Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 192
  • 892
  •   1
Отговори
# 285
Амери,браво !  bouquetСтанала си още по-слаба и по-хубава. Hug
Целувки  love001  love001  love001

# 286
Малееее Амери - супер резултат! Браво! Панталонът от ден 55 и дънките от ден 57 ти стоят страшно! Поздравления!   bouquet

Edit: кое е това място с реката и този брод? много хубаво ми се струва...
Ами това е една местност "Текето", в с.Николово, до Русе. Много е красиво има и голямо езеро.
Снимката е от малкото езерце, с водните лилийки. Като цъфнат, ще направя нова фотосесия  Flutter

# 287
Амери Kissing Heart Къде беше! Липсваше!
Изглеждаш страхотно! Една снимка с малката е като кадър от филм! Хубава вила! Twisted Evil Heart Eyes Hug
Перле, Бачи Hug
Emi, кажи на мъж ти, че ще се изрусиш Joy

Лека нощ девойки и недевойки  byeuu Scatter

# 288
  • София
amerie, домъчня ми за в къщи  Embarassed и за Текето също  Tired

Я     кат    има  други    и аз да се фукна
Embarassed

# 289
Амери, искам и аз на Текето Sad , много е хубаво там (ходила съм преди години с родата от Русе). А резултата ти е  #Crazy - страхотна си Peace

Гуди, Ше ти отнема шестицата от днес (не се сещам кой ти я даде така лесно Wink )

Зеленко, пожелавам скоро още една ръка да напъхаш в роклето Mr. Green . Резултатът ти е супер  bouquet

# 290
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Гуди, Ше ти отнема шестицата от днес (не се сещам кой ти я даде така лесно Wink )

newsm78 що стана?  ooooh!
помня, че Дорчестер внезапно ме заобича, но шестици не поВня  Confused

не спамя - имам питане - има ли врачанска принцеса-дюканеса?
или инфо за трици във Враца  Blush

# 291
здравейте момичета,посрещнете нов съмишленик в борбата с колограмите. Embarassed
От 38 дни не пуша и качих 6 кг. #Cussing out,ужас изпаднала сам в паника да не продължа да качвам-признавам си не съм се ограничавала с храната и най-вече със сладкото.
От утре ще започна УДАРНИЯ РЕЖИМ smile3521
Крайната цел е -6кг.
ще влизам всеки ден в темата за да се стимулирам като чета за постигнатите резултати
Успех на всички newsm10

# 292
Браво за резултатите на Амери, Зеленкото и на Зарибената(току-що ведях снимката в преди и сега).
Всички имате очевадни резултати и изглеждате много добре.

Гуди, за Враца знам само ,че няма в Билата (братовчедка ми онзи ден е търсила, но вече си е в София)
Дано се намери някой да ти помогне.

Лека нощ на всички newsm46

# 293
Ори,липсваш ми. HugКъде се губиш?Радвам се ,че изследванията са ти добри Peace
Зеленко,страхотна разлика .Браво!  bouquet
Гуди,имаше преди 23години CryАма сега не съм във Враца. Hug Hug

# 294
Оле къде ще търся тези трици тук в Lyon Rolling Eyes
ПОМАГАИТЕ,НЯКОЙ ИМА ЛИ ИНФО

# 295
Зеленко, сега се сетих, че си от района  ooooh! резултата ти е 6-ца  Peace
Те, Сън и Нели, ми гостуваха, но времето беше скапано и се изля голям дъжд, не се сетих да се снимаме  Mr. Green Нещо се бях притеснила, и забравих за фотото  Sad
Съб. / нед. ще изкарам в зала Уневирсиада, ако някой има път да пием по кафе  Hug

# 296
Здравейте на всички! Grinning
Както си личи, аз съм съвсем новичка тук, не съм мама, но харесвам и много пъти съм чела тези форуми!
Регистрирах се, след като днес открих всички ваши теми за режима на д-р Дюкан, рецептите, подбраната информация и т.н. Мога само да кажа: СТРАХОТНИ СТЕ!!!
Толкова полезно инфо, подробно, обяснено, виждам, че се подкрепяте и се обичате - какво по-важно от това! Heart Eyes
Разгледах вашите снимки - удивителни са, резултатите ви са очевадни, човек няма как да не се почувства окрилен и да не повярва в себе си!
От десетина дни имам книгата на д-р Дюкан, в момента я чета и смятам до дни да започна да спазвам режима! /Ще се радвам да ме причислите към дюканките!  Laughing/
Намерих отговори на много мои въпроси, подходящи продукти / които се чудих как ще разпозная на пазара, не че е много голям у нас, но все пак!/! Излишните ми килограми са много - над 20 и смятам, че този режим ще ми помогне да се отърва от тях! Дано да успея! Sunglasses
Имам само едно съмнение... по-скоро въпросче!...
Като малка имах проблеми с бъбреците, които отдавна са овладяни, но все пак - как мислите, при приема главно на месни продукти и други протеини, по-голямото количество на пикочна киселина в кръвта дали би могла да доведе до нови проблеми с бъбреците?
Ще се посъветвам и с лекар, но реших да попитам и вас...
И още нещо - мисля си за 7 дни Ударен режим, с цел колкото се може повече свалени кг. , дали ще е много?  newsm78
Благодаря ви предварително и до скоро! Wink
Лека вечер на всички!

# 297
  • Пловдив
Фарфалина, добре дошла!   bouquet Явно си ни чела и даваш инфо за себе си. За бъбреците наистина ще е добре да се подъветваш със специалист. По принцип режима включва много вода, което е най-вече заради тях, но си е друго и доктор да се изкаже по въпроса при положение, че си имала проблеми.

# 298
Амери, влизам специално да те  Hug и да те поздравя за резултата- отслабнала супер много,откакто се видяхме...а от началото разликата е огромна. Свалила си цялото коремче,като гледам, в лице си се изпила яко и краката ти са като щекички вече Simple Smile
Мацка си. Въобще цялото семейство сте големи сладури! Heart Eyes А за стриите- мн трудно се махат...почти нищо не помага, но вземи някакво мазилце и пробвай!
Катенце Hug
Орелийка, благодаря за изчерпателното ЛС - всичко ще пусна+ моите си глупости! perko Kissing Heart
Зеленко, супер си! разликата е  Shocked голяяяма!
 Лека нощ на всички и прегръдки!

# 299
  • Oslo,Norway
катенце аз не се оплаквам бе мила сега като направя равносметка 8 кг са си 8 кг .
утре правя 1 месец за мен резултатите са доста добри утре сутрин ще се измеря и ще кажа точно какво съм направила за този 1 месец.
амери за стриите незнам какво мислиш да взимаш аз какво ли не съм ползвала нищо не ми помага само ако са червени избледняват.но различни кожи  може пък на теб да ти подействат,а пък за резултатите ти #Crazyнямам думи
зеленкото и то се стопило  #Crazy
мале кога ще се похваля и аз с такива резултати newsm78

Общи условия

Активация на акаунт