Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 182
  • 892
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро и успешен ден, момичетааа Hug! Толкова много преобразени, красиви и щастливи мацки - Амери, Катяджин, Венерас, мама на Кики, Зеленкооо, Свидничка и...всички дето съм ги пропуснала, щастлива съм заедно с вас! Ще им видим сметката на всички излишества и "ще стана аз фиданка чудна"!!! Аз вече съм "покетрена" в преди и сега. Синът ме изненада вчера. Бях се зарекла НИКОГА вече да не се "фотам", щото мязам на...нищо, но вчера се предадох пред убеждаването му и - малка фотосесия Laughing! Прекрасното и странното в този режим е, че съм 67 пък изглеждам по-малко и се напъхвам в дрехи, които са ми били тесни при 64 newsm78. Мнооого ме е страх от трета фаза - от сега. Като дойде, ще видя. Пък знам , че ще помагате Heart Eyes!

# 331
Добро утро на компанията!

Днес кантарчето не ме зарадва както предишните дни, ама аз съм си виновна май. Вчера докато пазарувах в Билла видях телешка кайма 100 %, която ми се стори постна...ама явно не е била достатъчно. Хапнах си кюфтенца на тиганче и сега си стоя на същите кила (вчера ми беше четвърти ден от ударната фаза). Е.... това да ми е за урок. Явно трябва да си намеря мелачка за месо и да си меля в къщи.

Хубав ден на всички и да слабеем  Hug

# 332
Добро утро момичета ...два дни пътувах и вие сте изписали много нещо няма възможност сега да изчета всички страници ...
влизам да ви поздравя ...да кажа че аз си вися на килограмите които си бях и преди седмица, но вече ме притеснява МЦ ...никакъв го няма ( 35 дни) ....а предишните месеци ми идваше с 10-11 дни по рано (значи вариант бременна ...е напълно изключен) ...а от 5-6 дни си имам всички признаци все едно ахаааааа ей сега ще ми дойде - подпухване , леко болки и тежест долу ниско ...
ако някоя е имала подобни проблеми ... моля да ми каже .
знам че най добре е да отида до гинеколожката , но първо нямам НИКАКва възможност ( днес тя не работи а от понеделника пак тръгвам да скитам из страната) и второто което знам е че тя ВЕДНАГА ще ми предпише отвратителния оргаментрил ..... а това лекарство направо ме разбива ( моментално качвам килограми без значение дали въобще ям някаква храна  и ме боли стомаха от него ) а и доколкото знам това лекарство не може да се пие ден два ...а по схема мин 5 или 10 дни

# 333
Здравейте ,и аз сьм нова тук.
Започнах на 05.05, от 70,600.Искам да стана 60 кг./според Дюкан-61кг./Пьрвите 3 дни свалих общо 1,300-резултат 69,300.Вчера ми беше 4 ден П,днес кантарьт паказва 100грама повече,а сьм стриктна. Ще изкарам и днес на П,а от утре мисля да редувам.

Надявам се на вашата подкрепа.
Ако греша карайте ми се-трябва да отслабна-ще ставам кума след месец и полувина/няма да развалям снимките на младоженците,я/

Опитвам и опитвам да си пусна поста-имам чувството ,че в тази тема най-много се пише.

# 334
  • Sofia
Sad Sad Sad  днес ми е 6ти ден на УДАРНАТА ФАЗА и НИЩО!!!! егати толкова съм стриктна и пак нито грам!!! Мъжа ми които не спазва толкова правилно режима свали 3 кг /ядейки сирене!/ Сантиметрите не ги знам с точност, защото не се премерих в началото, но не виждам разлика по дрехите!!!!

пия вода, ям супи, рядко посещавам 00, но вече не знам какво става!!! СЛУЧВАЛО ЛИ СЕ Е ПРИ НЯКОЙ ПРЕЗ ПЪРВА ФАЗА ДА НЕ СВАЛИ И ГРАМ!!! при све, че имам доста за сваляне, а както знаем всички тея дето сме с повече кг в началото свалят по- бързо, докато с по-малко кг ие малко по-трудно!!!

# 335
Добро утро мили ми Дюканки Coffee
Peppi, Честит Рожден Ден!  newsm59
На всички-много целувки и пожелания за минуси
Аз днес се чувствам по-добре. Боря се упорито с грипа и не му се давам  Mr. Green
Сега отивам да чета Hug

# 336

Добро утро момичета кокичета!!! newsm53 smile3503 smile3521 smile3525 newsm51 newsm68 newsm44

Искам да ви споделя нещо и ако ви е удобно да ми кажете какво да правя, аз съм в първата фаза днес е трети ден, ама незнам дали не трябва да почна отначало - защото снощи си направих пилешки пържолки и си сложих малко соев сос , ма само малко и се сетих като си хапнах 3 пъти  Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead

Момичета много ме е яд сега отначало ли да почна  smile3518

# 337
brymbyr44e, нищо ти няма.. Не вкарвай токлоз паника, ще свикнеш  Wink

# 338
Добро утро дюканки,
днес да ви се похваля имам малък минус и това страшно ме зарадва ,защото аз от почти месец не мърдам.Радоста ми обаче преди малко беше помрачена дойде ми МЦ и сегурно ще си остана с малкия минус.
Видях страхотни снимки поздравления изглеждате прекрасно.
Честито на всички с повод за радост днес.
Лек ден от мен.

# 339
Сега с риск да ми се смеете...  Embarassed
Идва лято!
Алкохола при диетата е забранен!
А с бирата как стои въпроса!
Тя е ниско калорична....  Rolling Eyes

Не че нещо, ама така обичам да пия бира лятото!

# 340
Да се запиша за деня. Нищо за отбелязване при мен  Rolling Eyes

Честито на Peppi, много здраве   bouquet

suzana63, хубава разлика  Peace Зарибената, поздравления   bouquet

# 341
добро утро и от мен,момичета  bouquet
Днес е третият ми ден от диетката....хммммммммм не съм се мерила ,дали съм свалила нещо през тези почти три дни....смятам довечера да го направя.Знам ,че е хубаво да се мериш всеки ден,ама нещо не ми се искаше...та така.

а как стои въпросчето с цигарките...пречат ли на диетката или е все едно???

# 342
 Зарибената, поздравления   bouquet

love001smile3521

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 10:08 от Зарибената

# 343

Daninka - аз доколкото знам е хубаво да се мериш сутрин ...., ма така съм чувала...

# 344
Wish - бира не може

Зарибената - браво, браво! Много добре изглеждаш!

Общи условия

Активация на акаунт