СЕПТЕМВРИйче щом роди, мама пак ще се втали

• 12 102
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Нашият док даже ми изпечата мъжествеността на бебо и се подписа под пола. Laughing
В този ред на мисли, и аз се засъмнявах колко точно са определили детенцето на червеното Сонче - едно се вижда при нейното, друго - при моето и Шейлиното? newsm78

# 151
Иринка, я дай снимка на пишонката, та да видя и аз  Joy На моя мъж като му разправям, че се съмнявате и той милия откача  hahaha Каза, че не си дава момченцето  Joy Голям смях ще падне, ако се окаже, че е грешка, защото вече на всички сме съобщили  smile3532
На 29-ти ще разбера със сигурност. Тогава съм на втората ФМ. Искам да питам някой ще ходи ли пак на фетална и кога? Асенце, ти беше споменала, че си се записала за късната, нали? Мен обаче ми казаха 24-25 седмица да отида. Бях си записала за 30-та, но Марков каза, че тогава съм щяла да раждам  Joy Вече не знам какво да си мисля  hahaha Правя каквото ми кажат, пък на 15-ти септември, дай Боже, всичко ще излезне на яве  newsm30

# 152
Здравейте и от мен,
гледам сте изписали почти темата, която бях почнала. Аз 2-3 дена бях малко на път без да съм сядала на компютъра. Сега чак се включвам. Довечера, ще оправя списъците, че ти бяха за предната седмица. Сега само се запесвам, че излизъм Ще  сложа и новите щъркели. Сега само се записвам и излизам.
някой ме беше поздравил за рождения ден. мерси много предваритемно, но той е чак в сряда. Трядва дя видя да не съм объркала в календара датата.
Приятна вечер на всички

# 153
На мен са ми взимали кръв и урина до сега 3 пъти!!!От 3месец когато ми беше и регистрацията до оня ден са си точно 3 пъти!!Което ще рече всеки месец!!Но аз съм на абонамент!!!Не зная вие как сте!
Сонче аз си мисля че мъж ще е вашия бебок ама най-точно ще ти кажат на следващата ФМ!!!!А на 15 септември ще разберем каква е тая работа!!И моя мъж иска момче да се окаже бебка ама няма шансове!!!!Нищо че вече и вика "малкото слънчице" аз съм била голямото!! hahaha
Мамита как ме сърбят ръцете да си напазаря на бебка!!Ама ще чакам още

# 154
Сонче, аз съм се записала за 1 ви юли за ФМ при Марков. Тогава ще съм в 30 седмица и малко. Надявам се да не раждам тогава  Mr. Green, но знае ли човек. Само дето забравих за колко часа ме е записал и ще трябва да се червя и да питам.
Аз какво да кажа като не съм получила снимка, нито пък съм видяла нещо на екрана, ама и двата пъти като казаха категорично, че е младеж и аз си вярвам. И аз така на всички разправям.  Party

# 155
Привет прекрасни девойки. Хубаво си бърборите, ама не мога да ви навсксам.

Ирина, я дай да видим и на твойто мъжле пишлето Wink

Соня, кво знаем ние, само си чешем езиците. На мене само тези три чертички ме хвърлиха в съмнение.

Разкупували сте се, браво. И аз май като тръгна ще купя тук таме нещо.

Има ли някоя друга мама която не става по нощите да пикае? Аз още си изкарвам цяла нощ без проблеми, въпреки че сутринта понякога ми е доста пълен запаса. Не се оплаквам, само ми е интересно.

# 156
Люси, аз бях за 30-ти юни, но сега като ще ме вземе на 29-ти май и този час сигурно ще отпадне. И аз вече съвсем се обърках с тези изследвания  #Crazy
Добре си ти, че нямаш снимка, че виж ние имащите само в тях се пулим  #Shocked
Sheila , права си, ама така както си говорим и нещо взе да ме гложди  Joy Иначе такова предчувствие имам още от началото, че е момченце. Но пък може шестото чувство да ме излъже за първи път Wink А и такова дълго не ми се вярва женско да е  Mr. Green
Иначе аз съм от тези дето си прекарват нощите в тоалетната още от първи ден, та до сега  smile3550 Ужасно е! Последните месеци може там да се преместя да спя, че то като гледам сега как съм и се плаша  Mr. Green
Мирка, ходи ли за количката?

# 157
  • София
Сонче, и най-вероятно не те лъже шестото чувство.
Ние - големите "специалистки" тук  Wink Hug

# 158
Ами девер ми не се обади!!!Така е като разчитам на други хора!Накрая знаете ли какво ще направя!Знам къде седят паричките-ще взема колкото ми трябват и ще си купя тази която аз си искам!!Няма да се занимавам с глупости и да се ядосвам!!! #Cussing out

# 159
Сигурно си е момче. Моето шесто чувство ми викаше, че предишната девойка беше момче, ама виж каква се появи Wink Айде стига сме се закачали, че мъж ти ще ни подгони.

# 160
  • София
Сигурно си е момче. Моето шесто чувство ми викаше, че предишната девойка беше момче, ама виж каква се появи Wink Айде стига сме се закачали, че мъж ти ще ни подгони.
Лелее, вярно ooooh!
Дано не ни приема насериозно! ooooh!

# 161
Lucicity, аз съм на 1 юли от 18.00 при Марков, хайде дано се видим там. Е, по-добре да се видим преди това, де. Какво стана с нашата бира и картофки+разходка в парка. Вече е време да се позамислим за следваща срещичка Simple Smile.

Аз утре съм на отворени врати в Токуда от 13.00. Ако някой друг ще идва - обаждайте се, да се съберем повечко, че да се сещаме какво да питаме. Иначе с моя болен бременски мозък половината неща, които съм намислила ще забравя. Ама съм си спретнала едно списъче с основни въпроси та да видим утре как ще се развият нещата.

После ще разказвам.

Браво за покупките, много сте смели. Аз още не съм готова психически, мисля през юни-юли да ги правя тези операции. Засега само събирам инфо.

Честито на всички гащи, коли и колички  bouquet

# 162
  • София/Търново
unique_v и аз утре съм в Токуда. Преди това съм на училището на Плиска в "Мис Каприз". Може да се уговорим преди това или направо там да се видим.
Сигурна ли си, че е от 13 часа? И аз така мисля, ама не съм сигурна.  Embarassed Е, и да не е-един час не е много...   Peace

# 163
8Eos8, супер, значи сме поне 2 Simple Smile.
За часа съм сигурна защото е любимото ми число и лесно запоних, че е на 13 Май от 13 часа. Сутринта съм  на работа, така че ще мога да дойда направо в Токуда, но ще ти пусна на лични тел. за да се разпознаем Simple Smile  Peace

# 164
Шейле,понякога и аз изкарвам по цяла нощ,зависи колко те4ности съм пила вечерта Grinning.
Дидка, видях те на лекцията и щях да се обадя,но изтичах до тоалетната, а като излязох  newsm78теб те нямаше! Казах си нищо-утре на бремелинското училище, ама ти не дойде. Naughty Писали сме ти отсъствие Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт