където потвърдиха - пол мъжки Wink
Утре сме на ФМ Praynig

# 137
  • Свиленград
Благодаря Иринка!  Heart Eyes  Praynig Praynig И аз се моля всичко да е наред,че ако се заразим с малкия направо не ми се мисли какво ще правя.
Мирка, права си за списъчето. Скоро не е обновявано,а така искам да си видя розовото щъркелче в списъка.  Mr. Green Още не мога да осъзная,че ми се сбъдва мечтата да си имам дъщеря. Много съм щастлива.
Мимолетка,честити розови гащи.  Simple Smile
Рени,това на корицата на Моето дете със сигурност ли е Сияна? Малка ми се струва за възрастта си,но пък може и да е тя,ако снимката не е нова... Голяма сладуранка е наистина.  Peace

# 138
vilistar така мисля Асето преди време каза че са на снимки за списанието а и вътре има малко информация за Сияна и от там видях името а то все пак не е често срещано, но със сигурност ще потвърди Асето като се появи
Честито mimoletka за  stork-girl

# 139
Веч, мерси за инфото  Hug mari_p нямам проблем с глюкозата, или поне нямах. Давала съм кръв още втория месец и тогава всичко си беше ок. Но аз пък все си мислех, че това изследване е задължително  newsm78 И понеже с тези ФМ изпаднах в много тъпа ситуация, та викам сега от рано да питам, дали не трябва записване или нещо такова. Защото се убедих, че инфо най-вече тук във форума може да се получи. Иначе на ЖК дето е един път месечно, аз като питам "това да го правя ли?" И получавам отговор-а " Ама, разбира се!", все  едно е най-стественото нещо на света, а срока вече съм го изпуснала  Confused
Много гащи много чудооо  newsm32 Да са ви честити!

# 140
jaltur4e, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet   bouquet   bouquet

Много здраве, късмет и обич ти желая!   bigdance2 newsm59
 Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift - много от тези да получиш!.

Пеещата, Честита кола - безаварийни и приятни мигове в нея!

На всички, получили инфо за щъркелчета - честито и на вас!!!

Hug Hug Hug

# 141
Соня тея от Жк са направо нямам думи....... #Cussing outпоне моите де..последния път едва ги навих да ми измерят килограмите искаха дa минат с "значеш ли колко тежиш"Е аз длъжна ли съм да знам!!И ни бяха набутали 4-5 жени на мен мерят кръвно една  гледат на ехограх на другите им  пишат бележки за мерене на белтък!!Ужас беше!!И за това чаках 30 мин да ме приемат и накрая добре че мъжа ми се скара че шях да си отвися #2gunfire!!За това другия път съм с доки!!Влизам веднага и това си то колко ме изпревариха по тоя начин не е истина!!Така ли иначе той ме гледа в неговия кабинет на ехо /само той гледал там другите в стаята за ЖК/изследванията ми отиват директно там и той си ги вижда не ходя аз!!За каквo се бутам не знам!За едни кила и едно кръвно!!Дето мога да ги измеря в нас и да му дам една бележка да си запишат там!!!Охх извинявам се ама се ядосах и си го изкарах та ми олекна поне Hug

# 142
Мирка, аз сама си се меря вкъщи (голичка) и така си се следя по моя кантар. И кръвното сама си го меря (имам апарат), но нещо напоследък ме домързява  Mr. Green После на ЖК само казвам резултатите  Mr. Green Но ми се струва, че поне веднъж още трябва кръв да ми пуснат  newsm78 Абе пародия са си тея ЖК, ама здравната система е такава, не са виновни само лекарите. Аз чакам по час, час и половина всеки път  Crossing Arms

# 143
Честит рожден ден и на Petka80 - сега видях в календара на блога!

Бъди здрава и щастлива!   bouquet Tada newsm59 newsm67

# 144
Момичета и аз съм така,тегля си се в нас поне кантара ми е хубав електронен и знам че няма грешка.Там моята лекарка няма кантар и аз като ходя всеки път и казвам колко съм качила.А иначе за кръвното тя всеки път държи да си ми го мери,също така и с метърчето мери обиколката на корема.Ама и аз най-много се дразня за изследванията вместо всеки месец да те следят как си те идиотите те карат да си ги просиш направо.Предния път като я попитах за микробиология тя ми вика:"Е щом нямаш оплаквания за какво сега да ти пускам,аз не мога така да си пускам изследвания защото пак ще ме глобят" и ви казвам ми идеше да #2gunfire
А на мен от началото на бремеността микробиология не ми е правена дето се казва сега сме предразположени към гъбички и всякакви такива работи,идеше ми да и кажа,че аз ще си я платя че не и искам направлението ама както и да е.Следващия път като ходя сега сериозно ще я натисна защото вече влизаме в 6 месец и ако смята преди раждането да ми пуска наистина вече ще я  #2gunfire
Айде и аз се оплаках Mr. Green
Петка честит рожден ден newsm59  Gift nbirthday  bigdance2 всичко най-хубаво ти пожелавам и най-вече здраве  bouquet

# 145
  • София/Търново
Похвалилата се мама не се и появи на училището...

Скрининг за гестационен диабет: /не помня кой попита-това е цитат от брошурка-->колко е полезно да ходим на училище за бременни/ прави се между 24 и 28 седмица. Приема се подсладена напитка, след 1 час, през който не се приема нищо, се изследва нивото на глюкозата в кръвта. На следващият ден, отново на гладно се проверява нивото на кръвната захар.

# 146
По темата за прегледите да се включа и аз. Днес бях на някакво подобие на ФМ и съм АДСКИ разочарована. Ходих в частна болница в Сливен, защото в Ямбол (от където съм) изобщо такова чудо няма! Преди съм ходила два пъти до София за такива прегледи и сега реших да си спестя пътя и времето и парите... да, ама не! За 50 лв. и уж 3D преглед, 3D въобще даже не беше и направен опит да бъде включено, на въпроса ми колко тежи бебето просто ми отвърнаха с мълчание, запис нито на диск, нито снимки на хартия: "Нямам носител в момента, ама следващия път ще ви направя безплатно." Абе какъв следващ път!!! Доплер също не! Изобщо бебето е добре казват и основните неща набързо се изброяват. Нали бе хора ходим на тези частните и плащаме за да бъдем добре осведомени, че ако искате и малко поглезени.
Нямам думи, всичко в тази държава става в София, ако живееш в провинцията си принуден първо да знаеш всичко (сякаш ти е работа) и второ да имаш пари и време всеки пък да пътуваш по цял ден!!!
Какво пък да говорим за ЖК! Виждам колко майки са се включили на тази тема. Никой нищо не ти обяснява, аз също си меря сама кг., ама това малка грижа! За всичките уж нац. програми за не знам си какви изследвания, особено за по-възрастни бременни, никой нищо не ми е споменал дори, ако сама не науча... аз съм на 36 да спомена. А всичките полагащи ни се изследвания и отговора "нямам направление" или тоталното им не споменаване...
Винаги съм я мразела тая държава, ама днес съм и подписната и бясна, че съм тук!
Сори за мрачното изказване, все пак честито на всички с добри новини и лек ден!

# 147
Здравейте,
в събота бях на ФМ и всичко е ок както казва док. Но и аз съм разочарована от времето и вниманието което се отделя от докторите, дори и на частно като си ходиш  Tired Нещо съм гъбясала май и сега стискам от четвъртъка до утре /почти една седмица/ когато съм на ЖК за да ми направят микробиология... а кога излиза резултата нямам идея, явно ще трябва да търпя...

# 148
Здрасти,убавици,само да се включа,а довечера ще ви чета,че и аz като Веч отивам да се пека,само че в един парк над нас.Не мога да се понасям бяла.И вчера не съм ви чела,та не zнам какво си обсъждате  Grinning .
Искам да честитя на Жълтурче рожденят ден,на Сингинг новата кола(и ние чакаме включване zа същото,ма кога ли ще стане,че вече немам нерви  Wink )и на всички новите колички,Дида повлече крак май..Завиждам ви мъничко.
Айде,бягам,че ще иЗпуснем слънцето  Sunglasses

# 149
И аз не съм доволна от женската консултация, макар че ме мерят и на килограми и на кръвно всеки път. То това е един път в месеца. Досега обаче ми бяха пускали само един път кръв и урина и утре ще ходя за втори път. Не ми обясняват нищо. А аз съм любопитко ама се уморих навсякъде да питам. За какво си плащам.
От един месец ми излизат непрекъснато някакви плюски и сърбят жестоко. Точно си помисля, че са се оправили и хайде пак. Вече не се издържа и утре мисля и на кожен лекар да ходя.

Общи условия

Активация на акаунт