Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 206
  • 892
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, в Пикадили в МОЛа ходих - в София .....  всъщност никога не съм виждала, моля, кажете къде да гледам #Crazy
  newsm78 Чудя се, защо като не си виждала -гледаш, ама и аз така  Joy Joy
Зеленко! Ако капките стевия имат вкус на карамел, то може при глад за сладко да си капваме на езика по една две Simple Smile)
Аз ползвам листата. Правя чай. Става сладък, но е хубав за пиене студен.
katyadjin Разходките край морето рано сутрин, свалят кръвното.

# 271
.....в Кипьр а тук извара няма, мога ли да я заменя с нещо?

Защо не я замениш с ниско маслено крема сирене. Изварата не е задължителна, основното в режима е месото. Даже е добре да ограничаваш млечните до 500-800гр. на ден

brymbyr44e, tzvety roussimova, Орелия благодаря ви за реакцията    bouquet
Зеленкото благодаря ти за отзивчивостта  bouquet
Орелия, Krikri, Зеленкото, Мамче Hug
dessy85 аз си намерих трици в диетичното магазинче зад Плиска
katyadjin изглеждаш невероятно smile3501 и това е резултат от само -20кг Shocked, изглеждат повече Peace

П.С. Ако някой ходи до диетичния на Плиска да знае, че магазина винаги се затваря около 10мин. по рано #Cussing out

# 272
  • София
Момичета, в Пикадили в МОЛа ходих - в София и на диетичният щанд няма трици, пообиколих магазина и никъде не видях - аз ли криво гледам или са свършили.На диетичният им щанд всъщност никога не съм виждала, моля, кажете къде да гледам #Crazy
на никого няма да се сърдя ако се посмее на този пост Sick

Странно..аз днес към 19ч оттам си купих (но от СитиЦентъра-за там ли говориш или за Мола на Стамболийски)? Намират се на щанда до бисквитките, до мюслитата. Има кутии с пшеничени и до тях малките пакети с овесени. И бяха по-евтини- аз ги купих за 1.40, в Пикадили са 1.15.
Аз пък търся тези по-ситните-били по-добри за някои от рецептите (по съвет на експерт Wink)

При мен- новина!!! Половинката от утре се присъединява  Joy Joy Joy Joy Joy
Милият не ме е виждал толкова да готвя отдавна- с влизането вкъщи и хоп- в кухнята. Та реши от утре и той Simple SmileSimple Smile Ще готвя някакви колосални количества, дано не объркаме дозите Simple Smile
(под секрет да кажа-предупреди ме, че не иска да му разказвам идеята, не иска нищо да знае-само да има винаги приготвено режимно нещо за ядене. Та за утре кутията му е пълна с: 5 рибени кюфтета, обилно заляти със сол извара, кис.краст., мляко, горчица, подправки), 6 пил.филета на скара, едно варено яйце, 6 ролца раци, едно кис.мляко  Shocked) Надявам се да му стигне до 18ч Simple Smile
Сготвих шкембе, сега варя и пилешка супа, сутринта ще спретна кексчето.

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 22:28 от Emi

# 273
Странно..аз днес към 19ч оттам си купих (но от СитиЦентъра-за там ли говориш или за Мола на Стамболийски)? Намират се на щанда до бисквитките, до мюслитата. Има кутии с пшеничени и до тях малките пакети с овесени. И бяха по-евтини- аз ги купих за 1.40, в Пикадили са 1.15.
Бре!? Това не е тая София........ Не съм виждала.
А твоя мил, човекът решил, че това е начина да си похапне. Ценител!

# 274
Добра вечер на всички  Hug

Да кажа и аз - днес купихме овесени трици от пазара на Димитър Петков - обяснено е и в блога - съвсем близо до Пиротска, второто или третото павилионче посока Тодор Александров. Триците са от ситните, разфасовката - от 1 кг, цената - 7лв.

Купонът стана, след като изпратих любимото да ги купи... да започна и аз отнякъде с дресировката  Grinning  казвам му, купи ми 10 пакета (предишния път оттам взех от по 200гр. опаковки) чакам, чакам... връща се той след 5 мин с една голяма торба. изненадах се малко, викам му "колко е това", а той: ми 7 кг!!! Как го е решил това количество за мен си остава загадка... Ще имам да си ям  Laughing

На Мис Марина - честита годишнина от сватбата!   bouquet

# 275
Айде и аз инфо за триците в Пловдивско  Mr. Green
В Лекси днес - 1,12 лв - 200 гр  Peace

# 276
Привет, Дюкеси  Heart Eyes
Малката ми, днес е по-добре  Praynig Нямам много време, когато тя е в къщи, но ще наваксвам  Mr. Green Каката тази вечер пи последно АБ, и в събота е на състезание  Praynig
Сега давам отчет за 2 месеца - Дюканстване: талия -13.5 см, ханш - 6.5 см, бедро- 4.5 см. Кг са - 8.8  Flutter Ето и няколко снимкиhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=228366&photo=2 - последните са нови  Embarassed
Утре ще зачезвам за кратко, и за това споделям мерките и теглилките  Grinning
БЛАГОДАРЯ на всички, за подкрепата   bouquet Без вас, и темата нямаше да успея  Heart Eyes
Катеджин, Венерас, мама на Кики, аплодисменти и от мен  Peace
Орелия Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Накрая да си призная, че имам прегрешения, през празниците  Sad Твърдо съм решила, да не повтарям тези грешки, понеже след това се чуствах ужасно некомфортно, както физически така и психически. Все пак, бях безкрайно поласкана от всичките си познати, че изглеждам добре и не бих искала в никакъв случай, да се върна в "пълният ми период". Смятам, твърдо да се придържам към диетата, и мисля, че нещата ще се получат ( да си задържа постигнатото).
Ори, Зеленко, Духи, Халеева, Славе, Сън, Нели, Кри, Вещи, Бачи, Цвети Р., Росченка, Свидничка, Цоци, Лени Hug  пропускам  доста народ, но я гушки за всички   Hug  Heart Eyes
Доста новички мернах, Успех момичета  Peace  welcome

# 277
Бачи,то и аз това питам - къде да гледам, та да видя Joy
Еми,на Стамболийски ходих, първо на диетичния проверих - намаше и след това хаотично търсих, защото по принцип не пазарувам от там,мюслитата ги видах, трици търсих в пликчета/други не съм си купувала.../както и да е, стана ясно, че не съм обиграна Joy
Маджието,мерси за инфото, съвсем близо ми е Peace
Амери,ти съвсем стопи коремчето - ще ти паднат гащите като те гледам, браво!

# 278
Привет и от мен момичета не съм писала от няколко дни.
Да се отчета , днес ми е 5 ударен ден и сутринта кантарът показа – 2 кг.  Simple Smile
От утре минавам на смесен режим , до желаната цел останаха 6 кг

# 279
  • София
... И бяха по-евтини- аз ги купих за 1.40, в Пикадили са 1.15.

Бре!? Това не е тая София........ Не съм виждала.

Пазарна икономика  Joy Четат ни мениджърите на Пикадили и спрямо търсенето- предлагат  Laughing Laughing Laughing
(Майтап, майтап, ама нишо чудно, вчера на пазара Борово след мен една жена и тя- 5 пакета, към 60год беше и аз не се стърпях- "ех , този Дюкан" и тя реши, че нещо съм мнителна и казва "Смейте се, но е много, много ефикасен, само трябва много стриктно, и с много воля!!" Simple Smile Simple Smile
И половинката като се отдалечихме само каза "Тия хора нямат акъл"
И днес обаче- хоп , в кюпа  Joy Joy
Аз му казвам- ти нали се подиграваш, ама сега и никакъв алкохол, а като те знам как не можеш да отказваш.
"Не мога да отказвам -да, и като стана 70кг, няма да мога на русите мацки да отказвам, да знаеш" Mr. Green

# 280
  • Universe
Млякото предпазва от високо кръвно 
02 април 2008 
Жените, които по-често употребяват обезмаслено мляко, имат по-високо ниво на съдържание на калций и витамин D в организма и съответно понижен риск от поява на хипертония, показват резултатите от изследване, проведено в Университета "Харвард".

Специалистите са провели своето проучване сред повече от 30 000 жени.
Данните сочат, че всекидневната употреба на две и повече чаши обезмаслено мляко понижават с до 10% риска от хипертония.

Млякото с ниско съдържание на мазнини осигурява на организма разнообразни хранителни вещества в това число витамини А и D, белтъчини, калий и калций и по този начин способства за нормализирането на работата на сърдечно-съдовата система и поддържане на артериалното налягане в нормални граници, обобщават американските учени, цитирани от Ройтерс.

Ние като пием по една чаша сме си понижили риска до 5%  hahaha hahaha hahaha

Линкът за Зеленкото - http://www.stranabg.com/index.php?option=com_content&task=vi … 24&Itemid=119

# 281
Еми, аз редовно пращам леля ми да ми купува трици точно от това пазарче, ще взема да я питам утре да не ми е купила 5 пакета hahaha

# 282
Ходих на лекар-всичко е наред! Hug
Лека нощ момичета!  bouquet

# 283
Амери,ти съвсем стопи коремчето - ще ти паднат гащите като те гледам, браво!
Де да беше, така  Mr. Green Те стриите, ще ми ги придържат  Joy Имам и още две снимки от преди 2 ч., досрамя ме да ги кача  Sad Сериозно се замислих, за някакво мазило  ooooh!

# 284
Малееее Амери - супер резултат! Браво! Панталонът от ден 55 и дънките от ден 57 ти стоят страшно! Поздравления!   bouquet

Edit: кое е това място с реката и този брод? много хубаво ми се струва...

Общи условия

Активация на акаунт