Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 184
  • 892
  •   1
Отговори
# 315
Peppi, Честит рожден ден! Пожелавам ти да се чувстваш най-красивата и обичана жена на света! bdbaloni
Боби, в Пикадили малко съм ходила и никога не съм уцелвала трици. При нас , в аптеката, дето си пазарувам редовно, пак има, в по-малката разфасовка, но не видях цената, че беше затворена. Ако някой е в криза, да се обажда!
Мис Марина, здравейте! Hug Супер мъж си си намерила, и супер резултати! Честита годишнина!  bouquet
Амери, сладури сте всичките! Хайде , влизай в трета без страх и си я спазвай по график! За стриите не знам какво да кажа, аз имам 2-3 по корема, но по краката повече, купих си оранжевият на Дева и така и не съм се намазала с него вече няколко месеца. Успех! Peace
Зеленко, голяма разлика, направо си се стопила! Peace И едни тънки ръчички Grinning
Пантерка, добре дошла! Hug
Фарфалина, здравей и успех и на теб! За проблемите с бъбреци- и аз като малка съм имала големи проблеми, но в момента, след няколко месеца на режима- нямам. В началото имах леки болки 2-3 дена, но се нормализира, преди пиех малко вода, сега обикновено е 1.5-2 л, гледай да не е повече от 3 литра, че много се натоварват бъбреците.  Все пак се консултирай с лекар и пиши! Hug
Villi и семейство, успех и на вас!
Еми аз да лягам освен, то стана никое време! Heart Eyes

# 316
имам въпросчета newsm78
лимон мога ли да си изтисквам върху месото в първата фаза и ако не ям овесени трици ще има ли същия ефект...няма от къде да ги купя,поне за сега,а нямам търпение да започна режима Wink
благодаря предварително Hug

# 317
  • София
Добро утро
(с 0,1 % прясно мляко)

Момичета, благодаря за комплиментите   Embarassed

farfallina, добре дошла. Снимки на някои (разбира се, не всички) продукти има тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/
(а. к. а. блогосайта)

hahaha П. С. Предлагам петъка да го броим утре, че ако се залисам съвесем днес пред компютъра, как ще стана утре за работа    bouquet

# 318
  • Oslo,Norway
добро утро 
 Coffee cook имам да черпя
днес правя 1 месец с г-н Дюкан
резултатите ще ги пиша по късно 4е не мога да се събудя нещо(те кг. са ясни ама мерките не съм си взела)
лек спорен и усмихнат ден на всичкиnewsm47 newsm51

# 319
  • София
Добро утро! Hug
Не съм чела все още, за което се извинявам  Embarassed Не остава време  #Cussing out
Комбинацията от МЦ и проблеми с 00 доведе до +2 кг. Днес не съм се теглила, защото не мога да си отворя очите, толкова са подути. Времето е лошо и се обаждат разни болежки...Не съм в кондиция, но ще се оправя!
На всички слънчев и усмихнат ден! И не трийте снимките от последните 2-3 дни, да ви видя! Утре не съм на работа, ще наваксвам!

# 320
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро!   bouquet
Магазина на Иван Асен се намира на N21 зад Райфайзен банк. Адреса го има и на блогсайта, магазинчето е в малката уличка, точно зад фризьорския салон.

Мерси за кафенцето, екстра ми идва.
 Днес имам леко повишение, кантара показва 65,5 (някъде), но пък не съм посещавала 00 вчера, та сигурно е от това.

Честито на всички с намаления, месечинки и тн.!  bouquet
 На инвеститорките и тези с леки повишения - търпение! Hug

На тези дето се показаха - браво, разликите на всички са страхотни!

Спирам да пиша, че малкото зло се събуди и трябва да го оправям за градина.
 Лек и отслабващ ден на всички!  bouquet

# 321
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и

Добро утро!

Жива съм. Свалям. ЖУвота е хубав!  Heart Eyes

Честити празници на празнуващите!   bouquet
пантерка - май не съм в Лион, затова виж това провери тук www.barryfarm.com/brans.htm и тук http://www.bienmanger.com/2S_Search.html?mc=oat+bran  Wink второто е за Франция, а цената е по-висока заради "organic"  Confused

полииииииииии - кАжи за тая шестица, че не можах да спя от любопитство  Crazy

# 322
  • UK
  Добро утро и от мен!
 Аз май няма нужда да казвам Sad , все още 58кг.
 Зеленко и Амери разликата се вижда отдалече. Амери, ти наистина си за 3-та, но и аз съм същата като теб и някой ден като си стигна целта ще ме е страх да вляза в нея. Имам чувството, че да си слаб отново е прекалено хубаво, за да е истина и чудото ще изчезне всеки момент Mr. Green За стриите съм чувала, че 100% действа само лазерът.
  Хайде сега и аз да пусна някоя снимчица. Първите 2 сте ги виждали, а вторите са със същите панталонки, които вече ги събувам закопчани.
http://images25.snimka.bg/005804346-big.jpg  
http://images25.snimka.bg/005804347-big.jpg
http://images25.snimka.bg/005804348-big.jpg  
http://images25.snimka.bg/005804349-big.jpg
 Лек ден на всички Hug

# 323
Привет, Дюканки! Днес мисля да приключа ударния период или най-много и утре!  7 дни до сега! Олекнала съм 1.5 кг! Не съм очаквала повече, имайки в предвид, че преди бях на НВД-ВМ! В началото нямах и триците, което има значение! В книгата пише, че ударния период може да е от 5 до 10 дни, но в темите прочетох мнения, че след 5 ден от ударния период падането на килата намалява! А на мен ми се струва, че чак след петия ден забелязах разлика! Ако имате време и желание , посъветвайте ме!
Зеленко  - за стриите има един крем на Евелине 3д специално за стрии, който е супер! Има го в някои от аптеките Ремедиум!

# 324
Момичета
искам да ви попитам, за кърмачки които спазват диетата, пак има удърен,смесен режим, просто 3 етап е по-различен. Или карат само 3 олекотен етап, без редуване на П и ПЗ

# 325
  • Пловдив

Добро утро и от мен  Hug

ТРЕТИ ОЛЕКОТЕН ЕТАП: - ЗА БРЕМЕННИ И КЪРМАЧКИ
Всичко разрешено в ПЗ дни + Трети етап + още 1 порция плодове + нормални кисели млека, но БЕЗ ПРОТЕИНОВ ЧЕТВЪРТЪК

# 326
Момичета
искам да ви попитам, за кърмачки които спазват диетата, пак има удърен,смесен режим, просто 3 етап е по-различен. Или карат само 3 олекотен етап, без редуване на П и ПЗ

Здрасти Доби  Hug Увеличаваме се дългокърмещите Дюканки, знам си аз  Joy
Пускам ти моят модифициран режим (между стандартния и този за кърмачки) - викам му 2ра олекотена  hahaha

1. понеделник, вторник и сряда - само месо, риба, яйца и млечни + 1 порция зеленчуци за вечеря..
2. четвъртък, петък, събота и неделя - всичко изброено по-горе, като на всяко ядене имам порция зеленчуци + 1 плод сутрин на закуска..
3. Закуската ми задължително е 1 кофичка кисело мляко + 3 с.л. овесени трици. Триците са много важни и са задължителни по 3с.л. на ден.
4. 3-4 л. вода на ден
5. 3-4 пъти седмично трениам на степера по 30-40 минути..

Млякото ми е Пършевица 0,5% или Верея 0,1% или.. ако няма наблизо - някакво 2%..
Месото е възможно най-постно - пилето без кожата, телешко, свинско филе..
Изварата - обезмаслена. Сирене и кашкавал не може, ама понякога си гризвам парченце-две Simple Smile
Риба - всякаква
Готви се задушено, печено, варено, на пара - без мазнина.. макар че аз си слагам на салатите по малко зехтин  Embarassed

А това е оригиналния режим за кърмачки (3та олекотена):

1. 1 порция нишестени храни на седмица - макарони, кускус, булгур, качамак, жито (порцията е по 200гр); леща, фасул (150гр), ориз и картофи (по 125гр. в порция)
2. Плодове - по 2 порции на ден, без банани, грозде, череши. (порция около 200-250 гр.)
3. Хляб - 2 филии пълнозърнест хляб на ден
4. Млечни - 40 гр. кашкавал дневно, кисело мляко 2-3% масленост до 800-1000 гр. млечни на ден . Извара обезмаслена.
5. 2 галавечери седмично - ядеш всичко, което поискаш, но само на едно ядене дневно (препоръчително е на вечеря) - гала вечерята може да бъде дори торта, сладолед, пица.. каквото искаш. Но е добре да бъде наистина 1 порция - около 250 гр.
6. Зеленчуци - всякакви - без картофи, те са само в нишестяния ден.
7. Меса - всякакви и в каквото количество искаш - пиле, телешко, свинско ФИЛЕ, риба всякаква.. Постни меса.
8. Яйца - колкото искаш, но не е добре да се прекалява с жълтъците (4-5 седмично), белтъци колкото искаш.

Аз 2 месеца изкарах на "2ра олекотена" и се чувствам чудесно Simple Smile Не съм забеляза промени в кърмата изобщо, да не говрим, че даже се увеличи от всичките тия мръвки  Crazy
Ако имаш въпроси - давай на лични  Hug

# 327
Много ти благодаря.

# 328
  • Стара Загора
Добро утро момичета!!
От няколко дни не съм писала ама това е защото няма с какво да се похваля .
Свидни4ка ,браво момиче!!! Hug Hug Hug
Дени-кали честито ти месечинка ,отличен резултат и за другата среща да не ме забравите Wink
Катяджин не стига че те изпуснах на живо да те видя ,ами и на снимка не успях  #Cussing out
Видях много хубави снимки и разлики браво на всички !!!
Фенси къде изчезна  newsm78 или аз не съм я засичала?
Добре дошли на новите момичета.
Лек ден на всички.
Ето снимки и от мен:
Преди:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244616
Сега:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230579

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 09:30 от suzana63

# 329
  • софия
Добрютро!!! newsm53
Поздрави за всички празнуващи.Честити ви месечинки,сладурки! newsm51 newsm51 newsm51
Пепи,бъди щастлива! newsm51
Кри,все едно аз съм го писала това!Същата история съм в момента! Hug Hug Hug
Орииииии,душоооооооо,ай лавю те,бееее!!!Млляссссссс!!! Hug Hug Hug
Гуудиииии,все така да се чувстваш!
Хубави снимки видях. smile3521 Кате,Зеленкооооу,Амери,Свидничка,Сузана63 Hug Hug Hug
Довечера ,ако се добера до компа,шЪ врещЪ ,да знаете!!! Mr. Green
Лек ви ден и мнооооого минуси!!! newsm47

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 09:31 от slave

Общи условия

Активация на акаунт