Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от странните имена, които се обсъждат за кръщаване на децата?
Какви са някои от предизвикателствата, свързани с избора на имена за децата?
Кои продукти за предотвратяване на стрии са споменати в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от странните имена, които се обсъждат за кръщаване на децата?
В дискусиите за имената на децата се споменават някои необичайни имена като Атанас, Асен, Крум, Борис, Доминика, Владимир, Александър и Александрия , Янис , Крис , Георги , Михаела , Соня , Авва , Анжела Гала Дара Леа Лора Рая Карин Андреа Алексис Атанас Крум Борис Доминика Владимир Стела Александър Александрия Янис Крис Георги Доминика Соня Авва Анжела Гала Дара Леа Лора Рая Карин Андреа Михаела Атанас Асен Крум Борис Доминика Владимир Стела Александър Александрия Янис Крис Георги
-
Какви са някои от предизвикателствата, свързани с избора на имена за децата?
Изборът на имена за деца може да доведе до проблеми като раздразнени реакции от страна на свекъри, предпочитание към традиционни имена, недоволство от избора на име, запитвания относно кръщаването на деца с определени роднински имена, искания за вземане на име от определена страна на семейството и трудности при постигане на съгласие между родителите.
-
Кои продукти за предотвратяване на стрии са споменати в дискусията?
-
Как усещате матката по време на бременност?
-
Какви са някои предложения за имена на бебета и кои имена се обмислят за бебето?
.Аз съм раждала тук,но не в частната клиника,за там не съм чувала хубави работи освен това от сигурен изтояник,който работи в АГ-то знам,че недай си Боже нещо да се обърка пак трябва да те пратят от частната в АГ-то понеже нямали достатъчно техника и т.н.Това е което знам и ако се наложи после да те транспортират до АГ нали се сещаш лекарите как ще те гледат,защото си си платила при другите в частната (които си работят в държавното АГмеждудругото).Та моят съвет е да си избереш лекар от АГ на който пак да си платиш,но поне ще си спестиш 1000 лева.
Иначе избора си остава твой,аз раждах без уговорки и плащания и съм доволна,при тези които бяха на смяна.
благодаря за подкрепата, знам че вие ще ме разберете....

Вчера сготвих пиле с картофи, ама май малко мазно го направих. С мъжа ми си хапнахме обилно и няколко часа по-късно се събудих от болки в стомаха, че като ме подгони и едно разтройство
Голям ужас е. Аз ги махам, те пак се появяват. Ако не паднат след раждането явно ще трябва лазерна епилация да си правя.