ЯНУАРЧЕ сладкодумно песни пее, иде топло лято, слънце грее

• 16 657
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Neda натисни"вмъкни цитат"и ще го прочетеш нормално,или го копирай и го постави в отговор -също става.
Качих няколко снимки в майското албумче.

# 61
  • Варна
...Качих няколко снимки в майското албумче.

И аз.  Mr. GreenДа не ми опяват някои... Wink

# 62
  • там където ме зове сърцето!!!
И аз.  Mr. GreenДа не ми опяват някои... Wink
Peace Peace
 smile3534 smile3534Иначе нямаше да сложиш!! Mr. Green Hug

# 63
Галитка, честито бебенце!!! Да ви е много здраво, весело, палаво и много да ви радва!

# 64
Galita, честито и от мен! Пожелам най-вече здраве и усмивки на малкия юнак, а на вас много положителни емоции покрй него!   bouquet Hug

Неда, не знам дали е такава модата, но и на мен ми хареса подаръка! Ще взема да си го поискам за другата година  Wink

Лудмилана, ама наистина не се притеснявай за малкия - щом се чувства добре и ти се възползвай от свободата си  Peace

Лилия, и ние сме на море края на юни. Вие къде отивате. Да не вземем да се засечем  Laughing Ние сме на Албена.

За приспиването - при Калоян е различно - понякога заспива сам, понякога се циркосва и по сто пъти идва в хола, понякога иска да лягаме заедно на спалнята, разказвам му приказки, понякога той на мен - абе как дойде  Crazy

Виличка, нищо не казваш за купона в работата?  Grinning

Отивамда гледам снимки  Mr. Green

# 65
ГАЛИТА честитоти бебе АЛЕКСАНДЪРДА е жив и здрав много да ви радва и да е спокойно бебе  bouquet  bouquet

# 66
Виличка, нищо не казваш за купона в работата?  Grinning

Ами да кажа тогава : Купона беше супер. Бяхме в пиано бар до към 12 и после се прехвърлихме в офиса.Танцувахме до 3:30 сутринта  Crazy Днес като ми звънна часовника в 6:30 не можах да стана, завих се през глава и заспах.Мъжа ми стана, изми и облече Али, заведе я на ясла и в 9 ми се обади да ме събуди Joy А на мен ми беше толкова злееееее  Crazy Пристигнах в офиса към 11, а седнах на бюрото в 14:30  Joy Та така!  hahaha

# 67
Пепито,с теб май още спим,че не видяхме името на бебчо! Sick Sick SickДобре,че е Орхидейка та ми просветна. Sick Sick Sick

Петенце,ние сме на Златните х-лМагнолия,но променихме малко датите,та от 1-8 Юли.

Виличка,добре купонясваш- Hug Hug Hug

# 68
Галитка, честито рожбичка  bouquet Да ти е жив и здрав Алекс, голям късметлия и голям любовчия да е bouquet Разкаи за секциото какво ти казаха - старото и новото как мина Praynig

Петенце, честита бременелска новина  bouquet Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче ти желая  bouquet

В тази връзка да ви споделя ,че днес една приятелка роди близначета - момчета, големички са както моите бяха Heart Eyes Много съм щастлива, цяла бременност треперихме заедно да не се родят по-рано. Всъщност са родени 1 месец предварително, но са доносени, нормално раждане. В момента са в кувьози заради дробчетата, дано скоро ги извадят и да се приберат вкъщи.

Дес, и твоите мадамки да се оправят вече, дано не е нещо сериозно Praynig

Аз да ви споделя за хремата и кашлицата на Ники, бяхме на доктор, той каза че са зъбите и комбинирано с алергията става Crazy Та сега е на ериус /не сме го спирали от 2 месеца/, един сироп с червена опаковка /забравих му името, а не ми се става че съм се скатала от мишксите за малко/, вентолин и за хремата освен пиносола д аспре потока от сополи, също гаразон до вчера заради зелени сополи, които вече спряха, и също взех прословутата коризалия и да ви кажа съм много доволна. За първи път хремата намалява така драстично и то при Ники, който иначе ми се точи по цял месец. Дали е от двата вида капки или от коризалията не знам, но днес вече почти няма. Обаче има някаква остатъчна кашлица, доктора беше казал, че кашля от сополите, но се надявам като съвсем затихнат да спре и кашлицата. Ели и тя днес пуска по някое сополче, но давам и на нея коризалия и пиносол исе надявам да отмине, но тя е по-бърза и при не явсичко минава по-леко.

Днес заради Ники отнесох една караница в прака, че съм го завела на пясъчника с тази кашлица. Обясних че е с алергична астма, но ми казаха ,че те всички така казвали. Така че ги помолих да забележат, че другото ми близначе изобщо не кашля и ако беше болен Ники, нямаше да се размине и на Ели. Та ме гледаха накриво майките и мисля отсега нататък да нося рецептурната книжка за хронично болния на Ники в чантата си, та като ме погледнат на кръв да я представям за справка. Просто вдигнах кръвното. Да не съм го била водила тогава на пясъка, ами къде да го заведа- на окосената трева или на алеята с тополите #2gunfire  Той реагира на всичко. И цялата кашлица трая 5 минути и после изобщо спря. Явно реагира на дразнители. Дано скоро го израсне вече това, че ще полудея съвсем скоро ooooh!

Другата седмица ще ги водя малко на Сандански ,там поне сигурно всички деца ще са като моите, нали май месец всички с дихателни проблеми натам отиват да си правят профилактика Confused

# 69
  • София
Галитка, поздрави и много, много целувки за малкия Александър. Да ти е жив и здрав! Страхотна дата си избрала, аз обожавам числото 9.

Дори се оженихме на 19 май преди 3 години. През април предложих на Здравчето да се оженим, той прие, но понеже вече беше късно сватбата да е на 9-ти, я направихме на 19-ти, нищо, че беше четвъртък! Леле, току-що се сетих, че след няколко дни ще имаме годишнина, каква съм патка, бях забравила doh
И аз ще чакам с интерес разказ за операцията, защото на мен също ми правиха по спешност и доктора който ми направи контролния преглед след това също каза, че са ме овапцали (в МД)
А кака Вики ревнува ли или ще е всеотдайна кака-помощница?
И, естествено, да попитам как сте с кърменето? На поискване ли кърмиш или предпочиташ стария режим? (ето, това е живота - ние приключваме с кърменето, други започват...)

Благодаря ви за подкрепата, прави сте, щом на Мъри му е добре, аз какво съм се завайкала... Ох, нямам търпение до неделя...

Мишленце, не се ядосвай, то по площадките на какви ли не"орлици" можеш да налетиш и без да ти кашля детето. Има някои майки дето само защото някое от децата пипнало кофичката на детето й да изкарат детето барабар с майка му за крадци и престъпници едва ли не. Не им се връзвай - като не искат децата им да стоят до твоето дете да си заведат те някъде другаде тяхното! Crossing Arms

Неда, много по-лесно можеш да четеш ситния шрифт като държиш натиснат Ctrl  и +(този, който е най вдясно на клавиатурата).Натискаш + толкова пъти колкото искаш да са ти по-големи буквите.

love001, мацки!

# 70
Пепито,с теб май още спим,че не видяхме името на бебчо! Sick Sick Sick

Да бе ,чак сега го видях  doh

# 71
Гале,честит ти голям юнак!Да вие здрав и послушен! bouquet

Ние хич не сме добре.Хриска е с пневмония,правиихме и снимка вчера.Лекуваме се у дома.Да чукна на дърво май не е толкава зле,защото от вчера до днес разликата е доста голяма.Дано се оправи бързо милото,в петък сме на проверка Rolling Eyes
Вяра се влачи от Великден.Уж се оправи и пак почна.При нея нищо няма според слушалката,но кашля а от днес пак сополи потекоха.Не пие нищо всичко плюе и повръща ooooh! Дано се оправи от само себе си Praynig

Хайде гуш на всички и бъдете здрави Hug

# 72
Дес, много лошо с тази пневмония Sad Дано бързо ти се оправят девойките и да не се повтаря Praynig

Людмилана, благодаря за подкрепата, иначе за кофичките аз съм от майките, които носят кофи и лопати в излишък, за да може да не се карат децата и да има и за такива, които не са се сетили да си вземат. Последните дни съм се замислила да си ги надпиша, че нещо много ми идва цялото това следене Crazy За сватбата и ние се женихме в четвъртък - 18 август, просто късно се сетихме за сватбата - края на май и всички петъчни и съботни дати бяха заети до октомври. Затова решихме да бъде в четвъртък. Весела годишнина ви желая, кажи какъв подарък ще вземеш, че мъжо пък има рожден ден на 22-ри и трябва да се отчета, а не знам с какво още newsm78

Дес, а за хремата на Вяра защо не пробваш коризалия да й вземеш, то е хомеопатично и се смуче като бонбон. Аз на моите им го давам веднага след капките за нос като награда и те стоят що-годе мирни, защото знаят, че ще получат бонбонче след това. Laughing

# 73
Мила Галита, честита ти рожбичка!  Hug Да ти е живо и здраво момченцето и с кака му само радост да ви носят! Бързо възстановяване и прекрасно майчинство!

Деси, бързо оздравяване, миличка!  Hug Представям си колко ти е притеснено, дано всичко мине по възможно най-лекия сценарий и бързо да се оправят красавиците!  Peace

Петенце, прекрасна новина! Аз не те бях "изловила", ама напоследък толкова и посещавам форума. Пожелавам ти спокойна и щастлива бременност и се включвай често да казваш как сте с бебо!   bouquet

Хайде, други бъдещи мамчета няма ли? Май малко останахте, дето не сте повторили, а?  Wink

Бубо (Неда), да ти е жива и здрава порасналата щерка! Да бъде за пример на всички нейни връстнички и да е много здрава и със страхотен късмет!   bouquet  Hug

Мишленце, ще стискам палци бързо да отминат здравословните неволи на Ники!  Praynig

И пак към Мишленце и Галита (ако можеш да пишеш Wink), както и към всички, почивали на Сандански: препоръчайте моля добър хотел за семейство, да има и джакузи или басейн или сауна, и т.н. за около 100-тина лв на вечр, благодаря!   bouquet
Хайде до после!

# 74
  • София
mishlentze не се ядосвай, така е при хората, които все търсят вина в другите. Аз имам приятелка, която не казва, че детето й има здравословен проблем, та се правя ,че не знам/комплекси-на моето не може да се случи,ние сме идеални/. А с мъжо ти сме на една дата  Laughing - той на колко става?
Пепито и ludmilana мерси за съдействието за шрифта, ама аз исках да се избъзикам с Вивка, че не съм го прочела. Както и с името на бебето ново попълнение, личи че не внимавате/апропо и аз не го бях видяла  Embarassed/ и само за любов мислите... hahaha е някои и за Мъри. Разбирам те напълно обаче, защото съм го изпитвала с щерката. Без да се разделяме въобще се наложи да я оставя, когато беше на 3 год. за месец и половина и въпреки ,че повода беше хубав ми беше много криво и мъчно. Даже пред възможността да посетим Златна Прага предпочетох да се прибираме  с ден по -рано, за да я видя по-скоро.
Дес жалко че сте болни, колкото й да ни е мъчно обаче, децата така трупат имунитет.
Анту мнооого благодаря за пожеланията прекрасни. А ти защо се губиш?

Общи условия

Активация на акаунт