Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 213
  • 892
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте всички! Как сте днес, почивате ли...а пък аз съм на работа....много ми е криво и хич не ми се стои... Crossing Arms

Да се похваля, най-после си набавих овесени трици ...ми те много вкусни бе...много се кефя! Пшеничните не могат да им стъпят на малкия пръст  Mr. Green

Тоз режим много взе да ми харесва... и най - добре, че с тез минуси дето ми трябват  ooooh!

Аз да ви споделя една нещо : Днес ми е 8ми ден от П (ударен) и много странно не ми се яде сладко бе...а аз съм от ламите за сладичко, дали някак протеините не влияят на глада ни за сладко...?

......... и последно, някъде ми се мяркаше на времето как да си свалиме правилно мерките...ако някой се сеща къде беше, помагайте  newsm78

Приятен ден на всички, и успешен за работещите днес мацки   bouquet  bouquet  bouquet

# 571

......... и последно, някъде ми се мяркаше на времето как да си свалиме правилно мерките...ако някой се сеща къде беше, помагайте  newsm78

Приятен ден на всички, и успешен за работещите днес мацки   bouquet  bouquet  bouquet
Ето, мила http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/05/05/%d0%9a%d0%b0%d0% … 0%b5%d1%80%d1%8f/
Дано съм помогнала Peace

# 572
VERI,благодаря за приветствието и куража.почвам от понеделник имам един ден да се глезя още. Hugна всички които са успели.чао засега и лека събота

# 573
  • София
Да се похвалим и ние с мъжа, днес е втория ни ударен ден, за наша изненада аз около -500гр, а съкровището 1.5кг. Вчера на мен ми беше ужасно гадно цял ден ми горчеше в устата дори ми се повръшаше единственото спасение беше кола лайт и многото вода, за целия ден хапнах и две кисели млека с подсладител не са ли много  Thinking

Поздрави на всички и приятен отслабващ ден  bouquet

# 574
  • Варна
Здравейте, скъпотии!  Hug Иска ми се да имам време да обърна внимание на всички, ама нъц - голям зор ми е днес на работа.
Само Гуш на Мишлето, Бубето и Нинкис затуй, че все пак не ни забравят!
Честити намаления на всички, дето си ги имат, а аз много се радвам за Ори, че обяви преломен момент. И на Славето.

# 575
Goldengirl,

Много балгодаря! Помогна, помогна  Peace

villi,

Много хубави резултати  Hug колко дни мислите да изкарате в първа фаза....? И на мен отначало мисля 2-3 ти ден от ударния ми беше супер гадно, а и изпитвах слабост, но отва са неща, който преминават, после се чувствах много добре...на мен днес ми е 8ми ударен, със сигурност ще ги направя 10, а може и 14. Аз имам доста минуси да гоня, а и днес кантарчето се отчете с "-" и се чувствам добре, така че...здраво съм се вкопчила в Дюкан!  Mr. Green

# 576
  • Пловдив
Дори, никога! Hug
Гледах 4е хубаvеете!!!
ама 4ета неща, които Vещи  Hug не ги "разрешаvаше", никакvо глезене. не губете vреме, започvайте vеднага. Simple Smile

# 577
Добър ден,

При мен нищо ново,но съм доволна,поддържам и задържам сваленото.......... Whistling
За триците,Вещи го е казала,ям ги от началото и винаги закусвам с тях,смея да кажа,че се "влюбих " в тях........... Crazy

Аз лично,спрях да пия кола лайт,по-принцип не обичам газирино ,но от нея ме боли глава и задържам! Confused
muniecaаз лично ям от сиренето лайт,но аз не съм за пример,просто така съм решила и го практикувам от почти 4 месеца,иначе то не е съвсем режимно.......... Whistling

Buku Честити два месеца,много е яко мда...... Hug

slave Супер резултат,20 кг. -браво! bowuu

Сънчето Пак се изгуби нещо? newsm78
Приси  Hug
RENEWAL Съвет - не прави повече от 10 дни ударен,даже и те са много!Така пише в книгата!

# 578
  • София
Аз мисля да изкарам 2 или 3 ударни дни, защото моята цел е - 4 кг., а мъжа ми 5 ударни дни неговата цел е - 6кг. Днес определено ми е  по-добре от вчера, но честно месото не ми е от любимите храни и това усложнява нещата, наблягам на рибката, нея мога да я ям непрекъснато, но като съм се хванала на хорото ще играя до край.

# 579

....
Рачешките рулца са еднакви навсякъде по света и са позволени, независимо от съдържанието!

Добре де като тези рулца са еднакви в целият свят, защото тогава казвате че киселите краставички (става дума за тези по магазините, а не за домашно консервираните) са забранени, защото съдържат захар? Те също са еднакви навсякъде....

# 580

RENEWAL Съвет - не прави повече от 10 дни ударен,даже и те са много!Така пише в книгата!

Елена82,

Благодаря за съвета, ама днес като видях кантара, че ми отчете минус след 7мия ден...и знайш как се зарадвах, викам си....давай, момиче  Mr. Green! Но сигурно ще се вслушам в съвета, и на мен ми се виждат 14 дни доста....... newsm78

# 581
....
Рачешките рулца са еднакви навсякъде по света и са позволени, независимо от съдържанието!

Добре де като тези рулца са еднакви в целият свят, защото тогава казвате че киселите краставички (става дума за тези по магазините, а не за домашно консервираните) са забранени, защото съдържат захар? Те също са еднакви навсякъде....
Ще споделя едно мое разсъждение по този въпрос, според мен рачешките рулца не са сурими, сурими са опашки от раци, което съвсем не е същото, именно оттам идва грешката, в книгата се споменава сурими, доскоро и аз мислех, че е същото, но миналата седмица в Сити-то видях замразени опашки от раци, не рулца и на тях пишеше сурими, та си мисля, че сурими не са ролцата, въпреки че на някои фирми пишат по етикетите, просто разсъждение, въпрос на личен избор е дали ще се хапват или не Peace

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 14:40 от jedira

# 582
RENEWAL Поздравления за минуса, аз лично направих 7 дни ударен,но повечето момичета тук казват,че след 5-6 ден вече не се сваля,та затова е безсмислено.В книгата пише,че дните в ударната фаза са от 1-10,като за 10 дни и повече е добре да се консултираш с лекар.Та затова ти го казах,помисли пак и успех каквото и да решиш.

~Bubeto~ Киселите краставички са разрешени в първа фаза само като добавка,пише корнишони.А,иначе ако нямат захар,в ПЗ може да се хапват!

# 583
  • Варна
Хоп, троп ей ме пак  Peace
Елена82, здравей   wavey
Дребното заспа и аз си правя нещо като проверка на гардероба. Да се похваля - стават ми почти всички дрехи от преди 3 години, малко само си опъвам панталончетата повече от необходимото. Дрехите от последните  2-3 години  ми висят ужасно. Сещам се , че някой имаше чувалчета в които си слагал дрехи , които са за слабия период и чувалче с дрехи от дебелия. Ами мойте дрехи отидоха в чувал за "дебелия период" и се надявам никога да не бъркам повече в него.  newsm51
Айде, лек ден и си продължавам с пробите. От време на време ще ви хвърлям по едно оченце.  search

# 584
Айде още едно кило замина  Mr. Green
Вещи, може ли промяна, когато може - вече съм 73  Blush
Днеска си взех и Хуск, та да видим дали ще помогнат за 00 .. и не само  Wink Ще докладвам за ефекта, макар че Нелинка толкова ми ги похвали  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт