Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 681
  • 892
  •   1
Отговори
# 180
  • гр.Варна
КАте,
Наистина изглеждаш супер и определено имаш разлика в посока намаление от последния пърт,когато се видяхме  bouquet
ето и от мен малко снимки:
преди:

http://hristinak.multiply.com/photos/album/16#46
http://hristinak.multiply.com/photos/album/16#60
http://hristinak.multiply.com/photos/album/9#36
сега:
http://hristinak.multiply.com/photos/album/25/Our_trip_to_Vienna-01-05.05.08#133
http://hristinak.multiply.com/photos/album/25/Our_trip_to_Vienna-01-05.05.08#139

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 14:51 от mama_na_kiki

# 181
Здравейте дами,
mama_na_kiki   страхотни снимки радвам се за теб че си изкарала добре почивните дни. Аз откакто започнах режима ям само такова мляко - Фермерско. От Севлиево съм и тук няма никакво друго обезмаслено мляко
Приятен и усмихнат ден на всички

# 182
Това фермерското и аз го открих от няколко дни . Страхотно е! И ако наистина му е истинско съдържанието.. Толкова е вкусно и гъсто.. просто съм пристрастена  Crazy

# 183
  • гр.Варна
Scorpi_D,
ако знаех,щях да ти се опбадя и да се видим.Бях в Севлиево поне 6 дни
Другият път се надявам да се видим:)
Фермерското мляко е невероятно и ще се радвам ако го открия и в нашата търговска мрежа

# 184
еее много жалко Sad
нищо следващия път като идваш ще се разберем от по-рано да се видим

# 185
  • София
Здравейте, Дюканки!     newsm10

Аз отслабвам бавно, но плавно - вече съм още -0.5кг.Днес ще правя крем-карамел с подсладител-да покажа на мъжът ми, че има вкусотии в Дюканството.Той, като види триците и изварата, му се отяжда.Опитва се да кара само на пилешко, яйца и риба.Но усещам, че скоро ще му писне и ще зареже всичко.

Ори  и аз имах анемия преди години-хемоглобина ми беше 90.Казаха ми какво да ям, ама забрави.След 2 седмици ядене на храни, пълни с желязо, хемоглобина ми стана 70...Започнах да залитам и всичко да ми чернее.Тогава ми изписаха инжекции-желязо и В 12.Не съм правила проучване, но мисля, че няма защо да слагат захар, при положение, че не се пият.Много бързо ме оправиха.Само че 2 години после ти е син задника на мястото, дето са били инжекциите.

# 186
  • някъде там
След порядъчно дрогиране с Аналгин ми поодмина главата.Аз съм си с мигрена и имах чувството ,че ще се пръсна.Абсолютен кошмар.Дано за напред не е така. Rolling Eyes
Така или иначе вече ми се срува,че не е невъзможно да си изпълнява режима.
Имам няколко въпроса и дано не ме хулине за тях Blush
Пуешка шунка Леки с 3% масленост може ли да се консумира? Всъщност каква шунка пуешка мога да консумирам и какво е важно да гледам по етикетите от това,което пише?
Виждам,че споменавате степчетата.Могат ли да се пият като напитка,освен с киселото мляко?Чела съм и за употребата на нишесте.Какво нишесте може да се яде и може ли да е приготвено във вид на крем с прясно мляко и подсладител?
Благодаря предварително за отговорите  bouquet
Кате, искам да ти кажа,че си страхотна.Удивителни резултати.Браво!!!
mama_na_kiki,изглеждаш чудесно и много ти личат свалените килца.Поздравления!
Дано и аз скоро показвам снимки.

# 187
Илонитка може именно от пуешката шунка на Леки с до 3% мазнини!Виж в блогсайта има снимки и на някои други продукти от този вид,които са разрешени!Доста е важно да гледаш по етикетите и да следиш процента мазнини - над 3% не става!  Naughty
Мама_на_кики изглеждаш супер!Поздравления от сърце!  Hug

# 188
totorony, търси в диетичните магазини има сухо, нискомаслено мляко  (респ. тези за здравословно хранене). Аз съм си взимала преди 2 месеца от този на Екзарх Йосиф Peace

RENEWAL, в СУИТЛИ ултра (на таблетки) има: Цикламат натрий, Захарин натрий... без аспартам, което, обаче, не го прави цвете Tired . Все си е л**но Sick . Най- добре е Стевия. Това е 100% натурален продукт (извлича се от растението стевия), предлага се в различни разфасовки и форми (таблетки, капки)

В тази връзка искам да попитам как да си изчисля дневното допустимо количество подсладител Rolling Eyes ? Много ме е страх да не предозирам, и без това е вредно, ами и ако прекалявам Sad ... Значи използвам Суитли на таблетки и Хуксол- течен. На Суитли-то пише каква е дневната макс. доза, но на Хуксола- не. И още: да се "втелясвам" ли да си броя дъвки, степчета, бонбонки... newsm78 . Сега ровя в нета да си намеря Стевия (има я на едно място за 12 лв 200 таблетки, та ще се поръчва). Ще докладвам като я изпробвам Peace

А ако някой попадне на Фермерското мляко в СФ, да свирка Grinning

илонотка
, шунката трябва да е с мазнини до 4%, но като цяло гледай да не наблягаш на нея, по- добре е чистото месце. Нишестето е натурално, царевично (има го навсякъде и от няколко марки). Използва се по 1 с. лъжица макс. на ден. А за приготвяне- има рецепти ето тук http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%94%d0%b5%d1%81 … %82%d0%b8-%d0%9f/ .
 Изцяло нишестяно кремче не е много режимно заради количеството. И така Hug

# 189
Здравейте момичета, отново съм на линия след нет затъмнението от 3 седмици. Да се похваля дотук резултата е -7 кг. Целта е още далечна, на това отгоре от доста дълго време задържам.
Дори по празниците устоях на всякакви искушения, дори и сестра ми и леля ми след моите резултати започнаха режима.

# 190
Здравейте момичета  Hug

Отдавна ви следя, а от четири дни съм на режима и ооооооооо чудеса -3 кг. Направо съм ошашавена от кеф  #Crazy Е, ясно е че после ще се забави темпото, но старта много ми хареса.

Аз съм Роси, от Враца съм, на 35 г., висока 175 см. Покрай бременността напълнях доста (над 20 кг.) и досега си ги държах. Ама мноооого ми тежат. Никога не съм била много слаба, но си поддържах между 72-75 кг. в  зависимост от сезоните.
Преди никога не съм пазила диета, освен един период на разделно хранене преди десетина години, затова не знаех как да се справя с многото телеса. Пробвах с гладуване (в смисъл само зеленчуци и плодове), обаче то това не се издържа, в резултат на което си върнах сваленото. Започнах да разглеждам форумите за диети и открих че то Дюканството си е точно за мен ...
За сега това!
А и един въпрос - препоръчайте ми какви витамини да вземам?
 newsm51
Щастлива съм че ви има!

# 191

Момичета кокичета, искам да ви питам нещо, че нали още съм нова, сега изядох една малка пилешка пържолка и съм още гладна, а имам рачешки рулца - дали може сега да си хапна от тях или не е хубаво да смесвам риба и месо?????

# 192
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Момичета кокичета, искам да ви питам нещо, че нали още съм нова, сега изядох една малка пилешка пържолка и съм още гладна, а имам рачешки рулца - дали може сега да си хапна от тях или не е хубаво да смесвам риба и месо?????

смесвай всичко  Peace
добави на пържолката малко сосче от мляко, извара и чесънче (ако няма да се целуваш де)
можеш да си я гарнираш с няколко шишчета  Mr. Green, яйца, рибка, каквото те тегли и имаш в хладилника
не стой гладна Peace

# 193

Можеш да смесваш каквото искаш с каквото искаш Peace . Разделното хранене не вАжи тук Grinning

Гудето ме изпреварило.... Crossing Arms

# 194
  • Варна
Здравейте  bye
Аз пак набързичко, но много задължения ми се насъбраха пък не мога да смогна.
Официално обявявам , че слизам на пейката на 6- чките. Вече съм 69 кг.  Айде, някой да освобождава място. Моето на пейката на 7-чките вече е свободно, който ще идва, да заповяда. Wink Следващата голяма цел е преборването на 20 -тия килограм , заедно с Дюкан.
Честито на месечинките от вчера и днес - Катяджин , Зеленко и Дивана   bouquet Доста впечатляващи резултати  smile3501
Кате, гледам фотосесия си пуснала  newsm10
Мамс smile3525, честита месечинка и на теб / малко на патерица /
Фен, браво,  с чудесно темпо вървиш  smile3501
Елена82, прочетох отговора ти.  Засега мисля, до края на май да карам 5 / 5, защото още свалям равномерно. И от юни да почна 1 / 1, щом казваш че работи . Надявам се до края на юни да приключа 2-ра фаза, но да видим какво ще стане.
Варненки, аз на 18-ти съм заета. Ще ходя на абитуриентска / така ли се пише  newsm78 / в Силистра. На 23-ти  и 24 - ти също, но тук във Варна. Сега събота и неделя пак няма да ме има, така че този път ще сте без мен  Sad .
Мама на Кики, много хубаво сте си прекарали като гледам  Peace. Знам че не е по темата, но с какво пътувахте до Виена- самолет, автобус и от Варна ли ?. Тихичко - питам щото и на мен ми се ходи. Много красив град. newsm73

Отивам да си сменям линийката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт