СЕПТЕМВРИйче щом роди, мама пак ще се втали

• 12 108
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Привет и от мен!

Само да се разпиша, че момченцето в мен си е вече 100% потвърдено - има си всичко и върви едричък (1/2 килограм в 20 седмица) Laughing Доктора каза, че ако го кара така ще е над 3700 в деветия ... хем се радвам, хем взе да ме хваща страх как ще излезе, че ако ме хване страх и ще си стисна краката и ....  Joy

Исках на всички да кажа по нещо, но поста ще стане много дълъг. Затова: Честито на всички рожденнички - желая Ви много слънце за напред и страхотни бебченца септември. Да са Ви живи и здрави и малките рожденници - пожелавам им щастливо и безметежно детство от типа, който ние имахме едно време.
Честито и на всички, които си разбраха пола на бебешорите  Hug

Усмивки  Heart Eyes

btw не си спомням кой беше показал снимка на детско креватче, което се закрепяше на спалня. Прерових старите теми, но не мога да е намеря ... ще ми помогнете ли?  Blush

# 166
Сигурно си е момче. Моето шесто чувство ми викаше, че предишната девойка беше момче, ама виж каква се появи Wink Айде стига сме се закачали, че мъж ти ще ни подгони.
smile3532 Няма такава опасност  Hug Той е категоричен какво е сътворил  smile3532
Момичета, аз май получих контракция, но не съм сигурна  Embarassed Сега след работа се разхождахме в  парка и изведнъж нещо стана с корема ми, но такова до сега не съм усещала  Rolling Eyes Колко на час бяха нормалните контракции?

# 167
Ето ме пак,прочетох ви   Joy
Тъй,zа консултациите да кажа,тук на следващата ще ми вzимат кръв zа 2ри път,а урина давам на абсолютно всеки преглед до сега.Корема с ония странни уреди,като пергели никой не ми е мерил и мисля,че това не го правят въобще,Веч да каже как е при нея,а и Петка.На вас мерят ли ви ги там,едно време ги мереха така..
Шейле,аz не ставам грам до тоалетна,спя като пън дано така да си остана въzможно най дълго  Praynig .Първия път не съм имала проблеми със съня до края,напротив можех спкойно да спя до обяд(преди това не ми се случваше),както е и сега.
Айде цунки.....

# 168
Здравейте мамчета, влизам само да ви поздравя...имам доста да наваксвам с четенето преди да се включа актуално  Grinning
Виждам доста щъркелчета са си показали вече цвета на гащите  Joy Аз съм на преглед утре- стискайте палци да ги видя и аз..нямям търпение вече..дано да разберем. поздрави и целувки на всички  Heart Eyes

# 169
Джанис, не са важни килата, а колко е диаметъра на главата. Моите две природни бедствия ги родих над 3700 нормално, ама на малкия главата беше по-голяма от на сестра му, та видях свитки посред бял ден Joy
Деси, не съм виждала тия пергели, откак завърших за мед. сестра. Тук никой нищо не мери. Считат, че всеки един таз става за нормално раждане, защото костите така или иначе си се разширяват.
На мен ми мерят всеки път кръвнишкото, хемоглобина, следят ми урината (ама всичко от лентичката) и ме гледа на УЗ, нали съм "рискова" hahaha
Това с нощното ставане и мен ме побърква от самото начало. Аз и по това се усетих, че може и да съм забременяла. Ставам поне 3 пъти... Crazy А напоследък и съня не ме лови. Като караконджол съм в 5 ч, а и вън птичките не ме оставят да заспя. Ще си слагам тапи за уши Joy

# 170
  • София
Уандееее, къде си? Cry
От събота ми се губиш!!!
И аз ставам всяка нощ! Cry По 2-3 пъти!

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 21:34 от irinaradeva

# 171
Сега....четох, четох, да видим дали ще си спомня всичко, което ми се иска да ви напиша  Mr. Green
Соня, може да си пуснеш глюкоза със следващите кръвни изследвания, които правиш /непрофесионално мнение/ аз сега ще си правя вторите от ЖК-то. ако си извън граници, тогава според мен има смисъл от обременяване и допълнителни изследвания
Джанис, честито ти момченце
http://www.busetti-garuti.it/html/news/news-03.htm
ето легълцето прикачено за спалнята, някой пита за линка, а аз съм си го запазила, че е много интересно

# 172
слагайте ми розов щъркел  stork-girl  newsm44 ...моля  Blush

ако нещо не са объркали, ще си имам госпожичка. днес я видях беше малко страшничка докато й свикна с визията  Shocked  Mr. Green но това определено беше най-хубавото нещо, което можеше да видя. през цялото време мигаше, премляскваше и се плезеше. Има си по 5 пръстчета и е цели 400 гр.  #Crazy само 1 нещо малко ме притесни през цялото време крачетата й стояха пред лицето и после видях, че на положение д-рът е писал "седалищно".  Та да питам - кога е крайният срок, в който бебето заема окончателна изходна позиция, ако мога така да се изразя  newsm78

айди отивам да чета, че напоследък доста темички изпуснах и после пак ще пиша...и честито на всички, които  са си видели бебчетата.

# 173
  bouquetздрастииии! как сте ,мами? не се чудете и не се ядосваите за изследванията и консултациите.вече влизаме почти всички в 6-ти месец , а на мен са ми взели 2 пъти кръв и веднъж урина.втория път изследването за кръвта беше за Даун-синдром.ходих в 12 седмица на скан и в 20- "нещо" като ФМ при вас ама не съвсем #Cussing out. не можа госпожа специалистката да му види добре сърцето и лицето и ми дадоха час за още един преглед в 22-седмица,т.е. миналия четвъртък.беше друга жена и успя да завърши прегледа но като стана въпрос за пола пак се изложиха.....не можа да определи със сигурност и трагна да вика още една.и тя обаче не се нае да каже със сигурност.и аз си казах на ум/че почти и на глас/ майната ви и,ама с усмивка щото те така и няма да разберат и си тръгнах.сега чакам с нетърпение да си ида на бургас и да си се поглезя със малко свестни прегледи. та клато стана въпрос , кажете милички Къде в Бургас да намеря добър лекар с добър видеозон?
а за контракциите и аз имам,даже мислех ,че не е нормално но както винаги вие бяхте тук ,вече писали за тях, така че  bouquet

# 174
ивилив, не се надявай много на бургас. аз днес ходих до варна точно защото тук няма нито един специалист, който да си заслужава и времето, и пари. тук е много зле що се касае до бременност и раждане.
Доколкото разбрах и уанда, не съм отишла при най-именития доктор, но мога да ти кажа, че се държа много добре, показа ми всичко, което исках и отговори на всичките ми въпроси. Мисля, че тук има само една докторка с 3Д, казва се...уф, май беше Калчева/дано не греша/ но тук има цяла тема за нея и имаше някои не много добри изказвания за нея.

с една дума - не знам откъде идваш, но тук е същото като там.

# 175
 nbirthdayна Жълтурче  bouquetСамо радости,мила Peace
Люси,да ти е жива и здрава племеницата  Hug
Честито на тези,които са узнали пола на бебенцата/не можах да запомня всичко Embarassed/
Новичка,важното е,че си получила нужното внимание и отговори WinkДокторчето просто е твърде младо........нищо лично WinkМоже пък да разбира/и по всяка вероятност е така,нали все пак баща му е известният Яков/ Peace
Иринка-слънце Hug Heart EyesВерно,съм много заспала тези дни SickАма в буквалният смисъл JoyИ ей-на,сега чета,чета и не мога да смогна на всичкото инфо hahaha
Vilistar-дано не се потвърди диагнозата на мъжа ти PraynigСтискам палци всичко да е наред Hug

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 22:52 от uanda

# 176
 newsm78 Варна казваш? ми ако трябва и дотам ще ида. преди 6 години като ми предстоеше раждането на сина ми ходех на платени прегледи при д-р Шик. омъжих се в карлово и честно казано ме беше страх да ида в тоз малък ,загубен град да раждам. той ме убеждаваше да се върна в Бургас ,защото според него болницата в такъв голям областен център няма начин да не е наи-добрата.тои казваше-дето се вика след наз е само морето и ние имаме всички необходими кадри ,апаратура за да посрещнем нуждите на региона...сега се радвам  че останах в малката карловска болница  щото бяхме само 2 родилки и си ни обърнаха внимание.като слушам какво се говори за тази болница ми е мъчно защото наистина БИ трябвало да е наи-добрата.Бургас не е малък град.
момичета , кажете какво мислите за тези епидурални упойки.мен хем ме е страх да не би нещо да не усетя ако тръгне зле работата,хем УЖАСНО ме е страх от болката.познавам се и само положителна нагласа и настройка на съзнанието не ми стигат. Embarassed

# 177
  • Бургас
Домъчня ми за на вилистар съпруга..много е лошо така, ние сме толкова свързани с тези наши мъже..поставих се на нейно място и усетих празнотата и искам да я утеша..моля се да оздравее бързичко, че да те гушне, Вили, и теб и коремчето..А ти пиши, говори с хората, не се затваряй..за да мине бързо времето.. Heart Eyes
Само това исках да кажа..

# 178
ох, изчетох всичко и ве4е съм много доволна Simple Smile

понеже не запомних кой какво е писал, ще го карам малко на спомени Blush
много хубави коли4ки сте си избрали всички /искам и аз ама още не се решавам да тръгна по магазините/ и легълцето, което се прикрепя мн ми хареса, но аз май съм се спряла на нещо малко  по-рационално /3 в 1 мисля, 4е дидка веднъж го показа като модел де/ .
честито на рожденничката, за племенничката, за новата кола на...тя си знае  Blush
и аз като някои не мога да спя последно време. и във връзка със сънищата аз пък сънувах бебка все едно бях при нея, ама видях само стъпалцето й/дори гънките му/ и дупето  Mr. Green Crazy
за ЖК няма да коментирам - само ще демонстрирам аз как изглеждам когато изляза след поредната пародия на преглед:  smile3515 smile3511 smile3514 newsm61 smile3512 Rage Rage Rage
да видим дали утре ще е същото - точно сега трябва да се позаинтересува малко повече щото ще я  #2gunfire заради тоя антиген !!!
уанда, мерси много за препоръката. аз в действителност пробвах за час при балев, но не стана, а мен времето ме притиска, защото през последната седмица ми се наложи доста често да отсъствам от работа и за съжаление не мога по всяко едно време да си избирам часовете.
иви, доколкото съм чула дори в сливен е по-добре  Shocked

а, някой спомена за курсове лекции. тук има едни и се 4удех дали да ходя и при това на всички ли? нещо не ме кефят някои като тематика.  Blush

исках и други работи да кажа, ама то не може с 1 пост да компенсирам всичко  Embarassed

# 179
Частит Рожден Ден,а jaltur4e!  Пожелавам ти леко раждане, здраво бебенце и много , много щастие.
singing_girl, честита кола. Дано ви служи вярно и да нямате аварии с нея!

Честито  и на всички, които са разрали пола на бебето си!

Засега не ставам до тоалетната. Най-много сутрин да се събудя по-рано, но иначе през нощта си спя.
В консултацията ми мерят и килограмите и кръвното и не се налага да чакам. Винаги съм си харесвала лекаря. Всички пациенти идват при него с час, за да не се налага да се чака.
Прави каквото трябва по здравната каса. Единственото, което прави само с изричното ми желание е микробиологията. Лабораторията, с която работи, не прави това изследване по здравната каса и затова и не кара пационетките си да го правят и да си плащат.

iviliv, на мен ми слагаха епидурална за секциото. Според мен е по-добре с нея. Не обичам да ме боли и ако мога да си го спестя не се и замислям.

Ужасно съм уморена. И тази седмица с 6 работни дни ще ми дойде в повече.
Ако си организирате среща около Плиска през седмицата - ще се радвам да се присъединя. Кой ходи на училището на 9 месеца? То е близко до работата ми, но все още не съм стигнала да отида. Трябва ли да се запиша предварително?

Общи условия

Активация на акаунт