Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 173
  • 892
  •   1
Отговори
# 360
Хелоу момичета,

ЧРД на Пепи   bouquet

Аз имам едно питане - къде е произведен Хуксол-а който вие ползвате? Защото аз от вчера в МЦ реших накрая да готвя сладости и какво виждам тук / Германия/ и Хуксол-а и Натриина / друг местен подсладител за готвене/ имат захароза ?!?
И изобщо не намерих нещо което да няма я декстроза, я захароза  Sad
Има ли някой в ДЕ, който да е намерил подходящ подсладител ?

мерси предварително ако някой има инфо дори и ако не е в ДЕ Simple Smile

# 361
Благодаря на Вещи, че ме е включила в табличката. Стартово тегло - 87 кг, сега съм 72,6 кг, цел - 68 кг.

На мен много ми хареса идеята за всеки свален кг да си купувам по нещо и да се глезя. Като си направих равносметка обаче, се оказа, че имам по-малко "награди", отколкото свалени кг, така че ще трябва да наваксам  Laughing  дано само издържи кредитната карта, щото заплатата вече отдавна отиде  Whistling

Ето все пак последната придобивка от Метро. Голямо чудене беше кое от тези двете да си взема:

В крайна сметка купихме тигана, щото и майка ще може да го ползва като сач за катми примерно... Пробвах го вече с риба и зеленчуци, вкусно се получи... започвам да слюноотделям, затова спирам засега  Joy

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 11:31 от maggieto

# 362
Peppi, честито, много много хубави моменти ти желая  newsm59 Gift
Много снимки сте пуснали момичета и при всички вас резултатите са  удивителни , браво  smile3501 smile3521 newsm51 newsm51
Честито на всички с малки и големи минусчета , на днешните месечинки и на патерица на вчерашните месечинки  , продължавайте в същия дух smile3525 Някой питаше за лимона - може да се използва  като подправка Simple Smile
А сега да потвърдя минусчето си от преди два дни -1кг и резултата е -10кг newsm44 от началото на режима.След малко ще си оправя и линийката.
Желая ви слънчев и усмихнат ден напук на облачното време на вън. sun sun

# 363
  • София
Здравейте! Да се похваля още с -0,5кг! newsm44 А тъкмо се бях отчаяла... Радвам се, че съм с вас. Пожелавам успех на всички!
(А който се е сетил за степчетата в киселото мляко е бил гений Joy)

# 364
Здравейте, красавици!

Peppi - Честит Рожден ден -   bouquet  много щастие и късмет да имаш!!! Hug

Писах 1 час, и всичко ми изчезна -  #Cussing out бясна съм.

Целувам ви всички. И аз съм като Кри - първи ден МЦ, боли ме главата, краката, ръцете, корема  Tired и т.н. Ама ш'съ упрая.
Ако ми дойде музата днес по-късно пак ще почна отначалото.

Целувки!   bouquet

# 365
виждам тук / Германия/ и Хуксол-а и Натриина / друг местен подсладител за готвене/ имат захароза ?!?

Аз пък вчера се огледах в течния Хуксол и пише, че има фруктоза newsm78 ... ама аман вече, няма толкова да му се вглеждам. Както често се казва тук, и с тези не съвсем режимни продукти тук слабеем Peace

michel, panterka , изпратете ми, ако искате, е-мейл адресите си да ви пратя книгата Hug

Орелийка, виж (по линийката) кой се задава иззад ъгъла на 6-иците newsm68 . Никакви прегрешения вече, много зле ми се отрази на психиката Sad

Гуде, пиле шарено, 12х7=84 Laughing . Мислех да си затрая, 'щото аз и 2х2 смятам с калкулатор (даже имам свидетели- Цоцииии  bouquet )....

Peppi, Честит Рожден Ден, да си жива и здрава и мнооооого щастлива smile3525

Амери, не че това ще те успокои, но моят корем изглежда като твоя, само че на квадрат Cry . И направо не виждам как ще го всмукна цялото това... нещо. Така че ако намериш вълшебния лек, свиркай Rolling Eyes . За протокола: Euserin- а още не е дал някакви по- видими резултати Rolling Eyes

# 366
  • София
Привет ви, девойки  wavey
Искам да споделя, че в трета фаза няма нищо страшно  Laughing - след вчерашното ми мрънкане, че съм качила 1кг., днес няма и следа от него - много съм хепи!
Пеппи-честит ти рожден ден, да си все по-хубавка и много обичана   bouquet
Видях много хубави момичета - Свидничка - супер си!Амери - още по-слаба #Crazy, а фемилито - големи сладури!Сузана-очевидна разлика, а Фенси се вясна за малко, и изчезна Simple Smile Зеленко - верно, скоро да си пъхнеш и другата ръчица в роклето Wink - скорошно достигане на целта ти пожелавам  и още нещо Wink fingerscrossed... отивам да гледам в албума, да не пропусна някой.. Hug
ЗарибенатаЧудесна промяна, браво  bouquet
И, момичета, повечко търпение-при всеки метаболизма работи различно, а мъжете-те са друга работа...
Лек и режимен ден, а да - петък е Mr. Green

# 367
Офф фруктоза е и тук, не захароза ... сорри за грешката.

ами ОК щом и в БГ е такъв, него ще ползвам. Има доста момичета отслабнали и с него Simple Smile

Мерси Поли Уоли Simple Smile

# 368
Здравейте и от мен!

Честито на всички  за минусчетата,които са постигнали Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Пепи!,да си жива и здрава,много щастие и късмет ти желая и много добри резултати занапред!!! Hug Hug Hug

Имам и един въпрос : Вещи,моля те дай ми адреса на който мога да изчисля килограмите си.Няколко пъти се опитах да влезна,но без резултат Thinking явно някъде бъркам.
И....... от къде си набавяш овесените трици? EmbarassedБях до Лекси но не можах да ги открия,в Сани няма newsm78,а тази вечер мисля да ходя до Метро.
Благодаря ти предварително!!! Hug

# 369
Здравейте
Отдавна не съм писала,но като няма с какво да се похваля Mr. Green
Нещо се бях поотпуснала около празниците и резултата не бе задоволителен +2 кг.
Не напразно са сложили протеинов четвъртък Party
Хубавото е че почти си върнах килата от линийката,а лошото е че не виждам да се смъкна повече/за съжаление/
Ако не се взема в ръце ще трябва да се задоволя с това което имам.Това зависи само от мен.
Ще трябва да се мобилизирам ако искам нещо Crazy
Лек и отслабващ на всички Peace

# 370
И....... от къде си набавяш овесените трици? EmbarassedБях до Лекси но не можах да ги открия,в Сани няма newsm78,а тази вечер мисля да ходя до Метро.

В Метро не съм виждала.. В Лекси са на щанда с диетичните храни, на 2рия рафт отдолу нагоре, по средата Simple Smile

# 371
KIMM - здравей  Hug с кое по-точно имаш проблем при изчисляването?

Линкът е този: http://www.livredemonpoids.com/ и като натиснеш бутона долу Votre poids d'avenir, се отваря нов прозорец с таблицата за изчисляването на теглото. Ето и една картинка - дано ти помогне да се ориентираш по-лесно: http://www.cheapflightbooking.com/Images/calculator.jpg

Има калкулатор и на английски, но е направен за Америка и мерните единици трябва да се обръщат: http://www.myweightbook.com/ideal_weight.html

Ако пак не става, пиши на лични   bouquet

# 372

пантерка - май не съм в Лион, затова виж това провери тук www.barryfarm.com/brans.htm и тук http://www.bienmanger.com/2S_Search.html?mc=oat+bran  Wink второто е за Франция, а цената е по-висока заради "organic"  Confused

много ти благодаря,сега ще прегледам  bouquet

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 16:00 от panterka

# 373
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Приси, трици със сигурност има в момента на Чаталджа -барките, за които Играчка плачка беше писала до бариерата! Wink
пантерка, оправи си цитата, като изтриеш снимките, че е досадно голямо Peace

# 374
момичета ,отгооряте ми моля....захарта ,че е от забранените неща -е ясно.това важи ли за кафявата трастикова захар и какви подсладители ползвате.Много ще съм ви благодарна да ме светнете по този въпрос.Четох -четох на първа страница ,на не ми стана много ясно. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт