Качих няколко снимки в майското албумче.

Днес като ми звънна часовника в 6:30 не можах да стана, завих се през глава и заспах.Мъжа ми стана, изми и облече Али, заведе я на ясла и в 9 ми се обади да ме събуди
А на мен ми беше толкова злееееее
Пристигнах в офиса към 11, а седнах на бюрото в 14:30
Та така!
Да ти е жив и здрав Алекс, голям късметлия и голям любовчия да е
Разкаи за секциото какво ти казаха - старото и новото как мина 
Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче ти желая 
Много съм щастлива, цяла бременност треперихме заедно да не се родят по-рано. Всъщност са родени 1 месец предварително, но са доносени, нормално раждане. В момента са в кувьози заради дробчетата, дано скоро ги извадят и да се приберат вкъщи.
Та сега е на ериус /не сме го спирали от 2 месеца/, един сироп с червена опаковка /забравих му името, а не ми се става че съм се скатала от мишксите за малко/, вентолин и за хремата освен пиносола д аспре потока от сополи, също гаразон до вчера заради зелени сополи, които вече спряха, и също взех прословутата коризалия и да ви кажа съм много доволна. За първи път хремата намалява така драстично и то при Ники, който иначе ми се точи по цял месец. Дали е от двата вида капки или от коризалията не знам, но днес вече почти няма. Обаче има някаква остатъчна кашлица, доктора беше казал, че кашля от сополите, но се надявам като съвсем затихнат да спре и кашлицата. Ели и тя днес пуска по някое сополче, но давам и на нея коризалия и пиносол исе надявам да отмине, но тя е по-бърза и при не явсичко минава по-леко.
Той реагира на всичко. И цялата кашлица трая 5 минути и после изобщо спря. Явно реагира на дразнители. Дано скоро го израсне вече това, че ще полудея съвсем скоро 

, мацки!

Дано се оправи от само себе си 
Дано бързо ти се оправят девойките и да не се повтаря 
За сватбата и ние се женихме в четвъртък - 18 август, просто късно се сетихме за сватбата - края на май и всички петъчни и съботни дати бяха заети до октомври. Затова решихме да бъде в четвъртък. Весела годишнина ви желая, кажи какъв подарък ще вземеш, че мъжо пък има рожден ден на 22-ри и трябва да се отчета, а не знам с какво още 
Да ти е живо и здраво момченцето и с кака му само радост да ви носят! Бързо възстановяване и прекрасно майчинство!
Представям си колко ти е притеснено, дано всичко мине по възможно най-лекия сценарий и бързо да се оправят красавиците! 

), както и към всички, почивали на Сандански: препоръчайте моля добър хотел за семейство, да има и джакузи или басейн или сауна, и т.н. за около 100-тина лв на вечр, благодаря! 
е някои и за Мъри. Разбирам те напълно обаче, защото съм го изпитвала с щерката. Без да се разделяме въобще се наложи да я оставя, когато беше на 3 год. за месец и половина и въпреки ,че повода беше хубав ми беше много криво и мъчно. Даже пред възможността да посетим Златна Прага предпочетох да се прибираме с ден по -рано, за да я видя по-скоро.