Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 190
  • 892
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Амери  Hug

Спасиди, слез от балкона, видях те??! Липсват постовете ти!  Hug
Дени, чакаме отчет!  Wink
Зеленко  Peace Peace
Росченка  Heart Eyes

# 301
  • Варна
Хай, здрасти пак!

Почвам от michel: по-лесно е да почетеш книгата, отколкото всички теми. Оттук ти стигат няколко само, че все едно и също повтаряме  hahaha , а най-вече първата страница. Блогът е пък синтез на всичкото.

Приси - аз имам такъв запас трици, че не съм търсила напоследък.  Rolling Eyes

само минавам, едно пилешко дробче за какво го броиш...  Joy то е нещо като начало на ордьовър за една дюканка.  ooooh! Зеленчуците трябва да са само гарнитура, на месо наблягаме през цялото време.  Peace

houp, вчера опитах някаква ricotta, която си беше баш извара (но моята е мазна). Намери обезмаслена, сигурно има.

Еми, какво да ти кажа - всичко е чудесно ,когато е споделено. Да ви е як портфейлът, а ти ми изглеждаш като бъдеща рекордьорка по готвене!

Варненкитииии, хубу сте За среща, ама "къде" е въпросът!

missmarina - много добро влизане в темата евала. Едновременно поздравления за постигнатото и за празника ви!   bouquet

За мен денят беше П, ама вечерята беше по-гадна от всичко на света - пекох едни пилешки бутове...  #Cussing out от бабата на кокошката - лой, лой, това дето отделих става да се претопява за свещи.  Sick

Пък, ако трябва да съм честна, вече съжалявам, че споделих Онова за фолиевата. Казвам ви, ако стане - ОК, но не съм седнала да се тюхкам; мъжо е около 50% навитак и избягва Въпроса... Нека се оттече.

Сега публикувам, след малко ще дочитам.

# 302
Здравейте, хубавици!
От снимките, които разгледах видях само красиви жени с поразителни резултати   bouquet
Добре дошли на всички нови момичета - пожелавам ви успех и бързо постигане на целта.  Hug
Във връзка с резултатите моите са: талия -8см, ханш -12см, бедро горе -7см, бедро долу -5см, гръдна обиколка -7см. Тези дни ще се кача и на кантара за да видя там как са нещата. 
В момента в който остана малко по-свободна ще кача и снимки.
Пожелавам ви лека и спокойна нощ  Hug

# 303
  • Oslo,Norway
кате и под katiadjin пиши  и съм аз най хубава
то от това пове4е накъде  newsm78
стига си сваляла вече слагаш ни в малкия си джоб Joy

# 304
  • София
Записвам се и аз да следя темата, от утре сутрин и ние с мъжа задружно минаваме на диетката. Тази вечер приготвих цялата храна за утре. Аз съм си малко чревоугодник та незнам докъде ще я докарам, стискайте ми палци.

# 305
  • В.Търново
Здравейте, малко е късничко, но не зная утре дали ще мога да вляза. Затова искам да ви почерпя, че пораствам с още една година Simple Smile

# 306
  • София
Аз вчера си взех трици от магазина на Иван Асен II.

Къде е този магазин?

# 307
Фарфалина, добре дошла!   bouquet Явно си ни чела и даваш инфо за себе си. За бъбреците наистина ще е добре да се подъветваш със специалист. По принцип режима включва много вода, което е най-вече заради тях, но си е друго и доктор да се изкаже по въпроса при положение, че си имала проблеми.

Добре заварила! Simple Smile Благодаря за поздрава и за съвета!
Да, и аз мисля да попитам първо личната, ако трябва и уролог/нефролог. При диетолог не ми се ходи, имам чувството, че ще започне да ме разубеждава и ще ми каже: "няма да вечеряш, сутрин едно кафенце, на обяд салатка" - ааааааа, не! Simple Smile Хич не издържам на глад, а и ми става лошо.
Да, прочетох аз, че ако се пие повече вода, не би трябвало да има проблеми /което за мен е повече от приемливо - постоянно пия вода, мога дори 5л. да излоча!   newsm62/, но все пак...
Писането тук със сигурност ще ми помага, защото когато четеш, виждаш и осъзнаваш 'победите' на другите, няма начин да не се амбицираш и заредиш с положителна енергия, един вид: Ето, не съм сама, има още толкова много хора, които изпитват и се вълнуват от същото!  newsm51

# 308
  • Пловдив
А, не при диетолог, то там знаем какво казват. Имах предвид при специалист по бъбречните заболявания.

# 309
  • Варна
Малеееей  #Cussing out още сто реда написах и се затри всичкото, че цъкнах на някакъв линк от скайп.... ужаст!

На Зеленкото писах, че съм впечатлена,

на Амери писах, че си е готова за трета...

на новодошлите бях писала по една блага дума и по един съвет.... и още няколко неща. Е...и какъв съм некадърник.  #Cussing out Нищо. Всички са поздравени, защото в момента никой не се заяжда с никого и всичко е супер.  Peace

Peppi, ми то вече е утре.  Wink Бъди здрава и красива, благодарим за почерпката (аз оглагнях вече даже)

# 310
  • Пловдив
Дори, тази вечер половинката да не би да е някъде навън? И да ти е оставил компютъра на разположение? Wink

# 311
А, не при диетолог, то там знаем какво казват. Имах предвид при специалист по бъбречните заболявания.

Значи не мисля само аз така за диетолозите! Laughing Разбрах те, така и ще направя! Wink
Здравейте и на другите мацки!

# 312
  • Варна
Вещи, тука си е и топли завивките. Аз съм на линия по старому, защото се комбинират щастливи събития: имам нет, здрава съм вече и не ми се спи.  Joy

Честити месечинки на Амери (2), Диаметър (7), Татитт (1)   bouquet

# 313
  • София
Peppi,Честит Рожден Ден!Пожелавам ти всичко най-прекрасно!
Нашето поотслабнало семейство благодари за всички пожелания и се оттегля в покоите си,за да изконсумира годишнината!  luvbed
М\у другото резултатите ни са:
тя- 6кг.
той- 12кг.
начало-9.04.08г.
Лека нощ,до утре!

# 314
Мисмарина, Честита ви годишнина, с малка патеричка   bouquet Много обич и разбирателство Grinning
Пепи Да си жива и здрава, много режимна и обичана  Hug
Ето по една водичка, и за моята месечинка и милите ви думи
Дорчестър, нещо ме гони страха за влизане в 3-та. Голяма съм лакомия, и изпадам в ужас, че мога да си върна кг. Пък и винаги съм била м/у 62 - 63кг., та ще постоя още малко във 2-ра.
Ето ми ги гадните стрии http://images25.snimka.bg/005804056-big.jpg. Крема, който мисля да опитам е на френската ф-ма "NUXE". Някой ако има отзиви и препоръки, приемам  Hug

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 01:46 от amerie

Общи условия

Активация на акаунт