Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 179
  • 892
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте и от мен Heart Eyes
Аз винаги се меря сутрин

# 346
Това за бирата нали не беше сериозно  Rolling Eyes
И какво й е нискокалоричното на бирата, като е само въглехидрати  newsm78
НЕ МОЖЕ БИРААААА  Mr. Green

# 347
Здравейте компанията,

Аз не съм изчела всичко, вече съм до 13 стр. но не мога да трая повече. ТРЯБВА ДА СЕ ПОХВАЛЯ.
Днес отчитам още -1 кг. С този общо вече стават 10 кг. Много съм щастлива.
Благодаря ви момичета, благодаря ви че ви има  newsm20

Вещи моля те, когато ти остане време, поправи ми резултатите в общата табличка - начало 86 кг, настоящи 76 кг, крайна цел 60 кг /нека си остане моята цел, а не тая която ми показа калкулатора на Дюкан, че много ме плаши това число, да си стигна първо моя мираж- а ако нещо не харесам, тогава ще я мислим. Благодаря ти предварително   bouquet

За всички които имат повод за празнуване  newsm51 и за останалите  smile3525

отивам да чета

# 348
Аз от вчера не съм мръднала нито грамче. Можеби не трябва да се меря всеки ден Thinking

# 349
Аз от вчера не съм мръднала нито грамче. Можеби не трябва да се меря всеки ден Thinking
Ми_ди то ако се сваляше всеки деееен  ooooh! Мери се всеки ден ако искаш,но не очаквай да виждаш минусчета постоянно!А и във втора фаза си се сваля по кило на 7-10 дни!Аз се меря,за да наблюдавам как дадени храни влияят на организма ми...кажи-речи всеки ден,но понякога и пропускам  Peace

# 350
Добро утро на всички мацки!
Стоя си аз кротко на балкончето, ама вие с тези снимки ме накарахте да падна! Какво сте направили, бе девойки! Чудеса! Аферим дет' се вика! Да ни се връща и на нас, де... Дано...
Аз изкарах 6-ти ударен ден и кантарчето е мръднало още малко, вече съм се оттървала от почти 3 кг. Смятам днес да ми е последния ударен и да захапя зеленчука. Проблеми с ВЦ-то нямам, защото като се появи въпросния проблем още втория ден, започнах да пия по едно чайче със слабителен ефект и всичко е ОК. Дано да нямам и закъснение в МЦ-то, че виждам доста от вас се чудят да си правят ли тест или да чакат още. Хм...
Приятен, усмихнат и отслабващ ден!

# 351
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Здравейте мои мили!

И аз днес имам месечинка - 1-ва.

Затова черпя с едно режимно омлетче за закуска:

И се отчитам - свалени мазнинки - 7.3 кг.

Гръдна обиколка - 3 см.
Талия - 6 см
Ханш - 6 см
Бедра - 5 см (от всяко)
Бицепс - о см.  newsm78

Дени-Кали - ние с теб май сме Дюки-наборчета! И горе долу с еднакви кг. за сваляне. Аз смятам тайничко да си ревизирам целтта де по-натам  Mr. Green.
Свидничка  #Crazy - браво бе - страхотна си!   bouquet
Сузана и Зарибената newsm09 изглеждате невероятнооо! Направо все едно сте смъкнали и доста годинки освен килца -   bouquet Hug
Гуди  Hug - всеки ден така да пишеш!
Цоци - и аз съм тъй бре - туй МЦ  #Cussing out подута, не свалям, боли ме корем, нервна за трима и нейсе - няма го!
Росчо, честита ти кръгла цифричка  Hug

Ами не може всеки ден да се сваля. Понякога и плюсче малко може да има! Ако искаш си се тегли всеки ден, ама не си го слагай толкова на душата всяко грамче, аз лично в началото бях със странна схема - свалям 1-1.5 кг. после качвам 300 гр. после свалям 800 и така. Ама пак си се тегля всеки ден! Да видя кое как ми се отразява - и открих че свалям най-много в рибни дни - когато само рибка ям.

Айде цилувки на цялата банда   love001 smile3534!

# 352
Здравейте

Честит рожден ден на Пепи   bouquet   bouquet   bouquet

Честито на свалилите, на месечинките, и на празнуващите по други поводи. newsm51  
На инвестиращите и новичките - търпение.

Кри, имаш голямо гуш от мен.
Снимките на Свидничка и Сузана 63 са страхотни, с много голяма разлика. Браво момичета smile3525

Munieca, имало е и други такива случаи в темите от последните три месеца.
Само ще ти кажа ,че някои свалят само в смесените дни, а има и такива дето свалят и при едните и при другите. А някои започнаха да свалят повече след като им мина първия месец от режима. Желая ти успех.

Хубав ден ви желая.

ПП: Присила, Верита не се отказа от режима, а само да влиза в темата ,за да не се ядосва като гледа другите. Писах и лични няколко пъти, давах съвети, не вървяха добре нещата, много трудно и с всякакви схеми на дните- сваляше по малко и връщаше. Наскоро си беше дала седмица почивка на нормална храна и за няколко дни беше свалила близо 2кг. Оттогава не съм и писала, а трябва да я проверя.
Имам спомен,че Дюкан споменава 1-2% хора, на които диетата не влияе.

Пак се редактирам:
Цоци, липсваше. Най-добре е на гинеколог, ама ти си знаеш. Ще ти кажа само ,че има случаи когато в дадения месец няма отделени яйцеклетки и следователно нямаш от какво да се изчистиш (освен ако матката не се е подготвила по дефолт за бременност и да чистиш от нея само). Мисля, че съм го срещала като "ановулаторен" цикъл , но не съм сигурна. В такъв случай просто трябва да си чакаш следващия цикъл. (Ако някой има претенции към написаното моля да ги сподели- пиша по спомен, не съм гинеколог)

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 15:45 от svetlat

# 353
Добро утро на всички и от мен.

# 354
  • Варна
Здравейте и днес   bouquet

Sad Sad Sad  днес ми е 6ти ден на УДАРНАТА ФАЗА и НИЩО!!!! егати толкова съм стриктна и пак нито грам!!! Мъжа ми които не спазва толкова правилно режима свали 3 кг /ядейки сирене!/ Сантиметрите не ги знам с точност, защото не се премерих в началото, но не виждам разлика по дрехите!!!!

пия вода, ям супи, рядко посещавам 00, но вече не знам какво става!!! СЛУЧВАЛО ЛИ СЕ Е ПРИ НЯКОЙ ПРЕЗ ПЪРВА ФАЗА ДА НЕ СВАЛИ И ГРАМ!!! при све, че имам доста за сваляне, а както знаем всички тея дето сме с повече кг в началото свалят по- бързо, докато с по-малко кг ие малко по-трудно!!!

Прочетох това и не се стърпях. Муниека, успокой се, и при други се случва. Всеки организъм е различен. Доколкото виждам скоро си родила и хормоните ти кой знай как бушуват още. Дай си повече време и малко повече търпение. Мъжа си не го гледай, те мъжете са други животни .
Аз през ударната свалих 1.5 - 2 кг и то кантарчето ми играеше сутрин надолу, вечер нагоре. Но после почнах регулярно да си свалям по 1кг. на седмица, понякога и 2 кг. Успех, ще тръгнат нещата. Помня само едно момиче - верита и беше ника, тя качваше вместо да сваля и мисля че се отказа. Другите всички имат намаление. Виж питай и Росченка и тя първият месец даже имаше много малко свалено.
Хайде, чао отивам за трици.
Бейби -дол, вашият Бурлекс ми е далече, първо ще пробвам другаде. Докъде я докарахме -да Одим да обикаляме за трици  newsm78.

# 355
Здравейте!

Не пиша всеки ден, защото нямам с какво да се похваля. Имах + , но с идването на МЦ нещата се нормалиризираха. И пак остават последните 2кг.
обаче снимките , които видях са страхотни. Амери , не мисля , че това са стрии, а по-скоро кожа, която след премахване на мазнините остава да се събере. Имам същия проблем, но мисля ,че единственото свястно решение са масажите. Ефекта е невероятен - и върху еластичността на кожата и върху външния вид. Иначе резултата ти е изумителен.
Забравих - трици гледах в Бурлекс - Чайка, Пикадили - парк и маг. Феникс в Чайка . Щом и там се появиха , значи и на други места има.

Успех на всички и специални поздрави на рождениците!

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 10:46 от mi6a97

# 356
Времето е лошо и се обаждат разни болежки...Не съм в кондиция, но ще се оправя!

Цялата лява половина на тялото ми, от главата до кръстта, е схваната! Не мога да се обръщам, нищо не мога да направя..  Tired Добре, че днес съм на масаж, защото просто няма да мога да изкарам деня така.

Пепи, честит рожден ден!   cook

Tatitt , честит първи месец!   bouquet

Приси, ако не намериш другаде, мога да ти взема утре.

# 357
Може би много присърце взех нещата, даже сънувам как ще стана, ще се претегля и оооооо чудо вече съм фиданка. Weary
До сега диета не съм пазила и тези ваши резултати направо ме замаиват, но вече няма да бързам толкова.

# 358
  • Sofia
Цитат на: link=topic=290682.msg7421618#msg7421618 date=1210318489
Munieca, имало е и други такива случаи в темите от последните три месеца.
Само ще ти кажа ,че някои свалят само в смесените дни, а има и такива дето свалят и при едните и при другите. А някои започнаха да свалят повече след като им мина първия месец от режима. Желая ти успех.
Мерси за подкрепата! ще спазвам режима поне още 20ти дни, т.е. да стане месец и ако няма ефект ще търся и друго решение!
prysila просто всички които са около мен, почващи и приключващи режима не са имали този проблем и само ме подпитват какъв е резултата, та тва ме нерви,че няма резултат!
Зареден съм с воля като стадо биволи, ама поне малко стимул да идваше и от скапания кантар!!!

сега ще потърся Росченка да питам как е било при нея.

Още нещо какво може да се пие за слабителен ефект? пих парафиново олио  Sick ОТВРАТ! та може ли нещо друго, щото явно триците не ми действат вече. Нека някой каже: зелен чай, таблетки или нещо друго?

# 359
Здравейте, дюканки  Simple Smile
Peppi, честит рожден ден!
И днес имам повод да се похваля  Grinning Сутринта кантара показа -0,900, още само някакви си 100 гр. и ще вляза в отбора на 6-ците  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт